Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 22:54:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269930 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #525 -: октомври 19, 2015, 10:46:15 »

Доизчетох всичко и вече забравих за какво иде реч.  angry
Свекърва, майка ми купи 2 чифта от ботушите на walkmax за нея и сестра ми с идеята,че няма да пропускат и да се мокрят. След месец и малко и двата чифта приличаха на влачени от диви прасета, подметките се бяха накъсали и разлепили. Баба ми пък едни маратонки купила на сестра ми- пак същите. Та сега ще ги носи месец и малко и ще ги хвърля. Според мен не са много добри, но може и просто те да не са случили на чифт.
Пък за тузарите...щом ти е некомфортно в тяхната среда, няма смисъл да се напъвате. Но по мои наблюдения, такива хора винаги искат нещо после. Случайни контакти при тях няма. :/
« Последна редакция: октомври 19, 2015, 10:50:18 от nansita » Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #526 -: октомври 19, 2015, 10:47:53 »

Не знам, ако успея с дечурлигата ще ида. Гледах Мария Календерска /жената на Бареков/ в "Карай направо". Е па като я слуша човек ше му стори, че ше напрай от столицата малък Париж.  blum слушам и не вярвам на очите си  pleasantry
Фандъкова исках да я видя като министър на образованието, че са ни много Ашлак министрите от време оно. Та откак стана кмет съм й сърдита.  beating
Аз имам слинг обаче не виждам как без количка ще си мъкна всичките партекеши - яке или грейка, които понякога свалям като се разгорещя, дрехи за преобличане на Кико, памперси, влажни кърпи, портмоне, балсам за устни, два телефона, понякога таблет + раницата на Кари за училище и/или сакчето за гимнастика. Кари съм я носила много, обаче тоя не става, тежи ми все пак е 7,500 гол, а пък с дрехи и пълен памперс не знам  crazy
Тук има дрехи за кърмене в НМ и по бутиците втора употреба, супер удобни са! Вчера за 1ви път видях кърмене в права позиция т.е. докато се разхождаш. Ще видя дали в нет-а има снимка да ви пусна нагледно.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #527 -: октомври 19, 2015, 11:34:20 »

Свеки хаха по въпроса със сбърканите дрехи...аз така още като тийнейджърка (13-14 някъде май) си бях взела от един аутлет едни супер удобни панталони и понеже обичам да ми е топличко, реших, че са идеални, защото имаха едно голямо парче, отгоре над колана, което много хубаво ми обгръщаше кръста...е мама като ги видя щеше да припадне, ама аз от къде да знам, че за бременни  pardon girl_impossible

Иначе явно сте много интересни хора, та не се учудвам, че са ви поканили, най-малкото малко акъл да им прехвърлите Wink И на нас такива снобски мероприятия не ни допадат особено  NO

Ина, взимай я, не я мисли толкова, аз зимата ходя с повече рокли отколкото лятото + чорапогащник или клин с дълги ботуши и не ми е хич студено - днес съм с една златиста даже и ми е суперско  blum

Фандъкова ми е супер безлична...затова няма да гласувам за нея, ниакаква личност не е  NO Ние с ММ ще сме застъпници де, ама няма да казвам към коя ПП  Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #528 -: октомври 19, 2015, 11:41:22 »

По повод слинг/ раничка и количките. Не съм много компетентна, ама като знам как тръгвам за разходка, сигурно няма да ми е удобно без количка. Бих го ползвала за по-кратка разходка или ходене до магазина набързо.

Хриси, разби ме с тия дънки!  Bravo

Едит: Знаете ли кога излиза новия брой на списание Булка?
И някой може ли да препоръча списания за бременни?
« Последна редакция: октомври 19, 2015, 11:43:37 от nansita » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #529 -: октомври 19, 2015, 11:46:24 »

И аз зимата обичам да ходя с рокли. Обувам си един клин (или ако е много студено - два  funnytooth ), слагам боди под роклята и не ми е студено. С ботуши не ходя - ползвам боти. От бременностите свикнах така. По-удобно ми беше.

А сега даже имам една рокля, която накарах майка ми да ми оплете и сега се чудя кога и как да я нося - супер много топли и дори и навън да е много студено и да ми е добре, като вляза на затворено - завирам с нея. А някак не върви отдолу да ходя с друга (примерно памучна) и да се събличам като вляза някъде.  funnytooth
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #530 -: октомври 19, 2015, 12:55:36 »

Хахахха, да, странно би било.

Ами аз нося, защото сьм привьрженик на maternage proximale, нтова за удобството го открих в последствие, като се мьчихме по метрата с количката е ужасно просто. И в рейса те гледат накриво. Ама предполагам, че ако човек има кола и ходи с нея е друго.
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #531 -: октомври 19, 2015, 13:39:05 »

Здравейте, и днес Свекърва ме провокира да се включа. Това за блузата ти от H&M така ме захили, че щях да събудя малките мъже. Относно снобите, вероятно сте им симпатични и затова са ви поканили. Ти си толкова забавен, интелигентен и харизматичен човек, че съм сигурна,  че си винаги душата на компанията. Общите ви познати са те хвалили и разказвали за теб и на тези им е станало любопитно. Освен това обикновено ако са имали други подбуди нямаше да се сдържат да попитат.

П.П. Извинявам се ако има грешки, от телефона ми е много трудно писането.
« Последна редакция: октомври 19, 2015, 13:41:02 от Roxanne_ » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #532 -: октомври 19, 2015, 14:12:53 »

Оф, като подарък-изненада за рождения ми ден, имахме проверка.. Темата на проверката беше нещо, което следя адски стриктно и си викам, ха тоз път ще се справя добре и ще ме похвали (все пак това ми е странична дейност, докато замествам колегата - технолог).. Подготвих 10 папки с документация давам й ги и колежката ми (малоумната!!!) ме попита искам ли някаква помощ.. Принципно никога не разчитам на нея, защото е смотла тотална, ама си викам един лист ще може да донесе, колко ти му е.. Добре де, ама тя отишла, взела листа, в който се попълват време за печене на продуктите и температура, видяла че колегите не са попълнили нищо и напраскала градуси на половината неща, все едно са изпекли половината.. Ама не видяла, че си има зададени контролни параметри и си писала по нейно усмотрение.. Остави това, ама да се направи пред шефа, го занесла на докторката директно и тя ме вика по едно време и почваа "Вие това през пръсти ли го попълвате, какво е това разминаване, защо няма корективно действие, ако е извън нормата, на какво се дължи и тн"  Oh my ... shok Идеше ми да припадна, от там като се захвана да ровииииииии из основи... Препотих се 100 пъти  sad sad sad sad sad sad В крайна сметка, защото съм й симпатична не ни написа предписание и си затвори очите.. Ама как да й кажа, че всичко следях  cray
Важи с пълна сила "На вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата"  diablo diablo diablo diablo
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #533 -: октомври 19, 2015, 14:48:21 »

Честито и тук на рожденничките  Torte Torte Birthday Birthday

Тони, много те е наиграла колежката ти. Явно наистина е малоумна.

svekarva, ще видим какво е, аз се притесних, защото знам, че е имала много проблеми с ушите. Но майка ѝ явно не се е трогнала чак толкова, защото не звънна сутринта, аз към 11ч взех да я търся и в 13ч ми звънна и ми вика: "Ти си ми звъняла, ама аз имах среща".  crazy А детето сутринта пак имаше 38 градуса температура. Въпреки че, по едно време гледам сложила си слушалки в ушите. Ако ми беше дете щях да я шамаросам. Та, в крайна сметка трябваше аз да се обадя на лекаря, което не знам защо не го каза още снощи и сега отидоха с шофьора.
А за in-laws, аз не ви ли разправях за пребиваването им в София около 22 септември. Свекър ми не съм чула да е споменал нещо за бебето, но на чистачката мъжа и съща се държи така със снаха им, та реших, че някои хора така реагират (чистачката каза, че мъжа и казал, че го е срам да говори със снаха им защото е бременна  crazy). Тя и свекърва ми не ме пита за нищо. Може и да е, за да не се натрапват, ама мен са ми странни.  crazy ММ почти нищо не им казва, но те се чуват с майка ми и тя им разказва всичко  crazy . Примерно ММ не им беше казал, че веднъж ходихме извънредно до Токуда, защото "какво да им обяснявал", не им казал, че имаме предположение за момче, след 2-3 дена аз го накарах, да им каже, за да не разбират всичко от майка ми, но то явно веригата е аз взъня на мама, тя веднага на свекървата  crazy . Като бяха тук септември, постоянно ми беше лошо и понеже свекърва ми само се хвалеше как излъскала всичко у девер ми, та се надявах и нас да ни огрее, като директно и казах, като е похванала да продължава и у нас, ама "нали да не се натрапват". Та, това което би ме радвало сега е като ме пита от какво имам нужда и кажа, да го направи. Ако са разни самоинициативи, би било натрапване. То и ММ се държи все по-дистанцирано от тях, аз съм му казала, че накрая ще излезе, че е заради мен, което не ми е толкова важно, но аз знам че децата всичко попиват и ако той отговаря троснато на неговата майка, после моите деца ще ми се тросват на мен. Най-хубавото, което правят за мен свекърите сега е, че ми пращат сироп и компот от вишни, че като повръщах от вода много и се гадеше и това ме спасяваше.

Ето почнах да ви заливам с бременелски истории.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #534 -: октомври 19, 2015, 14:52:50 »

На мен ми е много мило да чета такива истории. Вярно, че сьм пристрастна, но мисля, че и на другите им е приятно.

Жалко, че са такива отношенията сьс свекьрите. Ама дето викаш разни хора-разни идеали.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #535 -: октомври 19, 2015, 14:58:57 »

И на мен ми е интересно, по-интересно от моите тъпотии в офиса..

Да ти кажа, същата е ситуацията със свекърите, както при нас, ама дето не съм бременна.. Не ми се мисли тогава, какво ще е.. Всеки път си мисля, че ще кажат заради нея е.. И все аз да съм лошата.. Интригата е пълна, заради това че ММ има сестра, а не брат.. което удвоява шанса за интрижки...  diablo sad
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #536 -: октомври 19, 2015, 15:05:53 »

Панди, и на мен ми е интересно  give_rose Винаги с интерес чета за различните отношение в семействата, понеже навсякъде има разни такива и всичките са с различни нюнаси  smile Май повечето от по-активните момичета тук са така - съпрузите им са пренебрегвани заради други членове на семейството или по някаква друга причина  pardon Е, затова сме ние  girl_wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #537 -: октомври 19, 2015, 15:09:52 »

Моят не е.
Явно сме от малкото при които отношенията сьс свекьрте са радостни и хармонични. Даже свекьрвата пристига утре и нямам тьрпение вече да я видя (и да ми наготви, и да видя как се радва на София). (и да ми си полафим и да ми даде някой сьвет)

Айде отивам и аз да пепеляшствам, че днес е ден за чистене след уЙкендО  blum  danceg
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #538 -: октомври 19, 2015, 15:12:27 »

Инче, как милееш за свекърва ти, направо ви завиждам за отношенията!
Тони, тая твоята колежка е направо за бой!  beating Повече нищо не й давай да ти върши.
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #539 -: октомври 19, 2015, 15:14:39 »

Панда, хич не се притеснявай. Като споделяш разни неща, на мен ми олеква, че не съм сама. Ето,например това за водата. Ами мислех си, че съм тотално полудяла, понеже имам дни,в които вода не мога да пия. Едвам успявам да пия малко газирана. И ме избива на някакъв по-кисел сок.  crazy
Относно In-laws, радвай се,че не звънят да питат за всичко. Мен откровено ме подлудиха, скарах се и сега не смеят да звънят. И на ММ не давам да се обяснява много, много. Каквото има да знаят, ще им се каже, ако аз преценя. Според мен е абсолютно излишно да им се обяснявам що пия това хапче, що сега точно съм на преглед, имам ли/нямам ли болки, кървене и т.н. Само се психират и ме напрягат, та на далеко. Ама и аз съм една крива киселица сега, та подозирам,че в мен е проблемът. Иначе свека е готина, но в момента ме дразни всичко- не искам прекалено внимание, не знам какво ми се яде и какво ще ми се дояде или ще мога да ям...Мъчно ми е,че съм рязка с тях, ама аз с кого ли не съм в момента. girl_impossible

Тони, е това е мега гнусния номер! И малко ми напомня как миналата година ме насадиха зелена и прясна на ресертифициращ одит, а колежките се изнизаха. Добре че за 2 седмици прегледах цялата документация и оправих туй-онуй, щото иначе.....щях да се червя като маймунски г*з. Буквално.
Няма ли как да й нашльокаш канчето на тая жена?

Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: