Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:30:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179676 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #195 -: септември 10, 2015, 12:50:45 »

Много ме разведрихте в този дъждовен ден. То да е дъжд като дъжд, а не такова прикапващо чудо... С комшийката направихме много хубава разходка по женски Wink Е, младото си е младо! Покрай нея и аз се чувствам почти в ученическите години. blum
Хахахаха, Свекърва, пак уби рибата с тая сдъвкана храна funnytooth И аз ще туря един Шрек Shrek Явно всяко поколение си има разни странни виждания и моди в храненето. По отношение на красотата, която струи от нас и отвътре на нас - много ме дразни, ако някой си навлече детето как да е. Цветове, материи, модели... crazy Ами вкарай малко естетика в цялата работа, приучи си детето към хубавото!
Нашето пате вчера беше жълто heart Хихик, само един комшия (луд фен на Локото) през смях попита Малечка "Майка ти нямаше ли с какво друго да те облече?" tease
Свекърва, това с "всеки четвъртък" ми звучи като на Отчаяни съпруги - всеки четвъртък на покер в някоя от дамите CHEERS
При нас снощи мъжо проветри хубаво и каза, че го е направил специално, за да го гушкам повече. Сутринта се повъргаляхме из леглото с още един чифт крака и ръце при нас. Надявахме се Мънинка да спи до по-късно, че и ММ беше от късно на лекции.
Аз много събирах календарчета и салфетки. Салфетките сега ги отсявам до наистина уникални. Календарчетата почти изчезнаха през годините, но все още се радвам, ако някой ми подари.
И аз не съм съгласна, че навсякъде в "провинцията" пишат току така оценките. Е, има и много завършили от немай къде, обаче си има и кадърни деца, грамотни, любознателни, с богата обща култура.
Отивам да направя едни нокти, че положението сега е грозновато MANICURE
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: септември 10, 2015, 12:55:56 »

Цитат
По отношение на красотата, която струи от нас и отвътре на нас - много ме дразни, ако някой си навлече детето как да е. Цветове, материи, модели... crazy Ами вкарай малко естетика в цялата работа, приучи си детето към хубавото!

Али, ти да не говориш за сестрата на Илиян... Племенницата ни  blum е безкрайно красиво, будно и кокетно момиченце.. Майка й не спира да я облича с цветовете на дъгата....И само анцуг, официален анцуг.. аман от анцузи  diablo Има и дънки, поли и рокли бе, женО!  sad
Активен
Alichka

« Отговор #197 -: септември 10, 2015, 13:16:36 »

Оф, Тони, то много такива случаи има... На нашите комшии малкият син е "малкият" (ако ме разбираш). Той винаги е малък и винаги това е оправданието. Такова е отношението на родителите му и до ден днешен. Вече си е мъж на 20 и кусур години, а още за 5 пари работа не може да свърши, не може грам отговорност да поеме, ама за елементарни неща. Не може да предаде на баща си, че някой го е търсил (например).
На празници (рождени дни, Нова година...) сме се събирали много. Всеки си е турил по един кат нови дрехи, една идея по-официални. Това момче вечно беше със сив анцуг, дето до вчера го е търкалял пред блока. На сватба бяхме и аха да го водят, аха да не го водят. Накрая с дънки (Това е прецедент!) и една омачкана тениска pardon
От гледна точка на женските майки - имаме голямо предимство. Хем може с панталон, дънки, хем може и с поли и рокли. Даже предпочитам роклите - икономически са най-изгодни. Първо като рокли, а после като туники с клин или дънки Wink
Няма никакъв смисъл от пазене на детски дрехи. Те толкова бързо омаляват girl_impossible
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: септември 10, 2015, 14:00:09 »

Инче, бързо оздравяване! Имате ли аспиратор за нос? Като казах аспиратор, се сетих за един модел, който е с приставка за прахосмукачка. Много ми е смешен. А скоро гледах едни, при коио майката засмуква сополите през тръбичка. Малко  Shrek ми изглежда тая работа.

Али, то такива примери има бол...на ММ брат му не е много по-малък от мен, ама човека хич не е оправен. Само глупости са му в главите и разни BMW събори. И като ми покаже някоя трошка мой набор с възклицанието "Ама виж колко е якааа!", ми иде ритуално да се самообеся и да изчезна безкрайно. Малко бой са яли, ми се струва.
За дрехите на малчовците....ако съдя по систъра, една много готина рокличка й омаля точно за 1 сезон. За третия й рожден ден й подарих една бяла рокличка с дантелки. На есен вече й беше малка. Пък я купих по-големичка.  Girl_hide Ех, аз едно време какви красоти имах....толкова фини. Една ми е много любима- бяла и тъмносиньо, с буфон ръкав и дантелка. Горния пласт беше бяла на тъмни точки, отдолу хастар и долния край на хастара син плат на бели точки. Цялата плисирана. Всеки ред завършваше с дантелка. Кройка- права. heart Още си я пазя.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #199 -: септември 10, 2015, 14:11:41 »

А, то моят мъж не събира, той инвестира в монети - златни, сечени в български монетен двор. Понеже това е скъпа инвестиция /за мен и безсмислена/, подаръците му са от сребърни юбилейни или от някаква друга серия, но никога завършена, аз се хабя където и когато мога да добавя нещо. За децата купувам в двоен размер, а сега с племенника в троен от серията Български народни приказки, ръчно рисувани и някои иконописни. По тези причини ми трябва класьор, да виждам какво имам и нямам. Лошо се вързах, да станат ценни трябва да мине време, пък и не се знае дали изобщо ще бъдат оценени от наследниците Wink
Братовчед ми има като на Ина колекцията, даже си мисля, че е със специален класьор. От по- необичайни дестинации носим и подаряваме монети, като оставяме и за нас в торбички и после в една голяма бирена халба. Но не ги и поглеждаме, само стоят и заемат място. Спомням си, един колега беше прикрепял към поканите си за 70- годишния си юбилей торбички с чуждестранни монети. Нищо чудно и нашите дребни да послужат за същото, само дето не си падам по правене на покани и големи тържества. Wink
Оф, де да се учеха на естетика, ако си го нямат вродено...На моите като се подмокреха /нямаше памперси/ и им сменях всичко от до, та да са "в тон". Ама сега големият каквото хване, или което е най- отгоре, него облича.  pardon Аз си дебна мъжа редовно, защото и за него няма никакво значение кое е синьо, кое кафяво....
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: септември 10, 2015, 14:20:10 »

Ох, да при мъжете е неприятно, но всеки го очаква.. Да, подкосяват ми се краката, като видя добре облечен мъж, но преживявам някак и нескопосаните опити.. За жените ме гложди мен... Защо хората не хаят, не го разбирам.. И аз преди бая се контех и гримирах и съчетавах.. Сега го давам по-спокойно само при излизане вечер, но просто работата ми не го изисква.. В началото всеки ден идвах с различна чанта, различни аксесоари, според дрехите, ама всички ме гледаха адски странно  shok Еми спрях, че да не ги дразня, нося си си ги само по вечери и излизания  pardon

Единственото, което харесвам у колежката ми, е именно колекцията й от монети.. Аз също имах предвид сечени от Монетния двор и разни юбилейни..
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: септември 10, 2015, 14:23:26 »

Хихих, ма то за обличането понякога и контраста си е хубав. Кари сама си избира тоалетите. Намесвам се само в крайни случаи - примерно лятна туника и ватиран клин през есента  crazy добре, че вече му разбира и започна много добре да комбинира. А мъжО няма време да си носи дрехите, които му купувам. Ами има работно облекло което носи по 10-12 часа и дрехите са му за по половин един час преди и скед работа.
И на мен риболова ми е най-тъпото нещо на света. Защо нямаме дума като activity? На всичко пасва.
Инче, аз като простудих Кико му дърпах сополките с аспираторче за уста - вършат чудна работа. Пък и не е гадно, щото нямаш досег със съдържанието на носа на бебето реално... Дано оздравеете скоро!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: септември 10, 2015, 14:36:08 »

Тези аспираторите, които се смучат - никога не бих си го причинила.  bad Прекалено гнуслива съм. Да, знам, че не стига до устата, но не ми пречи пак да  bad. Аз си взех електрически с батерии. Вече не се ползва.  pardon Дори и за малкия не го ползвам, нищо, че още не се е научил да духа.

А за обличането - не се впрягам чак толкова. Да, ако мога, винаги гледам да изглеждат добре, но не винаги са с някакви комплектчета, или в един цвят или пък нагласени и натъкмени по последна мода и т.н. Понякога се е случвало да са облечени, поради липса на други, по-подходящи дрехи, в не особено добре съчетаващи се неща, ама не мисля, че това ще им се отрази в бъдеще на разбирането им за естетика.

Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #203 -: септември 10, 2015, 14:41:54 »

Аз понеже скучая на работа и съм си създала мое лично състезание за най-секси дупе в офиса. Wink Знам, че звучи безумно, но на мен ми е забавно. За сега се чудя между 3 дупета. Скоро ще има победител! smile

За контенето, според мен ако изглеждаш прилично - и тук имам предвид цялостно, килограми, коса, лице, ако се подържаш и обичаш себе си и хората ще те харесват. Никога не съм си сменяла аксесоарите всеки ден, но не мисля, че това ме прави по-малко дама/жена. Около мен имам много примери на прилично изглеждащи хора, не са перфектни, но се вижда, че се стараят. Мен все още в Лондон нещото, което ме дразни най-много е, че хората ходят на работа с маратонки, като видя жена с пола и маратонки или мъж с костюм и маратонки и настръхвам. Другото го преживявам всякак. Wink

Аспираторите за прахосмукачка са най-добрите, само изглежда и звучи страшно. Wink
Активен
Alichka

« Отговор #204 -: септември 10, 2015, 14:51:55 »

Аз понеже скучая на работа и съм си създала мое лично състезание за най-секси дупе в офиса. Wink Знам, че звучи безумно, но на мен ми е забавно. За сега се чудя между 3 дупета. Скоро ще има победител! smile

lol lol lol Дерзай! Ще очакваме и снимков материал на победителя! Наш комшия преследва цяла вечер кумата на сватбата ни. Беше очарован от дупето й. Ама той е рентгенолог - свикнал е анатомията на хората да гледа pardon Е, на това му се вика професионално изкривяване tease
Оф, една тъпа патица звъня на домофона и събуди Малечка. Майната му на лакирането ми - току що замина лакът. Мъчихме се да се доприспим половин час - няма да го бъде angry Та, патицата носи вестници за поредния кандидат по изборите. Аман вече! diablo Заринаха ни и детската площадка!
Аз имах период, в който сменях чанти и обувки всеки ден. Имах - носех! Както прабаба ми настояваше "Ходи и носи, докато си млада!". Много ми беше сладка, когато го казваше. heart Сега пак се гримирам и сменям дрехи всеки ден. Обувки - не обръщам внимание дали ги сменям ежедневно. Нещо и ми намаляха последно време на брой. Стигала съм и до към 80 чифта crazy blush Чанти сега не нося, заради количката и чак ми е странно, когато се наложи да си взема. Странно, защото ми изглежда празна - портмоне, документи, кърпички, гримове, вода. А иначе има допълнение от: памперси, постелка за преобличане, дрехи за топло/студено, вода на малката, играчка, мокри и сухи кърпи....
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: септември 10, 2015, 14:58:36 »

Доста е красиво съчетанието между маратонки или кецове с пола/рокля според мен...  good Аз рядко нося рокля в ежедневието си.. Някак панталон/дънки ми е по-комфортна зона  pardon Маратонките за бягане + официална рокля ми идват ту мъч, но ежедневното облекло си е супер  Wink

Сутринта се чудех, тук в София вярно, че всички подозират, че Фандъкова ще спечели отново, ама не е ли време за кампания  huhhuh.gif Нищо не виждам и не чувам, като пропаганда.. Даже, освен на Бареков възлюбената, която е известна по смешни причини, не знам други кандидати.. Нямам и право да гласувам де..  nea
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: септември 10, 2015, 15:12:15 »

Аз изобщо даже не следя има ли избори, няма ли. Ама сигурно щом наближават, ще започнат яките агиации. Платени репортажи към края на месеца, афиши. Тази сутрин по сутрешния блок коментираха за някакви безплатни екскурзии до Турция с бонус.
Ей сега ще замирише на кебапчета и кюфтета, няма страшно.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: септември 10, 2015, 15:40:54 »

80 чифта!  Oh my ... Аз толкова не съм имала общо за целия си живот сигурно!  funnytooth Аз си ходя с едни лятото и едни зимата. Стигат ми толкова.  girl_wink Е, не че нямам разни стари, които не нося по определени причини, ама и не ми се хвърлят, ама повече от 10-тина чифта общо - със старите няма да ги докарам.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #208 -: септември 10, 2015, 21:29:48 »

Вив, ама ти мъжки или женски дупета гледаш?
Хаха, днес денят ми започна с това дупе и да си призная, бая г.знем ми вървеше, та да вземе и да завърши поне така Wink

* dupe2_n.jpg (29.46 KB, 960x640 - видяно 157 пъти.)
« Последна редакция: септември 10, 2015, 21:37:35 от svekarva » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: септември 11, 2015, 07:23:37 »

Добро утро!

Хайде кафето е от мен тази сутрин, този път без закуска.  Wink

Успешен петъчен ден!  blum
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43   Нагоре
  Изпечатай