Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 19:53:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269868 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #450 -: октомври 15, 2015, 19:13:31 »

Да, много и е хубаво качеството.Тя даже пее песента, като й натиснеш един диамант опред и дори не е дразнещо, нито силно. Само дето не се пере и не се дава на химическо. Явно е за еднократна употреба и доколкото познавам Марта, утре след училище …  nea

Иначе да, Елза е тази, дето замразява, ама тя не е лоша, не го прави нарочно, просто не може да си контролира силата. Затова се изселва, за да не наранява хората.

Не сьм вярвала, че ще разказвам вьв форума филмите на Дисни… Какво доживяхме  girl_impossible girl_impossible girl_impossible

« Последна редакция: октомври 15, 2015, 19:28:29 от inaxastra » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: октомври 15, 2015, 19:22:10 »

Ина, сега остава да запееш и "Let it go, let it go; Can't hold it back anymore"  girl_haha
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: октомври 15, 2015, 20:32:14 »

svekarva, винаги можеш да оплетеш един разноцветен пуловер:

Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: октомври 15, 2015, 22:34:52 »

Марта просто искри! heart
Очарователна е! give_rose

Свекърва, ти извади поредната забавна история.... funnytooth
Ненадмината си!
Аз мога да си представя Швейцария през 87-ма, а още по-добре мога да си представя вас в тази ситуация Wink
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: октомври 16, 2015, 07:38:06 »

Добро утро!  heart Свекс, и аз разбрах, че съм заплодена малко преди да тръгнем за Франция. А що ти беше криво от тоя факт, не разбрах!?
Ина, чудна е роклята! Една позната беше дала родата за такава от Дубай я е купила. Обаче вашта е по-красива - и пеЙе!!!  heart
Аз пия кафе и реанимирам - Кикимора тръгна да ми се хили тая сутрин още към 5, но то е заради безсъниците на баща му  blush
Чудя се каква пара да искам за превода, че хич не ми беше лесно. Ама възложителя е първата ми шефка, дето много си я уважавам и не искам да й искам пари принципно. Но тя в никакъв случай няма да го позволи, ще ми напъха някакви на сила - та как да й кажа без да изглежда лакомо. Та мисля да си кажа за тоя тип текстове тарифата на страница. Пък тя си знае да брои.
Нанс, ти ще ходиш ли на ФМ? И искате ли да знаете пола?
Мари, все се каня да питам? От кога сте в Швейцария? И по принцип работиш ли когато не си гледаш децата?! уж ще те питам какво работиш там, ама не ми се получи много, извинявай!
Искам да отида на екскурзия до там, в някой слънчев ден. Дано да е преди да се пенсионираме с милото!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: октомври 16, 2015, 07:49:21 »

Брутрууу smile

Свекърва... Ще ме умориш.. "Хубаво се отворили при първия бежанец, пък аз откъде да знам crazy. Оставих си двата куфара и напнах с все сила да затварям. Дърпам, дърпам, не ще. Подпрях с кра за контра, свалих шапката " Е тука вече се превивах от смях и се разревах.. Историята ти стана достояние и в офиса.. поредната.. Имаш фен клуб тук!!  girl_impossible funnytooth girl_haha funnytooth  Илиян е маниак на тема Лего.. Имал е само 1, според неговите думи много евтино и смотано, но го е обожавал въпреки това, защото е виждал, какво е коствало на родителите му да го купят.. Сега имаме 3 различни, отделно като каза бензиностанции.. В Шел наскоро даваха Лего разни неща.. Имаме ги всички по 3-4 пъти.. То не са бензиностанции, болиди, камион за бензин и тн.. Дете да си на днешно време  pardon

Ина, първият Дисни стор, в който съм влизала е, ама точно в Париж! Много беше зарибяващо.. Имам портомоне, чаша, химикали, сноууглоуб.. Всякакви боклуци  pardon Марта толкова ме умили.. Просто как сияе.. Заслужава си да пренебрегнеш собствените си принципи, за да видиш детето си толкова щастливо, пък било и то за 1 ден..  good give_rose Bravo

Миме, с билетите е истинска драма.. Все още има хора пред касите, които се редят, въпреки че билети реално нямаше още на 14 през нощта  nea Мал шанс, важна е и подкрепата пред телевизора  good Аз успях да си разпечатам билетите, дано да няма драма сега с местата, че на предния мач всичко беше наред със системата им уж, а пък се наложи да се местим заради дублиране.. Представям си сега  crazy crazy crazy

Снощи гледахме Ревизорът.. Както казАхте и вие, доста дълга постановка, но адски интересна.. Колкото и да ми е несимпатичен Калин Врачански, честно на театър е 100 пъти по-добър актьор, отколкото във филмите..  good Целият актьорски състав беше феноменален.. Сапунджиева просто не е за коментиране, тази жена е страхотна  girl_impossible

За тези, които искат билети за Камен Донев, от снощи се продават билети за следващото представление на 18.05... Купих си два, въпреки че не знам, какво ще ми се случи до тогава  crazy pardon
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: октомври 16, 2015, 08:11:06 »

Туй, 2016 тата година ли бре, Тони!? Какъв ден се пада? Аз принципно искам обаче с тия нарастващи отговорности! Как мислиш, бързо ли ще се изчерпят билетите?
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #457 -: октомври 16, 2015, 08:16:25 »

Добро утроооо smile

Марта е цяло слънце, наистина всичко си заслужава, за да я видиш толкова щастлива  heart

Билети не съм и пробвала да взимам...уж брат ми щеше да ходи ама не го знам какво е направил...ако е взел, добре, ако не - по телевизора  pardon Предишни години съм ходила много по мачове и малко се пренаситих, даже на едната световна лига бях в кюпа със съдиите и бепе феноменално - на всички батковци им се нагледах на височината и красотата Wink

Камен Донев, както беше казало някой - изнервя ме това, че трябва с триста зора да се докопаш до билети и не съм ходила...гледала съм Животът е прекрасен в Народния, пак с него и ОркестърЧИ, така че засега съм си взела порцията  blum

Мимеее ама защо тези хора (БТР) не правят по-често концерти...даже в София е трудно да ги уцелиш, а Боби е голям фен и аз само ги дебна да ги изненадам, ама тц  nea Според мен не ги пропускайте  good

Тони и аз бях така с Калин Врачански хаха smile

Свекс, дано имаш поне една внучка за цвят  blum
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: октомври 16, 2015, 08:20:34 »

Фани, за 2016, пада се сряда  good Има го същото представление сега на 29.11, обаче билетите са свършили през май.. Не знам кога са пуснати в продажба  girl_impossible Та си взех, ако не успеем да отидем, със сигурност ще има къде да ги продадем  pardon

Фери, аз го казах.. Просто ми е много интересно.. Иначе за мачове на волейболните национали.. Когато се играеха във Варна не съм пропуснала нито един! От Враца сме пътували даже с баща ми няколко пъти, за да гледаме, преди да живея... Сега пропуснах първия с Германия и после Чехия... Заплеснах се и забравих да си купя билети  girl_impossible
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #459 -: октомври 16, 2015, 08:35:18 »

Добро утро! !!
 cray Днес съм нещо много чувствителна. Пуснах сълза от умиление като гледам толкова щастливо дете (Марта ). Ина, много е красива, но освен това е и с невероятен чар.
По повод децата, днес ми се скапа настроението сутринта в градината, че Михаил пак плака. Тъкмо уж беше свикнал. От вчера е на плуване и уж много му харесало, а днес драма че нямало да влиза. Аз го очаквах, той в началото за всяко нещо е така.
Свеки, пак се забавлявах с историите ти. Между другото и моя мъж винаги подарява на Михаил и Йоан Лего, което той да си сглоби. Радваме се като малки деца и двамата.
Ана, малката сестра от Замръзналото кралство я харесва Михаил. Казва ми " Мамо, искам да я ми родиш такава малка Ана, да я гушкам."
« Последна редакция: октомври 16, 2015, 08:47:19 от Roxanne_ » Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: октомври 16, 2015, 09:09:28 »

Добро утро!

Roxanne_, това се казва трудна задача,  трябва да му родиш такава Ана,  другите деца се задоволяват с купуване.  smile
И Симеон е така,  за всяко ново нещо-не искам,  голямо увещаване пада. Понякога ми идва да се откажа. Правя какви ли не фокуси,  за да уредим финансово и организационно въпроса и накрая не искам ми идва в повече.

Фани, малко повече от две години съм тук и не работя. В началото нямах право,  сега нямам възможност.
Не знам какво бих могла да работя,  ако имах възможност. Аз съм заклет икономист. Всичките ми образования са такива и от 10-годишна знам какво искам да работя.
След стажът ми в България,  знам едно,  там повече не искам да работя това.
За тук не знам. Може да направя остър завой,  след като така или иначе се налага да уча.
А за работата,  тук ни държат изкъсо,  заедно с румънците. Страните от ЕС са 25+2, и пак сме в по-добро положение от сърби,  македонци и т. н
С децата е много сложно. На мен ми е скъпо в частно детско заведение,  а други варианти за целодневено гледане няма.
Швейцария трябва да се види,  но е скъпо.
Едно кафе е 4 Евро,  пица 15-20 е,  нощувките са също много скъпи.
Но като има желание, начин се намира.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #461 -: октомври 16, 2015, 09:36:50 »

Привет, привет!
Марта е прекрасна, за тази усмивка, Ина, всякакви принципи потъпквам heart heart heart
Хехе, на вас шега ви се струва...Врати с фото имаше само на входа на Новотела и ходехме там като на атракция да гледаме как се отварят и затварят Wink. Да не говорим какви информации имахме за "гнилия капитализъм"...Аз пак сравнително адекватно се държах, че имах едно тази приятелка от Западна Германия, второ, че контактувах предимно със западняци на панаира. Иначе местните останаха с отворена уста, като видяха какво знаем по машините. В началото бяха сложили един младеж, дето на половината въпроси не можеше да отговори. На третия ден го смениха с инженер, та схванахме настройките. То това беше и причината да пратят четирима в Централата непланирано.
Фани, на мен започваше да ми се гади още съвсем в началото. Всичко ми миришеше, адски ми се спеше...Тъкмо беше излезнал първият парфюм Поизън, из улиците на Женева само фъшкаха от него, а аз се чудех как да си запуша носа от отврат. Хехе, пък и бяхме имали само един контакт с Родния и то в невъзможен за зачеване период, та се притеснявах да не ме обвинят в нещо. Не го казвам за първи път, малкият изобщо не прилича на баща си ама абсолютно по нищо и ако аз бях мъж, нямаше да го приема diablo
Roxanne_, силно гуш...Когато плачат, момченцата плачат от сърце и са истински тъжни heart heart heart Радвам се, че някой харесва другата сестра. Хехе, виж как гледам пак през очите на момченце. Племенникът казва и за двете "мани ги тия женки!" funnytooth
Мари, даже и кръгом се налага понякога да се направи, няма страшно good
Фери, имаш предвид цвят на преждата, не на кожата, нали? Wink Хехе, щото не мога да си представя някое жълтеникаво с дръпнати сини очи, ама Божа работа funnytooth
« Последна редакция: октомври 16, 2015, 09:45:55 от svekarva » Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: октомври 16, 2015, 09:46:36 »

Абе, Свекс по едно нещо поне прилича сигурно на баща си - онова м/у краката! Хихи, и мой Кико засега хич не мяза на баща си. Но и Кари започна да прилича на него чааак след 2-та си годинка. Сега сам казва, че е одрала кожата на баба му. Казавала се е Хава/демек Ева/ - та сигурно затова му била толкоз хубава щерката, хихихи, умрЕ циганката да му я хвали  blum
Отказах се от Донев, ще има мероприятия в училището вероятно, много е близо до 24-ти май, пък и сАвсем в средата на седмичката.
Ох, нямам търпение за коледните подаръци. Дано ми се падне да пращам на някой в чужбина!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #463 -: октомври 16, 2015, 10:03:31 »

Хахах Свеки, имах предвид едно момиченце за цвят между момчетата хихи, че като гледам добре се справяш с тоалетите на Мон ЛилИ, за внучка ще е още по-хубаво Wink

Мари, може пък да е изненадващо добър завоят smile Аз не работя нищо свързано нито с бакалавъра, нито с магистратурата ми, но въпреки това ми харесва и не мисля да сменям бранша  pardon

Леля ми като беше бременна бях сънувала руси бебета със сини очи, къдрави при това, а те и двамата с бащата са доста тъмни,само тя е със зелени очи и вуйчо ми каза, а да бе ще трябва да пише обяснения леля ти  LAUGHTER...е роди се тва същество баш както го бях сънувала, и до днес е така, ама толкова прилича по физиономия на баща си, че не се наложиха никакви обяснения  Wink

Роксан, не знам, може и да не съм права, ама братовчед ми като го водехме на детска понякога си плачеше просто е така да ни пробва дали ще му мине номерът да си го оставим вкъщи, не че му е толкова зле в детската smile
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #464 -: октомври 16, 2015, 10:38:15 »

Оххх хубава доза сутрешен смях хахахаха Свеки да знаеш че и Филип ти е станал фен и току отвреме навреме ме пита "Ко стаа са, ко праи Свекърва" tease

Здравейте и от мен... Днеска ми се почива, вчера цял ден маах гащи навън и днеска ми се почива.. Малкия се занимава отатъка сам със себе си. Да ви се оплача и аз - за първи път попаднах на фалшива о обява за апартамент под наем.

Значи - харесвам аз апартамент в сайта на homes.bg, пише за повече информация цитирайте еди кой си код. Отдолу дадени два телефона на мъж брокер и на агенцията която го представлява.

Звъня на номера на мъжа - никой не вдига. Звъня на агенцията - номера е невалиден. Звъня пак на мъжа - много ми хареса апартамента, тристаен , с новичко обзавеждане, но нищо повече не пише (разпределение, локация и тн) Тъй. Най-накрая ми вдига някаква жена, цитирам и кода на обявата и тя казва че след малко нейн колега ще се свърже с мен. След 5 минути ми звъни друга жена, която се представя от друга агенция и провеждаме следния разговор:
- Добър ден, аз съм от еди коя си агенция (различна от посочената в обявата) кога искате да направим оглед?
- ами ако мога да попитам първо за малко повече информация за апартамента - къде е, какво е разпределението...
- тя ме прекъсва - ама вижте сега ние имаме много апартаменти и те много бързо се разграбват , вие за двустайния питате нали?
-ни-казвам - питам за тристаен , искате ли да ви кажа номер на обявата
- не няма нужда, ние много хубави тристайни имаме кога искате да го видите....
- аз искам да знам за този апартамент, не за другите които имате, кажете ми в коя част на Овча купел се намира
- амииии той този апартамент има наематели и не е ясно дали ще се изнасят
-а тогава защо е е пусната обява питам аз
- оххх ама  какъв е тоя тон, аз искам да ви заведа на оглед пък  вие ще ми кажете на място какво искате
 shok shok shok shok
- аз икам да видя апартамента от обява ****, други не ме интересуват
- аз не съм длъжна да ви отговарям, оправете си тона и се обадете....

shok shok shok shok shok shok

обадих се в сайта и докладвах за проблем... сигурно снимките дори не са от реален апартамент....
и целта е да те замъкнат и да си платиш 5 лв за огледа... angry nea nea много се ядосах
« Последна редакция: октомври 16, 2015, 10:41:06 от milenkata » Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: