Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 08:29:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 230333 пъти)
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #165 -:
януари 08, 2016, 11:06:10 »
За този прекръстил се на Манчестър един мой професор в университета казваше - Е, кво, голяма работа, сега ще му викат Манчо на галено
По темата с книгите - "На изток от рая" и аз много я харесвам. Наскоро приключих една книга на Дийн Кунц и се хвърлих в съвсем противоположна посока - "Портретът на Дориан Грей", отлагам я отдавна, че винаги ми се е струвала като книга, която трябва да поузрееш преди да прочетеш, за да можеш да усетиш максимума
След статията за дарението и объркването на Фани, че са ни давали по БНТ взеха, че наистина се свързаха с нас от БНТ
Отказахме да даваме интервюта, телевизионни репортажи, някакси не чувстваме, че сме направили нещо изключително и не е редно. После пък се почувствах зле и виновна, така може да се популяризират подобни инициативи, та не знам накрая правилно ли постъпих.
Вече почваме да обмисляме обзавеждането за апартамента, ако някой може да препоръча от къде да вземем качествен матрак и диван, ще съм много благодарна.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #166 -:
януари 08, 2016, 11:18:09 »
Хихихих, Тинче, който ме срещне рано ли късно му се отваря късмета!!!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #167 -:
януари 08, 2016, 11:22:24 »
Тинче
, ние си взехме матрак на Дормео.. Писала съм хиляди пъти.. Невероятен е, без да преувеличавам.. Нашите все ми се подиграваха, как в един момент, когато отивахме във Враца се оплаквах и ревях от болки в гърба, след като се събудя.. Накрая им купихме и на тях такъв.. Ела ги питай сега!!! Заслужава си всяка стотинка и макар да съм много резервирана към телешопа, матрака и възглавниците са може би най-добрата инвестиция, която направихме
Ако имате пари Магнифлекс, но ние трябваше да дадем 2000+лв и ни дойдоха малко повече, затова останахме на Дормео. Струваше към 1300лв с възглавници и две завивки..
Диванът, както и повечето мебели са ни от Айко, много сме доволни направиха ни голяма отстъпка с Айко фемили клуб.. Писала съм в темата за мебелите и обзавеждането
Много ми е любим момента с обзавеждането на новото жилище.. Толкова беше прекрасно, а ние го направихме за по-малко от 2 месеца, защото ни притискаше времето.. Искаше ми се поне 4-5 месеца да имаме за това
«
Последна редакция: януари 08, 2016, 11:24:25 от alexandrova_90
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #168 -:
януари 08, 2016, 11:24:03 »
Портетрът на Дориан Грей и аз го отлагам по същата причина, ама може пък вече да съм помъдряла достатъчно за нея, знае ли човек
Не се притеснявай, че сте отказали репортаж, щом така се чувствате, няма нужда да се показвате на телевизора
Диван ние си взехме от Аико за трапезарията, удобен е ама не мога да ти кажа качество, защото още не сме го използвали достатъчно
За холът почти със сигурност ще е от Икеа, от тези със свалящите се калъфи да можем да си ги цапаме и перем спокойно + са много удобни и като се разпънат на легло също са супер
Матрак...можеш да срещнеш много противоположни мнения, вие трябва да си го изберете как ви харесва, ние сме с Тед и при нашите и сега вкъщи и съм си безкрайно доволна, но аз съм от хората, които могат да спят навсякъде и при всякакви условия и не ми се е случвало да се събудя схваната или с болки
Освен това уцелихме и промоция и го взехме на -50%, така че ако не искате нещо конкретно, може да си следите промоциите
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #169 -:
януари 08, 2016, 11:24:55 »
Али,
май се справи с ФБ щом виждаш видеото
.
Аз не съм се отказала да гледам Английския съсед, днес ще го започна отново. Артистите са много добри, но малко ми се "влачи". Със сигурност ще потърся книгите.
Погледах малко и Отвътре навън. Отврат си е голяма сладурана, докато Радост хич я няма като рисуван герой. Виж за този филм съм сигурна, че няма да се върна да го догледам.
Tinkata,
може сега вие да ги потърсите, случва се човек да размисли и да промени решението си. Иначе инициативата за дарителство се ползва засилено в последните години. Даже вместо подаръци се дава сметка за внасяне на суми. Пусто винаги има съмнение, че отива на правилното място и такива репортажи повече действат като доказателство, отколкото като идея.
Активен
Alichka
«
Отговор #170 -:
януари 08, 2016, 11:31:53 »
Тинче, според мен е хубаво да се популяризира. Повечето такива инициативи са били за домове за деца или организации. Вашата е доста по-различна
Тук важното е не самият акт, че някой дарил нещо (казвам го с най-добри чувства към теб), а идеята да се дари точно книга на дадена библиотека. Така например библиотеката, където майка работи, е доста богата. Последните 10, че и повече години, са купувани само специализирани книги. Художествената литература е останала на заден план, защото средства за това не са отделяни. Същото беше и с училищната ни библиотека. В гимназията изчетох сума си книги, които бяха извън учебната литература. Е, да, ама само класически заглавия и разпарчатосани от четене екземпляри. Нови автори просто нямаше
Аз се прецаках
Трябваше да си извадя документ от една банка, пък съвсем забравих, че първо се пуска искане и чак тогава ти го "изработват". Пфууу, ще е готов чак когато тръгна на работа! Как ще го взема после - идея нямам
И ние сме с матрак на Тед, ама какъв точно - идея нямам. Някакво мемори е, от по-скъпите. Егати ориентира!
Странно, че видях ФБ-а. Сега пак пробвам с моите фаворити и не става работата
Как не ми се играе да ги трия, да ги търся и пак да ги добавям като фаворити. Та те са над 100 страници сигурно
Аз обичам анимации, ама последно време много ми се уеднаквиха като идеи и начин на направа. Трябва да го погледна това "Отвътре навън". Нямам мнение на този етап. Иначе Мария Илиева по рекламите чух, че озвучава Радост.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #171 -:
януари 08, 2016, 11:36:07 »
Здравейте здравейте
И ние имахме драма с матрака - накрая взехме на Нани, от една борса за матраци в центъра, много сме доволни
Аз днес съм малко като пребита- снощи уж рано се прибрахме а си говорихме до 3 часа... Сега ми се спииииии, а малкия щъка нагоре надолу... Мама има нужда от съъъън хахаха
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #172 -:
януари 08, 2016, 11:37:51 »
Благодаря за насоките
ММ беше харесал точно матрак на Дормео, а аз го разубедих, защото съм скептична точно заради телешопинга, а не познавам някой, който го има, ето сега Тони доста ми промени мнението. Обмисляме и Магнифлекс, но честно казано много пари ми се виждат
За диваните май всеки ми препоръчва Айко, ще вземем уикенда да се разходим натам. В Комо гледахме миналата седмица и също доста неща харесахме, направо съм във фаза "искам всичкоооо", за три апартамента съм си харесала мебели хахахах само не се чувствам компетентна по въпроса кое е качествено
За репортажа аз все пак си се чувствам виновно, но ММ е категорично против. Али, права си наистина, останах потресена, когато от библиотеката ми казаха, че това им е единственото дарение на нови книги. Не се бях замислила и за казаното от свекърва - наистина има насадена идея, че благотворителните инициативи не са съвсем "благотворителни"
«
Последна редакция: януари 08, 2016, 11:39:28 от Tinkata
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #173 -:
януари 08, 2016, 11:46:18 »
Тинче,
Ай мемори Силвър е нашия.. Спала съм в приятелката ми, те са с Нани, пак около 1000лв дадоха, малко по-малко от 1000. Обаче нашия е по-удобен и тя го казва, а тогава заради телешопинга не го поръчаха, като им казвахме
Комо и Айко предлагат неща на едни и същи марки, даже някъде четох, че са на един и същи собственик или някакви дъщерни истории.. не съм много сигурна, но Комо са по-скъпи.. Като купуваш едно и също качество продукт, не виждам смисъл да даваш повече пари
Нашия диван е огромен.. Имах го сниман някъде тук.. Всеки като дойде в нас се влюбва абсолютно и безвъзвратно в дивана.. Спали са 4-ма човека на него, като двама от тях са като мен и Илиян (по-мощнички)
Недостатък е, че го поръчахме лилав, за да ни отива на всичко + медицинско бяло (бялото е кожа, а другото плюш много интересен и мекичък) .. лилавото боядиса бялото, където са огромните възглавници.. Няма как да го види друг човек, ама аз като ги мърдам да чистя си о знам и ме е яд..
Не се маха по никакъв начин, а не го признават с гаранцията, защото техния е сив там и ми викат, че съм го експлоатирала неправилно.. Наистина няма как да докажа, че не съм намокрила възглавниците и те да са пуснали върху кожата.. Както и да е много са хубави и адски удобни
Миленка,
трябваше да осигуриш някой да гледа Бобчо днес .. хихи като ляга той после, лягай и ти
Активен
Feribotka
«
Отговор #174 -:
януари 08, 2016, 11:47:58 »
На нас засега всичко ни е от Аико и Икеа и няма драми
В Явор и Еником също са хубави нещата, иначе има много, много други по-малки, които също не са лоши. Леля ми сега си взе спалня от един световно безизвестен, дето се правят в Русе (както и много други бтв) и са много доволни, пък и цената беше доста по-ниска от тази на масовите
Не помня името, ама ако искаш ще питам
Май сега има намаление в Аико дори, ние нашия диван така го взехме
А сега се сетих, че там от където си поръчахме входната врата беше мебелна борса и имаше мнооооооого матраци, всякакви марки и видове и бяха по-евтини...някъде на К. Величков се намираше магазина, ако искаш ще питам ММ
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #175 -:
януари 08, 2016, 12:36:33 »
Нашия диван е от Виденов - много сме доволни като за 480 лв
Боби кърти от 2 часа, аз точно като заспа почнах да чистя и приключих преди половин час, сега ако си легна на бас че след 5 мин е буден хахаха
Иначе навън има такова хубаво слънчице искам да го изведа че 2 дни не е излизал...
Активен
Feribotka
«
Отговор #176 -:
януари 08, 2016, 12:48:47 »
Миленка
, навън е хубаво и поспря да духа, така че грабвай малкия да събирате слънчеви лъчи
Виденов са им мноооого евтини нещата, като има и добри попадения
На нашите преди известно време им се счупи спалнята (не ме питайте как) и трябваше много бързо и спешно да намерим евтин заместител - поръчах им от там, цял комплект за около 600 лв барабар с матрака, ама те си имаха хубав и голям гардероб, иначе този в комплекта беше много малък
После и една приятелка със същата се обзаведе - няма оплаквания и от двете страни засега
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #177 -:
януари 08, 2016, 12:58:47 »
Привет и от мен!
"Портретът на Дориан Грей" я четох, когато бях на около 23-4 и много ме грабна. Уайлд ме впечатли много, този човек има велика дарба, вкарвате в картини и размисли...., просто е уникален!
И съм я чела преведена...., предполагам в оригинал ще е още по-силна.
Аз бих заложила на Магнифлекс, обаче.....скъпи са, много.
«
Последна редакция: януари 08, 2016, 13:01:44 от Marri
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #178 -:
януари 08, 2016, 13:04:32 »
Каквито и да са матраците, след 15-тина години трябва да се сменят. Хубав топ- матрак също е решение при по- малък бюджет.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #179 -:
януари 08, 2016, 13:33:50 »
Добър ден!
Нашият матрак е Тед-много е удобен,но ММ е обзавеждал преди да сме заедно и не знам кой точно.Аз също мога на всичко да спя,поради липса на пространство все по дивани съм спала,така че през деня да имам място за игра/учене,та гърбът ми е трениран,но друго си е на хубаво матраче. Диванът ни е от Виденов-много си го харесвам-ъглов е,а при необходимост може да стане на две отделни легла отдалечени или на голяма спалня и си има две ракли,които са ми спасението в малкия апартамент.
Аз вчера си направих една шопинг терапия,но най съм доволна,че си купих една четка за безболезнено разплитане на възли в косата.От няколко месеца ми се заплита яко косата,много е дълга и вчера се родих,разплете се за секунди и даже ММ каза,че ми е много лъскава и хубава.
Ние участваме в две томболи,та Фани да се навъртам покрай теб викаш,хахаха.
Червен конец на мен мама ми върза като се загаджихме с ММ.Аз бях чела,че майката го връзва на детето,защото тя няма как да мисли лошо на рожбата си.Аз вярвам,че има завистници и че дори с мисъл могат да ти докарат неприятности,изпитвала съм го. Конецът обаче ми падна и трябва да я накарам да ми върже покрай сватбата.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...