Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 09:11:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177455 пъти)

Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #465 -: август 25, 2015, 15:08:43 »

Ами Фани, то наистина една дрямка разстояние. В началото като се сваляхме още с Теодор и отиде той до Марада (селото) да варят ракия, аз го чакам в Шумен. Абе мина доста време, нашия го няма. Стана много късно - звъня му, той хванал влака да се прибира, ама дегустирали ракията - заспал и се събудил в Търговище, ама с последния влак. Че седял и чакал някой от Шумен да иде да го прибере.
Иначе звучи чудесно, особено с мекиците.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #466 -: август 25, 2015, 15:11:53 »

В смисъл според нея света е във фаза, в която нямаме право на желания, а трябва да се съобразяваме с икономическата ситуация и това се отнася за всеки един аспект от живота.

Това ми напомня на отношението на кумеца на свекърите ми. Той казваше, че това не било нашата сватба, а сватбата на нашите родители. Понеже при нас родителите плащаха, трябвало те да казват едно-друго. Когато ние сме си женели децата - тогава ние да сме се разпореждали. По тази логика - нашите родители нямаха сватба. На техните са се разпореждали родителите им, а на нашата - дадоха ни право на наши претенции.
Той кумецът има уста и си приказва. И двете му деца не са се женили. Синът му е блага душа, та може и така да стане, освен ако не намери някоя оправна жена. Дъщеря му обаче... хм, обаче е огън и пламък. С нея зор ще види. То така - отстрани е лесно Wink Да знае само какво може би ще го застигне...

Хехе, майка се сбабичоса, ама от друго. Тя е от жените, които без червило не излизат. На работа държи и два лака за нокти - за спешни случаи. Обаче сега имала мерак да гушка и целува малката. Затова червило не слага Wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #467 -: август 25, 2015, 15:22:15 »

Хахахах Вики ама тая свекърва ти направо разбива  funnytooth

Мойто мамче е доста неглиже, в смисъл конти се ама без грим, прическа рядко, та и аз съм като нея...Али, ами трябва някой да го постави на място този човек, обикновено на дъщерите им се удава, нали са на тати принцесите  blum Виж обаче едно дете, било то просто внучето ти как ти заличава навици, градени с години  pleasantry
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #468 -: август 25, 2015, 15:34:32 »

Вижте сега, бръчкосване и сбабичасване са две различни неща Wink. Аз си имам подкожна мазнина и една бръчка нямам. Като и не пуша, мога да си меря кожата и с 40-годишини. Мераците ми /особено за мъже Wink/ са си все същите, ама като ме болят коленете, как да подскачам като сърничка? Едно обаче е верно - след 65 хората са възрастни. Изключенията са малко. Мозъкът щрака много по-бавно, просто не може да се мериш с по- младите. Ако аз върша една работа за два часа, някой млад ще я свърши за половин час, независимо дали е домакинска или служебна. Сигурно това има предвид майката на Панди и ако добави поне 10 години към възрастта, мисля, че има право.
П.П. Аз съм на 61 и още съм в групата на младите smile
Сега нещо забавно- когато свекърва ми стана на 51 и и спря цикълът, каза, че вече не бива да носи сутиен, защото била стара. Иначе излизало, че се периш и предизвикваш мъжете. Вчера се сетих за тези и приказки и бая се замислям дали да не взема да го ударя и аз секси по цици crazy
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #469 -: август 25, 2015, 15:40:14 »

funnytooth funnytooth funnytooth секси по цици, ще падна!!!

Хората след 65 са възрастни, признавам, но честно да ти кажа баба ми и дядо ми до поне към 75 така ни перяха на белот и помнеха толкова много неща, че мен ме беше срам пред тях се чувствах глупава. smile След това рязко се промениха нещата и за 4-5 години си отидоха. sad
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: август 25, 2015, 15:43:23 »

Мераците ми /особено за мъже Wink/ са си все същите, ама като ме болят коленете, как да подскачам като сърничка? 
Сега нещо забавно- когато свекърва ми стана на 51 и и спря цикълът, каза, че вече не бива да носи сутиен, защото била стара. Иначе излизало, че се периш и предизвикваш мъжете. Вчера се сетих за тези и приказки и бая се замислям дали да не взема да го ударя и аз секси по цици crazy

funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #471 -: август 25, 2015, 15:49:57 »

Свекс, пак натръшка рибата  lol lol
Ние в нашето семейство стигнахме до заключение, че 72рата година е критичната. Двете баба и дядо ми врътнаха точно след нея.Сега всеки си е във филма и на мене ми е смешно, ама нашите ги съжалявам щото мине-не мине и се присещат за някоя щуротия да ти пилят на главата. Последен пример, дядо се присети, че сме имали някви ниви някъде си, ама то никой не го знае къде и що, та да сме търсели сега нотариални актове и адвокати, че да ми ги прехвърля на мене. Нали ме виждате как кося люцерна??!! Щото те за друго не стават.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: август 25, 2015, 15:51:59 »

Свекърва, то аз нямам 25, а днес съм без сутиен... Това значи ли, че съм възрастна хахаха... Вече перченето става без сутиен май...  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #473 -: август 25, 2015, 16:31:59 »

Хахаххаахха за малко да си представя Вики с косачката, а Свеки без сутиен как си ги развява  funnytooth Днес сте особено духовити  Bravo
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: август 25, 2015, 17:57:14 »

Vivi, тази фирма не я бях чувала. Но май в момента нямат позиции за България или поне аз не успях да открия в сайта им.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #475 -: август 25, 2015, 18:02:31 »

Хм, току що проверих, в джобс.бг имат позиции. Но няма стажантски позиции. Провери в джобса има някаква консултантска позиция и една за QA, ако това те влече. Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #476 -: август 25, 2015, 18:31:08 »

Ами ако косиш люцерната без сутиен? Е, на това се казва предложение funnytooth
Чери, той дядо ти за сватбен подарък и мотика може да ти донесе, не само коса. Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #477 -: август 25, 2015, 19:49:43 »

Vivi20, вярвам, че все някога и моето слънце ще изгрее.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: август 26, 2015, 10:09:23 »

Ама тая сутрин още никой ли не е буден?  oversleep

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: август 26, 2015, 10:21:49 »

Будна съм, ама да ви кажа, нямам какво да напиша.. То само сватбени емоции.. Мечтая си за Италия  heart

« Последна редакция: август 26, 2015, 10:23:31 от alexandrova_90 » Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: