Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:40:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179727 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: септември 09, 2015, 10:46:56 »

Здравейте и от мен.
Не знам къде е това  циганско лято, дето ни го обещаха. Ама ще си го търся. Още не съм извадила есенните дрехи! Пък обичам есента- цветно и шарено, листа по земята- парковете са неописуемо красиви.autumn

Миленка, много сте сладки. Малкия изглежда доволен по снимките, а и вие сте си починали.
И аз потвърждавам за чистата вода по Смокиня и Каваци тази година.

Изобщо не ми харесва идеята да се тъпчат децата с разни вафли, пуканки и други сладки, ама в крайна сметка родителите си решават. На някои така им е по-лесно. Много се дразнех, когато децата черпеха сестра ми с пуканки. После аз бях лошата, че не й давам, понеже "какво толкова ще й стане от 1 слънчо?!" Ами нищо няма да й стане, ама утре сама ще си иска и ще го търси. И до ден днешен е мор на пуканки и чипсове. Не че не й личи. Wink

Тони, добре дошла пак.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #151 -: септември 09, 2015, 11:46:19 »

Ехеее, Нанситка ме разби с това кафе Bravo
При нас такова слънце се е оперило! Като излязохме сутринта на сянка беше кучи студ, а на слънце - да се припичаш като котка от кеф cat Днес намерихме нова детска площадка (заградена!) и сме супер доволни с Мънинка. Аз не търчах "Не пипай! Пази се оттук! Иди там!....". Бях се пльоснала на една люлка от онези триместните със сенниците отгоре, а Мънинка тичаше, където си иска.
Автомобилите ги разучих. Затова днес ще мина на други машини - по-едрогабаритни. ММ пак ми е дал задачка да му търся материали.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: септември 09, 2015, 13:35:57 »

Здравейте и от мен

Миленка, чудесни сте с малчо.  heart

Нат, ако някъде срещнеш циганското лято, кажи му, че и аз го търся.  blush

Да ви кажа, че съм толкова изнервена, че не знам какво да направа и да кажа. Толкова ми е омръзнало от някакви неща, че направо ми иде да тръгна нанякъде и аз не знам точно накъде. Е.аси GROAN hunter vivasvat
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: септември 09, 2015, 13:44:08 »

Добре заварила, Нати smile Много хубавко кафенце... Миленкааа, умирах си от кеф, докато ви гледах снимчиците.. Вие сте невероятни, толкова сладки и съвършени kiss2  heart

Децата, трябва ли или не да ядат глупости.... Хм струва ми се, че сме я дискутирали тая тема.. Ама нищо де.. според мен вкусът се възпитава, та е важно от малко дете да яде хубави и разнообразни неща  pardon Дразня се като гледам как родителите и бабите, тъпчат децата още от най-ранна възраст със зрънчо и пуканки, ама знам ли как ще си гледам и аз детето, та да си мълча сега..  blush
Активен
Alichka

« Отговор #154 -: септември 09, 2015, 14:00:13 »

Миме, ти си такава добра душа! Не очаквах от теб такива слова smile Защо така си се отчаяла?
Оф, и аз се изнервих... Май нещо на патагонски говоря или никой ме не слуша crazy Постоянно повтарям и потретвам, а накрая кой чул - кой недоразбрал. За Дребната е ясно - там по 300 пъти едно и също говоря на ден, чак мазоли ми излязоха по езика. Ама за дъртите магарета около мен, не е разбираемо. Да няма някакви планети неправилно подредени? Да се нареждат веднага beating
Тони, това наистина наскоро го коментирахме, ама толкова ми е напушило girl_impossible С това се сблъсквам всеки божи ден по 10-тина пъти поне. Явно с Малечка сме притегателен център за странници или ние самите сме странни.
Не ви се похвалих - днес ни е много специален ден с ММ. На тази паметна дата той ми предложи брак LOVING Толкова близо ми се струва във времето. Хем много близо, хем пък за тези няколко години страшно много неща се промениха около нас. Странно е като се замислям в детайлите. smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #155 -: септември 09, 2015, 14:05:23 »

Али, честито  heart Много комунистическа дата ти е избрал мъжа хихи blum

Миме, не хаби излишни нерви, всичко ще се нареди  give_rose
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: септември 09, 2015, 14:09:29 »

Честитка, Али! Ще си отпразнувате ли подобаващо празника?
Темата за храната е винаги актуална, според мен. Аз лично предпочитам да си забъркам един сладкиш вкъщи и да си го хапвам полека, отколкото да купувам от магазина разни сладкиши със срок на годност по 1г.  crazy Една тава мъфини се прави за 30 минути с печенето, а самата смес се приготвя за по-малко от 5 и то с бъркане на ръка.  pardon

Миме, има и такива дни. Аз от вчера съм набрала на една докторка и ще й дам 2ри шанс,само защото е позната на мои близки. И на работа ме ядосват...2 дни отпуска си взех, в понеделник си работих плътно. Поне ще ми компенсират единя ден,когато аз искам. Вместо да отида на плаж или разходка, аз писах доклади и говорих по телефона. Аман от такива неорганизирани хораааа.

Хриси, като каза комунистическа дата, на манифестация с нови дрехи ще ходиш ли?  blum girl_wink
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #157 -: септември 09, 2015, 14:24:20 »

Аз пък днес ходих до банката по задачки и нещо се загледах в шоф. си книжка, изтича след 2 дни!!! А тогава колко далеч ми се струваше 2015! Времето минава така бързо, та сега и кницка трябва да обновявам, ама май ще си изкарам английска вече. smile
Активен
Alichka

« Отговор #158 -: септември 09, 2015, 14:42:51 »

Хаха, ти пак навреме си видяла. Bravo
Като студенти сме се наредили на една огромна опашка и чакаме да подаваме документи за стипендии. Един колега пред мен стои и си размахва личната карта. Какво ме жегна, как видях - не знам... Личната карта му беше изтекла преди няколко дни. Той като се сепна shok Какво щял да прави, ами ако не му вземат молбата, изтървал парите, ядосваше се, че си бил в Кърджали предната седмица и можел да си оправи документите... В крайна сметка (естествено) жената зад гишето хич и не видя funnytooth
Един друг колега пък редовно му се налагаше да ходи в чужбина при жена си. Оставяше на съхранение при мен студентската си книжка и на майтап взех, че успях да му подам документи за стипендия. Wink Големи схеми бяха по тия години!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #159 -: септември 09, 2015, 15:26:23 »

Нат, покрай тая сватба нямам пари за нови дрехи, така че тая година със старите на манифестацията biggrin

Али, като каза за личната карта се сетих, как си киснем на опашка за подаване на някакви документи в уни и гледам едно момиче си държи личната карта...е докато стигна до гишето беше изчезнала неясно как...търси я навсякъде, ако беше паднала все щеше да се види...просто все едно земята я погълна huhhuh.gif Стана ми много мъчно, защото и тя така се притесни и не можа да си подаде документите за стипендия май бяха... sad

И в моята работа е лудница, ама на мен ми е едно такова сватбеноооооо  tease
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #160 -: септември 09, 2015, 15:50:25 »

Vivi20, как се вади английска? Полагат ли се някакви изпити?
Аз лични документи следя, обаче картите за банкомати редовно ми погаждат номера. Заплатите ни ги изплащаха по три банки /фирмата беше теглила кредити с тази уговорка/, та и аз имам три карти. Тях пък ги издават за по две години и ги пишат с едни такива дребни цифрички, кой да ги гледа. blush
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #161 -: септември 09, 2015, 15:53:02 »

Не, нали сме в ЕС, никакви изпити. Wink Само трябва да попълня един формуляр, да си направя снимки, пращаш по пощата и след 2 седмици ти пращат книжката. smile
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: септември 09, 2015, 17:10:46 »

Вив, на нас ни спяха застраховката на колата и сега плащаме неустойка, защото сме били с БГ книжки. Ти не си ли имала проблем?

Иначе момичета, нито пиша, нито ви чета...само наминавам транзит между задачи и пътувания.

След 3 седмици съм обратно във форума с пълна сила.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #163 -: септември 09, 2015, 17:31:23 »

Ами нищо няма да й стане, ама утре сама ще си иска и ще го търси.

Марта до 3 год не беше яла нищо "неполезно" и пак сама си иска и тьрси. И ако има домашни бисквити и купени, предпочита купените. А ако има купени по-здравословни (нерафинирана захар и без палмово масло) и купени вредни, предпочита вредните.  crazy  GROAN

А аз сьм фиксирана вьрху това и понякога така говоря, че после ме хваща срам и си казвам, че по-добре да се контролирам и да мьлча, отколкото да отглеждам бьдещ анорексик.  sad

ПП. Най-лошото беше в самолета сега на врьщане от Италия: плодов сок, "без добавена захар", но… с ацесулфам и аспартам !!!  bad bad bad  Те са за разстрел !!!  beating beating beating  Вьртях се като шугава на стола, за да мьлча и да си спазя новата политика, която сьм решила  sad

Миленка, завиждам ти благородно на младостта и красотота  heart heart heart
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: септември 09, 2015, 18:11:02 »

Момичета, сега се сетих да ви попитам. Тръгнах да правя номерацията на масите, ама къде да намеря такава програма за писане на цифри и декориране... ама и аз как го обясних. Надявам се ме разбрахте.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: