Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:06:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 226347 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #150 -:
януари 07, 2016, 15:51:40 »
Цитат на: Cerise в януари 07, 2016, 15:49:59
Момичета, аз се включвам само да помоля за идея.
Една приятелка си организира рождения ден и се чудим каква тема да сложим на партито.
Миналата година беше с маски. За тая нещо да предложите?
Стил двайсетте години?
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #151 -:
януари 07, 2016, 15:57:41 »
Гетсби? Това ми е насадено от всички коледно-новогодишни партита тази година, на чиито снимки попаднах
Днес съм на запечени картофи с телешко и винен сос.. Имаме домашно месо и вече не искам да купувам
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #152 -:
януари 07, 2016, 16:11:38 »
И не съм ви чела, надявам се не повтарям накого. Св. Йоан Крастител е покровител на кумството, днес се ходи в кумовете.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #153 -:
януари 07, 2016, 16:42:04 »
Цитат на: alexandrova_90 в януари 07, 2016, 15:18:44
Днес всеки 2-ри пост е мой или на Фери
Извинете, ама аз къде съм в цялата картинка?
Толкова не съм писала скоро....Имаше затишие и реших да легна да си пусна малко сериалчето, а пък вие взехте, че ме отписахте.
Моя червен конец го върза човекът, на който най-много вярвам - Влади. Е, нямаше 7 възела, сигурно ще е заради това.
Аз съм си баш суеверна...
Тони
, защо ти е толкова намръщено човечето?
Нат
, гепвам си едно от тези неща за хапване.
Аз направих една много бърза картофена яхния, която ама наистина стана светкавично.
Хайдее, продължавам филмовия маратон.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #154 -:
януари 07, 2016, 16:44:34 »
Миме,
това е ОТВРАТ от филмчето Отвътре навън
Щото ми е отвратно следпразнично
Ммммм картофена яхния, колко обичам.. ама нямам моркови, а не ми се пазарува
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #155 -:
януари 07, 2016, 20:51:44 »
Добър вечер! Аз не виждам новия аватар на Тони, а отврат я знам. Мария Илиева отврат ли е? В смисъл тя кого озвучава във филмчето?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #156 -:
януари 08, 2016, 01:48:06 »
Червено конче носех през втората бременност през цялото време, само с 1 възел, през първата не помня. Аз слагам и синьо оченце понякога, но по-скоро като аксесоар отколкото против уроки. Четох някъде, че и тюркоаза/топаза има такива свойства и единия ми пръстен е с такъв камък. Купих го малко преди да родя. Имам и със смарагд/изумруд и двата са ми сребърни. Аааа, м/у другото забравих да се похваля още в понеделник си купих подаръка от мъжО за НГ/Коледа/Годишнината - сребърни обеци халкички с два реда кристалчета от едната страна и само халкички от другата. Носят се и по двата начина. Много ми хареса избора и каза, че вероятно и той това щял да избере. Ще купувам и на сестра си също сребърно нещо/неща като си дойде на 16-ти.
Харесала съм и за нашите кухн. робот ще трябва само да го купя преди 17-18. Те са рожденници на 18-ти. Къде е Лоли да закрие темата за тази нощ?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #157 -:
януари 08, 2016, 07:57:37 »
Добрютро!
Лоли я нямаше да закрие, ама аз май ще я открия
Как пък един Иван или Иванка нямаме из приятелите, та да вземе да ни покани на имен ден
. Все софиянци именници, да си хабиш минутките, че да честитиш по мобилния
. Снощи показваха картата с най- гъсто населени Ивановци и наистина Пловдив беше извън тези области. И по Йордановден нямаме познати и чак съм загубила навик тези дни да ми са празник. Обаче си помня, че не се върши домакинска работа и едно голямо купче пране ми се усмихва от банята.
Куклата Мон Лили си имала сестра - пак гола кукла Ная. Ще я донесат към края на месеца да се погрижа и за нейните тоалети. Ная имала и бебе, но го повивали...Що така ги продават, съответно купуват голи, не ми е ясно. Май дрехите им са отделно и са по- скъпи от самите кукли. Във ФБ гледах снимки на Фиби /майката на Изабел/, където девойката беше гушнала 5 голи кукли и един кукъл /с пишле/. Давали им ги от градината да ги почистят и поправят. Хихи, това ми напомни, че и на моите така им раздаваха играчките и у нас все идваха камиони и кубчета и се налагаше да ги разменям със съседските, поне кукли да пера и обличам.
Анандишкият сериал в момента може да се гледа
. Има сблъсък свекърва- снаха - син. Майката се тюхка, че синът и е защитил жена си, а не зачита нея
и мирът в семейството е нарушен. Големи приказки, голямо клатене на глави хоризонтално, чак обеците им се люшкат до падане.
Свалих си "Английският съсед", но нещо не успя да ме разсмее, въпреки добрите артисти.
Вероятно защото гледах "Любовта е като теб" и си поревах подобаващо.
Тони
, до къде стигна с "На изток от рая"? В момента съм крайно затъпяла и 20 дни не съм отворила книга...
156247_513630988796812_8494432281938022698_n.jpg
(65.45 KB, 640x960 - видяно 159 пъти.)
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #158 -:
януари 08, 2016, 08:32:04 »
Добро утро
Последен работен ден за седмицата
Какви сънища сънувам
(не сексуални, да не си помислите
) След 12ч. ще кажа
Свеки
, стигнала съм до към 300-320стр. Не върви трудно, просто трудно намирам време, в което да мога да чета.. Като знам преди как четях за 3-4 дни книги... Стара съм вече, трудно се концентрирам и имам малко време за четене.. Вечер пък гледам София ден и нощ, защото се спуквам от смях с тоя Коки и се дразня яко на останалите хахахах
Става 12 докато легна, е кога да чета, на другия ден ще съм дроППП
Имам да чета още две книги след това, едната от които е коледен подарък от "приятелката" - Шанел отблизо.. падам си по автобиографични или книги, описващи живота на известни личности.. Ще я видим и Коко
Довечера идва кумата
Фани,
не ми виждаш новия аватар, защото не си обновила отгоре страницата, не знам защо е нужно, но иначе не се виждат новите.. Мария Илиева май озвучава Радост, аз не съм го гледала, Отврат просто ме кефи като визия
Лек ден и да ви "благо" на душите
«
Последна редакция: януари 08, 2016, 08:33:57 от alexandrova_90
»
Активен
Alichka
«
Отговор #159 -:
януари 08, 2016, 09:26:31 »
О, Тони, черпя се с едно такова. Нещо сладко ми се яде от няколко дни. Сигурно ще си купя черен шоколад, че като изям един и съм ей така
Дълго време после не ми се яде сладко, че съм се наситила.
Свекърва, сериалът може да ти се стори леко скучноват, ако не си чела книгата. Там са разгърнати много добре образите. Описани са в подробности. В какъвто и да е филм това няма как да стане, колкото и добър режисьор да работи. На мен малко ми се мешеха героите от двете книги "Английският" и "Руският съсед". Книгите ги четох преди 2 години на един дъх! Аз го гледам от youtube, че не ми се занимава със сваляне. Така свалени ми отлежават няколко филма, дето все им се каня
Хубаво, че не ни карат да перем и чистим играчки от ясли и градини. Сега по модерно му ползват някакви специални препарати, киснат играчките във вани и не ни занимават родителите
Като ученичка най- ме дразнеше санитарния ден, дето да търкаме чинове. Моят не беше надраскан или поне минимално. Защо да чистя на другите мизериите?
Днес свалям коледната украса. Винаги го правим след Ивановден. Брей, сетих се как в една от фирмите, където работех, се бяхме събрали хора с рождени дни само зимата. Такова преяждане падаше като добавим и именните дни
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #160 -:
януари 08, 2016, 09:53:50 »
Добрутро! Али, ние ще сваляме коледната днес/утре
когато каже шефката /"кючюк ханъм" както казват по сериалите, хихиххих/
Искате ли да се хванем на бас, че ще позная новия избранник на Сокола?!
предполагам едно лице макар че гледам на политиката по скоро като абсурдна комедия
Гледам си тениски от тук аз:
http://kauza.org/#/
, обаче за милото не мога да измисля за Св.Валентин и ще минавам на вариянта книжка за стихове + фотосесия/снимка на 3-ма ни!
Оф тоя пак се събуди.
Свекс, аз на мястото на Ананди гледам по турската едно предаване дето ги женят. Много е забавно. На 2-3 седмици сме на годеж или сватба, хахахх
Емииии, не ти го виждам аватара още, Тони, каквото и да направя
«
Последна редакция: януари 08, 2016, 10:02:34 от fanimira
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #161 -:
януари 08, 2016, 10:10:06 »
Добро утро и от мен
Ние пък нашата ще я сваляме като ни дойде музата
Ама свещичките от Злати хич не искам да ги махам, толкова хубаво си ми седят на стълбите
Сложих си една лентичка и за буболечката амаааааааа май ще я махна докат не ми мине прегледа да се успокоя
Сега чета Съмърсет Моъм, Една любов в Париж - и при мен, като и при Тони върви много лесно, ама трудно намирам време за нея, иначе съм почти на финала
Рових си нещо в четеца и си викам не може да не съм чела Тифани, е чела съм я...ама никакво впечатление особено не ми е направила и затова и хич не съм я запомнила
После мисля да мина на тия кулинарните на Капела за Италия, че края на месеца ми започва курсът малко да се настроя
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #162 -:
януари 08, 2016, 10:13:40 »
Малко настроение от мен и хунския вожд Атила, хаха:
https://www.facebook.com/RGofRussiaandUkraine/videos/954571621271289/?theater
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #163 -:
януари 08, 2016, 10:36:17 »
Атила викахма на Марта като малка
Много хубави сладкиши за пиене и аз си взимам
Вчера не виждах профила, днес - да
Какво е "Английския сьсед"?
Активен
Alichka
«
Отговор #164 -:
януари 08, 2016, 10:55:32 »
https://bibliotekata.wordpress.com/2011/09/02/angliiskisysed/
Ина, книга е на Вешим - български съвременен автор. Наистина чувството за хумор е тънко, а не арогантно. Преди години имаше някакъв Мартин, прекръстил се на Манчестър, май в Силистра. Ей, такива моменти са описани от действителността - фалшивия алкохол, лесните пари, гурбетчийството, несменяемите кметове, западналите училища в селата... Нотингам Форест, или бившият Никола, е младият селския човек, дето се надява на тотопечалбата и хич за работа не мисли. Разчита на пенсията на майка си, влачи социални помощи. В тази връзка си кръстил петела Фиго (на Луиш Фиго), козата Виктория (на Виктория Бекъм)... Акцентира се върху навлизането на англичаните по родните села, как те искат чист въздух, свежи зеленчуци, а нашите тук грам не се сещат какво имат като ценност. Много колоритни и събирателни са образите.
За мен "Руският съсед" е даже надграждане на хумора. Там пък има препратка към катастрофата на Максим Стависки, наркотрафика, източването на евросредства...
Фани, уникално е
Благодаря за видеото!
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12