Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:55:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179339 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: септември 20, 2015, 17:54:02 »

Решила сьм вече да се взимам в рьце, де и да ставам добре облечена.

То и аз все така се заричам,  но леко се депресирам като се засиля на някоя разпродажба 75% отстъпка и се окаже,  че и това е твърде скъпо за мен.  angry
Поръчвам си от интернет на "Дафне",та се обновявам от време на време  blush
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #406 -: септември 20, 2015, 18:30:48 »

Какво е Дафне?

Аз в последно време се уредих с нови дрехи де. Две рокли за бременни като забременях и сега две нови рокли за кьрмене  danceg danceg danceg Иначе не си спомням откога не си бях купувала дреха. Всьщност спомням си: откакто Марта беше на 8 месеца. Тогава нали гледай заедно с нея Артур за известно време и бях платена, та с парите си купих много хубави нови дрехи, които един месец не посмях да облека, че не ми се струваше, че сьм достойна за тях.

Между другото измежду тях имаше един тренч, който сега в момента ми е супер нужен и не мога да го намеря  crazy Мислех, че смь го забравила в химическото, но ходих да питам и казаха, че няма нищо на мое име. Направо недоумявам кьде е !
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: септември 20, 2015, 19:12:39 »

http://daphne.bg/bg/search/filter-1.html
Това е "Дафне". Интернет магазин исках да напиша,  но нали пиша от телефона...
Всички модели моят размер ми стават точно и смело поръчвам. Изпълняват поръчки само в България,  та сестра ми ги препраща.

Какво е тренч?

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #408 -: септември 20, 2015, 19:17:26 »

Шлифер (тренчкоут). Сега пак се развихрих да го тьрся, няма и няма  crazy crazy crazy

Направо сьм в недоумение…

Сега ще ги погледна Дафне. Много добре изглеждат нещата  good Оригинални и елегантни.
« Последна редакция: септември 20, 2015, 19:22:12 от inaxastra » Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #409 -: септември 20, 2015, 20:12:54 »

Хелоу Wink

Аз днес як поход правих. Отидохме до Мелник с коли и от там през планината пеша до Златолист. Бяха ни казали, ама кой кога го е казал никой не знае - че пътя бил 20 минутки. Оказа се 20Х4. Аз, която най-обичам да си лежа, съм супер доволна от себе си, че го изминах. После попитахме в механата в Мелник, където седнахме да хапнем, и се оказа, че е 9км. Отиване и връщане 18...ако го знаех ниикога не бих тръгнала хахаха Ама успях!!!! smile  yahoo good

Аз дрехи почти не си купувам, докато не опре ножа до кокала и няма с какво да тръгна. Чакам да ми подаряват...и те наистина подаряват по поводи дрехи, та г/д в годината имам по някоя и друга нова дрешка.
Големи сме задръстенячки всички хахаххаха smile
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: септември 20, 2015, 20:19:10 »

Албенчик,  кажи как с две деца  намираш време да изчетеш книга на един дъх?  give_rose

Хаха, чета вечер, като заспят. И затова си търся само книги, които да ме грабнат от началото, защото ако са ми интересни мога и до 1-2 да заспя и за 2-3 вечери съм ги прочела, а пък иначе заспивам на всяка 5-10 страница и така "Спасителят в ръжта" я чета вече от не знам колко време.

Благодаря за всички споделени книги, повечето съм ги чела, само на Виви английските не съм и на Наделина - "Свободно падане" и "451 градуса по Фаренхайт", така че тях ще потърся да си ги сваля и ще си имам четиво  smile

Аз не обичам да давам много пари за дрехи, особено пък за мен! Купувам си разни неща, но не са скъпи, защото иначе ми е гузно. Като цяло много ме потиска пазаруването, с всичките камарища от стоки всякакви... Всеки сезон всички магазини си подменят колекциите и за все се питам къде отиват всички неразпродадени неща?! Има много хора, които и гардеробите си подменят всеки сезон и изхвърлят всичко, което са си купили преди няколко месеца.. и това не мога да го разбера. Не робувам на мода, на марка, обличам се просто и удобно  smile А, а пък и много си ги харесвам нещата и даже някои са ми толкова любими, че ме е яд като се износят, като им дойде време наистина за премахване от гардероба  pardon

Очертава ми се още една много натоварена седмица.

Пожелавам хубава седмица на всички! При нас почивните дни бяха много слънчеви и топли и ги използвахме максимално, заредени сме за работа и училище  smile Дано и вие да сте така!

give_rose
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: септември 20, 2015, 22:18:09 »

Даа, много харесвам тези дрешки на "Дафне", купувам ги от години и никога не съм се разочаровала. Преди трудно си ги позволявах, сега пък са ми направо евтини, но това дистанционно пазаруване ми убива всякакво удоволствие.... няма оправия blum

Мелник.... размечтах се. Много харесвам това място, има специален дух. Последните ми спомени обаче са за алчни човечета, които смятат туристите за глупави(държа да отбележа, че тогава не живеех в чужбина, та не ми се е сторило така, защото идвам от някъде си и понеже отивам в България и очаквам всичко да е за жълти стотинки), та ми развалиха удоволствието от дестинацията.

Албенчик, колкото и да ми е интересна книгата, няма спасение...Изморена ли съм, на 5-тата минута започвам да изтървам книгата blush
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #412 -: септември 21, 2015, 07:48:57 »

Българското Народно Творчество, онова червеното ли???
Да, със златно, седи много шик на лавици Wink. От него само томовете с приказки и анекдоти съм чела. Енциклопедията и тя е със супер цвят и отива на килимите funnytooth Нея едно време я отварях, но сега с компютъра...
Изхвърлихме 2 стари котлона, които пазим за да печем чушки на тях, една чугунена скара, няколко огромни саксии за лимони и дървета, множество остатъчни прежди и платове със съмнително качество. Сега се чудя на два кожуха, бакъри и тигани, дето трябва да се калайдисват и да стоят някъде за красота и огромно количество касети с музика, приказки и филми. Все още прехвърлям детски книги и учебници по немски и английски, не зная защо. crazy.
На "Дафне" магазините им са много красиво аранжирани. В последно време има пропукване в качеството на материите, но си остават едни от най- хубавите. За мен не стават, всичко ми е късо и тясно. Обичам да ги гледам в магазина. heart
Marri, не само в Мелник е така, за съжаление. Едно, че те обират за чаша скапано вино, второ, че има много кич. Навсякъде из България, където са "усвоили европейски пари", озеленяването е в непонятен и нямащ нищо общо с българския стил, а материалите за реставрации и нови постройки на къщи за евтини и простеещи. Мен това повече ме дразни от скъпотията NO
Днес май е последният топъл ден и ще се наложи смяна на летните дрехи и обувки. И това мразя...
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: септември 21, 2015, 08:23:51 »

Добро утро!  Sunshine

Едно празнично кафенце smile

Да,  права си Свекърва , за "Дафне", трябва да си в определени "норми" Wink. И да,  разбирам за какво говориш относно туристическите обекти,  но то като се замислиш все за алчни,  дребни душици става дума,  само нивата са различни.  Не знам струва ли си да го обсъждаме като не можем нищо да променим...
От друга страна,  докато все се подминават  тези въпроси...,кога нещо ще се промени.....
« Последна редакция: септември 21, 2015, 08:26:30 от Marri » Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #414 -: септември 21, 2015, 08:30:58 »

Гутен морген... Аз пък съм си кифле - обичам да прибавям поне по 2-3 дрешки на сезон. Много пазарувам от "Нико" - евтини са и съм доволна като качество. Даная също са хубаву, избягвам моловете - там никога нищо не си харесвам, ако пък харесам е мама, тати и роднините като цена... sad

Днеска гадно,  дъждовно, сънливо - малчо заспа и мисля да го последвам и аз
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #415 -: септември 21, 2015, 08:53:19 »

Добро утро. smile

Ако тръгнем по тая линия за обирджийството - еко пътеката, по която ходихме, за 88 000 евро, която не беше на места изобщо нормална и нямам идея изобщо къде са вложени и за единия картоф, нарязан и запържен за цяла порция за 5лв.......ама какво ти пука, не всеки ден изпитваш подобни емоции. Ако днес си решил да направиш нещо различно, 100% ще си отвориш портмонето. И в Банско е същото...и на много други места. Приемам го за нормално някак, не го мисля и не му се дразня.

Тези "Дафне" не ги знаех...на мен ми се струват скъпи.........

У нас нямах кафе и реших да дойда да видя майка ми дали има да взема за едно кафе, има...а долу и интернет нямам от снощната буря...тук има...и реших да поостана. В момента на нейния комп джиткам. smile

Тук днес е хубаво времето, прокрадва се  Sunshine

Какви са плановете за днешния почивен ден?

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #416 -: септември 21, 2015, 09:32:16 »

Половин час сън - толкоз даде шефа хаха tease
Днеска до обяд сме вкъщи, после с.мечо и бебе отиваме да пазаруваме разни неща smile например нова чанта за количката, че нашата е малка и нищо вече не побира... След това мисля да врътна една мусака и да си седим вкъщи и да почиваме smile
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #417 -: септември 21, 2015, 09:53:33 »

Аз да кажа само за Дафне. Винаги ми е харесвало, че си имат специфичен стил и ме кефят като модели, но не са моите материи, аз не харесвам трика и вискоза, та нямам нищо от тях,но са от марките, дето като я чуя и си представям дрехите им! От българските много харесвам Росита, Кенсол-а са ужасно скъпи, не знам на какво отгоре, имаше и още една марка, която имат супер неща, но ми излезе сега от главата. На мен любимото нещо е да си пазаря копия разни от Бг, преди години си взех една реплика на Кочинеле, много добре направена и си я носих с кеф и след 3 години с чиста съвест я хвърлих чантата, понеже беше 10 пъти по-евтина от оригиналната ми. Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #418 -: септември 21, 2015, 09:53:55 »

И аз като теб, ама при мен големия шеф беше проблема. Звьнна ми да ми каже, че и двата телефонса са в него  crazy и ме сьбуди  beating

А тая нощ много се вьртя дребната и не сьм спала, пьк и сьм цялата изривена  nea

И аз бих си купувала дрехи всеки сезон. Хубаво си е  good

Какьв празник е днес?
Аз мисля да чистя, пак имам административни задьлжения (сканове, мейли, рандевута) направо сьм секретарка на самата себе си  pardon
Иначе тук е златна есен днес  autumn

Още не сьм пила кафе

Нов отговор

Виви, защо не обичаш вискоза?
« Последна редакция: септември 21, 2015, 09:55:49 от inaxastra » Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: септември 21, 2015, 10:09:55 »

Добрутроооо! Ние пък сме на село вече 3-ти ден. Няма такава почивка - хранят ме, шетат ми, гледат ми децата, скоро ще карам и някой да се къпе и мие вместо мен, мързелана такаваааа... И аз си купувам долу горе по 3 неща на месец - не задължително маркови. Понякога ходя и в Мания, но купувам само маркови и запазени неща. А тая мойта in-law само от там пазарува. Е тъпо ми е някак да виждам децата с нещо различно и като ги попитам: Аааа, не е ново, от Манията е! Че и чака най-евтиния ден да пазарува... А да кажеш, че нямат възможност, не е съвсем вярно. Като цяло обичам да ми е различно и цветно и в дома, и дрехите, аксесоарите, мойте и на децата. Днес съм в плюшен спортен екип в тъмно синьо и часовник и лак в цвят Фуксия/цикламено... А Кари нещо е сополива, да видим дали ще успеем да я оправим до сряда. Абе все се чудя дето толкоз се втелясват в Бг за тоя краснопис да я карам ли вкъщи да пише ченгелчета. Госпожата по занималня все отбеляза, че бързала, а трябвало повече да се старае  crazy а аз недоумявам тая мания непременно да пишат красиво и ръкописно. Хаха, добре че нямат бележници в 1ви клас! Щях да питам ако някой е поръчвал от Алито неща над 30 лв. как става получаването им? Къде се ходи да се плаща мито? Пращат ли ти известие? Харесала съм разни палта по 20-30 долара и мисля да си поръчам, колкото и   да са менташки все ще ме изкарат една зима...
А пък при нас е слънчево и приятно!
Лек ден на всички!
« Последна редакция: септември 21, 2015, 10:12:09 от fanimira » Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: