Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 17:14:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
68
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец! (Прочетена 269795 пъти)
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
Re:Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
«
Отговор #435 -:
октомври 15, 2015, 14:37:58 »
Али
, аз наскоро смених шкафа с разни сухи храни (ориз, брашно, захар, спагети, и пр.) с един шкаф с чаши. Ама го направих заради едно нашествие от буболечки, от което така и не успях да се отърва по друг начин.
И буболечките намаляха драстично - явно не ядат чаши, а не са успели да намерят другия шкаф.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #436 -:
октомври 15, 2015, 14:45:43 »
Ох много емоции днес ми дойдоха, направо всички колеги са в траур вече...пък и ще си тръгна баш когато се струпват всички срокове...ама така са се разбрали шефовете
Толкова бързо се случи всичко, тези дни ще трябва да си подпиша новия договор, единственото лошо е, че в този проект съм с 2 месеца предизвестие...ама каквото такова
Та така...
Извинявам се, че не се включвам по другите теми, ама ми е мъгляво в главата нещо
Хубаво, че вече съм по-близо до кумата (даже май сме под една шапка) и до Боби и едната ми шаферка
(всички сме в една фирма)
Активен
Alichka
«
Отговор #437 -:
октомври 15, 2015, 14:47:50 »
Може да са намерили шкафа на комшийката. Нейните чаши сигурно са им по-вкусни
Властелинът и на мен ми беше интересно да го гледам. Иначе съм анти Хари Потър
Кой знае мен какво ще ме карат след време да купувам. По повод Елзите - в един магазин, от където си купувам конци за гоблени, се появи жена с дъщеря на около 6-7 години. Голямо хвалене беше за една оплетена шапка с плитка като на Елза. Продавачките и те се накачулиха да гледат кое как е плетено. Явно и тях ги преследват подобни терзания.
Фери, то голяма шуробаджинащина при вас
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #438 -:
октомври 15, 2015, 14:50:56 »
Това е всеобЩ проблем на майките с високи деца, Али.
На колко пъти се е случвало дрехата буквално да ни е до колене обаче консултантката спори, че то на това такъв му е модела.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #439 -:
октомври 15, 2015, 15:46:17 »
Ето ме и мен
А не така за Хари само! С него си изкарах гимназията, ако знаете колко исках да съм приятелка с него, Рон и Хърмаяни! Винаги си отварях да ги чета като ми е криво.... ех, спомени
А Властелина - идва ми в повече фантасмагорията там.
Моята принцеса, преди да тръгне по любов в Испания, макар и на 16, откакто е излязъл филмът е обсебена. Наизуст го знае. ММ и е принтирал плакати, стикери и какво ли не с Елза, Ана и компания. От този Дисни магазин си е поръчвала, чаши, сноуглоуб, дрехи и само се дразни, че повече неща са за малки деца. Междудругото едните чаши дойдоха счупени. Тя им писа и изпратиха нови веднага, а даже не е връщала счупените.
И ние вчера гледахме волейбола и много се радвахме. Франция е много опасен съперник. Желая им много успех и късмет на момчетата.
Не искате тук да ми babyfree зоната и това си е. Какво да ви кажа. Термина ми е 23.04. В момента съм 12с5д, много добре расте, все напред върви (в момента е 69.59мм). ФМ мина, всичко е наред. За сега е момченце, макар че много ми се гадеше и повръщах, та всички за момиченце се гласяха.
Аз пия най-разнообразни хапчета и се боцкам с фраксипарин, но щом човечето е добре, нищо не ми тежи.
А другия форум е бгмама. Но аз рядко пиша там.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #440 -:
октомври 15, 2015, 15:49:03 »
А, тя историята е повече за таксито, та не вярвам да не съм я разказвала
В общи линии, това беше изключителна във всяко едно отношение командировка. Водех 20- тина мъже на обучение за машини с ЦПУ, хем да превеждам, хем и мен да ме обучават. Първо излизане на Запад, за 30 дни, като на третата седмица разбрах, че съм заплодена и целият свят ми стана крив и гаден. Има много интересни ситуации, от които три покъртителни - бягане от такси, запек на колега и един абсолютно красив и богат арабин, който се залепи за мен в самолета на връщане.
Значи, ясно е как ми са се видели магазините в Женева: Кореком до Кореком
. Имахме дневни командировъчни, които много трябваше да пестим, че да си купим нещичко. Да не ви занимавам как сме се крили да ядем Копърка и Русенско варено, щото цените просто бяха.....Към края запасите ни от храна свършиха и ограниченията бяха като на момичетата на Нешка Робева. В България Лего нямаше, но от моята приятелка /бабата на Мон ЛилИ/ имахме две малки кутийки и каталог. Златното дете си беше харесало една бензиностанция и само въздишаше по нея. Това е предисторията, да имате представа
Та от Женева ще пътуваме с трима колеги до Локарно с влак, за по- специално инженерно обучение. От фирмата ни казаха, че ще се обадят в хотела там, да ни пратят такси, че да не се влачим с багаж. Да бе, да харчим пари за такси...Влаковете в Швейцария са толкова прецизни, че като си знаеш номера на седалката, има място на перона, от което да се качиш без да правиш и крачка вляво или дясно. Нали имам нестандартно мислене, малко преди крайната спирка подгоних мъжете да си сменяме вагона, че да не ни ловнат на гарата и да ни набутат в колата. Аз вървя последна, с два куфара, с антрацитно палто с яка и шапка от чинчила /сив заек, по-евтин вариант на супер лукса за онова време за сребърна лисица/. Ама вратите с фотоклетка...Хубаво се отворили при първия бежанец, пък аз откъде да знам
. Оставих си двата куфара и напнах с все сила да затварям. Дърпам, дърпам, не ще. Подпрях с кра за контра, свалих шапката и таман да викам за подкрепа моите хора, един хилав мустакат швейцарец нежно ме помоли да освободя фотоклеткат, че да се затвори шибаната врата
. Както и да е, слезнахме от влака и се набутахме в тоалетната, да не ни открият. По едно време пуснахме единия на разузнаване, без куфари за маскировка. Отиде тоз човек и се не върна. След 10 минути излезнахме и ние + неговите два куфара. Гарата празна, няма посрещачи, няма опасност от такси. Решихме, че нашият е отишъл да разучава къде е хотелът. Оставихме един да пази багажа, пък аз и другият колега бавно потеглихме да търсим първия...Аз, гордо вдигнала глава, колегата подтичвайки около мен. На метри пред хотела чехме някой да бибипка зад нас.
Таксито
. Шофьорът заклещил първия разузнавач, набутал го в таксито и понеже онзи само мучал нечленоразделно и ръкомахал /само аз знаех език/, обадил се във фирмата и оттам получил нареждане да ни търсят под дърво и камък. Та ни търсили и ни намериха
. Забаламосах аз нещо от рода на това, че сме търсили първия, номерът мина, НО се върнахме пак на гарата, щото как да обясниш, че бягаш от такси, взехме багажа и третия колега. Естествено, платихме тройно, та се наложи да изгладувам Легото. Ама го купих
И половин килограм розова прежда, дето още седи и чака
Пак отговор...на свекърва панда
Активен
Feribotka
«
Отговор #441 -:
октомври 15, 2015, 15:53:55 »
Юху
Свекс
, пълна си с истории и преживявания, направо си егати енциклопедията, даже доста по-занимателна от традиционните
Панди
, още веднъж, честито
Дано не е много рогато
Това с дрехите, че са къси и такъв им е моделът не го обясняват само за по-малките деца...и аз винаги съм била така
Хари никакъв интерес не проявих към тях като излязоха, понеже бяха много модерни и не исках да съм като всички...та го четох/гледах с огромен интерес 10 години по-късно, като се събрах с ММ, понеже той беше голям фен
Всякакви други фантасмагории не са за мен, вкл и Аватар, който гледах едва миналата година като го пуснаха по ТВ
Али
, абсолютна случайност, честно
Но пък щастлива
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #442 -:
октомври 15, 2015, 16:28:18 »
Много моля за Хари Потър само добро или нищо. Даже, да кажа за другите фенове, че сега излиза и едно илюстровано издание. Та,ако никой не се сети да ми го подари за РД, отивам да си го купя.
Израстнах с героите от книгата, а колко съм се лишавала,за да си купя книгите...без джобни по месец-два! Добре че имах един съученик (дае жив и здрав Тони), с който много се биехме, ама си менкахме книги. Та благодарение на него изчетох цялата поредица. После в УНИ ми лепнаха прякора Хърмаяни (заради рошавата коса
само
((и понеже поправях де що асистент има, ама проблемът си беше техен- да бяха прочели учбника първо,тогава да плямпат глупости наизуст!!)) ) с цел да ме засегнат и обидят,ама аз гордо си носех кръста.
Панде, няма оттърване. baby free zone няма никъде. Освен при тези, които не са разбрали още. Вече ми писна да ме питат дали ми се яде това или онова, как съм, боли ли ме нещо и т.н. Някой ден ще се взривя.
Свекърва, голяма веселба е била. А тая прежда що я пазиш?
Фериботка, голямо честито!
Активен
svekarva
«
Отговор #443 -:
октомври 15, 2015, 17:06:52 »
За мен не стига, други момичета в рода няма =]javascript:void(0);
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #444 -:
октомври 15, 2015, 17:13:47 »
Свекс, майка пита колко им е разликата на синовете, че златния искал лего, пьк ти си разбрала, че си заплодена.
А за преждата, шь чакаш внучки
Активен
always_and_forever
«
Отговор #445 -:
октомври 15, 2015, 17:16:50 »
Да не пропусна да се разпиша и тази вечер.
Днес през целия ден ми беше едно такова поспаливо. Представях си, че е петък, но не би.
Тази вечер тук при нас ще пеят БТР. Много ни се ходеше, но както обикновено, нещата се решават в последния момент. Като резултат са свършили билетите. До обяд имаше само някакви за правостоящи, но аз от вчера съм лееко неразположена и не мога да си представя да вися 2 часа права и още повече да си увеличавам дискомфорта. Не е сигурно още де. Влади ще мине след работа поне да провери дали са много правостоящите и ако са, сигурно ще пропуснем.
Така че и надеждите ми за полуфинала на волейболистите ни вече се изпариха. Ами така де, трябва по-бързо да се действа, като
Тони
.
Много се гордеем с нашите момчета. Колко много им се радвахме снощи. Само си мечтаехме да сме там.
Тони
, ама как няма да се ядосаш на тая глупост с билетите. Наистина българска работа.
Един път не може да се организира нещо като хората.
Ина
, не се ядосвай за роклята. Ти защо не се обади да провериш какво се случва с поръчката ти? Дори и да не пристигне навреме съм сигурна, че Марта ще си я носи и не само по този повод.
Фери
, много се радвам за новата работа, която ще започваш. Не се притеснявай. Старите ти колеги няма къде да избягат и винаги, когато искате ще се виждате, само че не на работното място. Всяка промяна отначалото е малко стряскаща, но е въпрос на адаптация. Пожелавам ти много успех.
Свекърва
, много ми е забавно, когато разказваш за майка си. И сега с този шоколад, който тайно си похапва благодарение на лелята хахахаха
Али
, и Влади не може без сладко. Постоянно му повтарям, че "гъзецът му за сладичко умира"
То, смешно, смешно, ама понякога се притеснявам с такова количество сладко, което консумира. Страх ме е за последствията. Аз мога и с един бонбон да си задоволя организма, а той яде ли яде.
На Хари Потър съм гледала само първия филм. Не изпитвам и някаква необходимост да гледам още.
С Властелинът е същата работа. Не че чак толкова не ми харесват, но предпочитам да гледам нещо съвсем различно. Иначе Хари Потър ми хареса, когато гледах първата част, но бях и малка.
Панда
, много хубави новини от вас. Все така добре да се развива и да е здравичко.
Нямам търпение да ти чета бебешката тема, честно.
Не знам кой и къде писа, че може би на нас новите, които още нямаме деца не ни е интересно да четем бебешките теми. Ами не е така.
На мен ми е хипер интересно и постоянно си ги препрочитам и се радвам с малчуганите на всички. Това, че не пиша не означава, че не чета.
Радвам се на всички и тайничко си мечтая.
Уф, не успях да ви допрочета, че трябва да излизам. Разказът на Свекърва остава за по-късно. Сигурна съм, че ще си заслужава.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #446 -:
октомври 15, 2015, 17:28:07 »
Цитат на: always_and_forever в октомври 15, 2015, 17:16:50
Не знам кой и къде писа, че може би на нас новите, които още нямаме деца не ни е интересно да четем бебешките теми. Ами не е така.
На мен ми е хипер интересно и постоянно си ги препрочитам и се радвам с малчуганите на всички. Това, че не пиша не означава, че не чета.
Радвам се на всички и тайничко си мечтая.
ДАаааааааааааааа!!!!!! Именно!!!!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #447 -:
октомври 15, 2015, 17:31:06 »
Ааааа, ама се вьрнах от стора и я купих, големия размер. Сега чакам на Марта да й свьрши филма, който гледа, за да й дам изненадата.
Стора е много як, направо и аз се зарибих. За малко да стана фен, затова му викаъ явно "Магията на Дисни"
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #448 -:
октомври 15, 2015, 18:49:16 »
Ехааа, после да пишеш за реакцията й!
Направо си я представям как подскача от кеф! Сега се сетих за малката на моята бивша колежка. След двудневно обикаляне на магазините намерихме роклята. А тя каквато е русолява си е същинска Елза. Голямо фръцкане беше, после гледах фотосесии във фейсбук.
Свекърва, барем за един шал няма ли да стигне?
Зима иде,студове,ветровеееее
Активен
svekarva
«
Отговор #449 -:
октомври 15, 2015, 19:03:13 »
Ина,
точно 7 години им е разликата. Тогава е бил на 6, за Нова Година си получи подаръка. Но аз Лего му подарявам и до ден днешен, ама нещо не ми е по джоба. Хехе, за дипломирането за магистратурата сватята питала снахата какво да му подари и тя казала Лего. Сватята отишла в магазина много доволна, че ще мине тънко, смятала да се справи с 10лв. Ама като и дали каталога и като видяла, че няма по- евтини колички от най- простите под 20лв., рекла, че той не е бебе и му купила риза
Между другото, само майка ти може да разбере какво е било да си през 87- ма в Швейцария.
nansita
, става, ама е бебешка, същия цвят като на трикотажния комплект на София. Какъвто ми е късметът, като нищо и само мъжки внуци да се народят.
Забравих да питам за роклята на Елза дали от стора качеството е хубаво. Бе тази Елза не е ли по- лошата сестра, дето замразява всички и живее отделно? Що тогава никой не си пада по другата сестра, тя даже е и по- красива
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
68
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден