Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:33:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177235 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: август 22, 2015, 08:26:03 »

Днес моят малък голям мъж става на 2 месеца!!! baby_boy Momy

* images K.jpg (5.96 KB, 259x194 - видяно 2633 пъти.)
« Последна редакция: август 22, 2015, 08:28:36 от fanimira » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #406 -: август 22, 2015, 09:09:01 »

Ау, как бързо се гледат чужди деца! Кога се роди, кога стана на 2 месеца....
Да е жив и здрав, добра снаха да ти доведе good heart
Тук пак вали.....
Рано сутринта /към 2ч./ на съседната улица имаше помпа за изсмукване на вода, наводнени мазета. Не сме мигнали, много страшно беше.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #407 -: август 22, 2015, 09:22:51 »

Времето на 180 се обърна тц тц - вчера умряхме от студ на разходката - аз де, дребния беше опакован като ескимос хаха

Ние пък си резервирахме за море от 1ви септември - вярно е Тва за ТриВаГо - звъннах в хотела една цена ми казаха а през ТриВаГо с близо 200 лв по малко излезе. Голям зор с намирането на хотел - на едно място се обаждам, питам за студио с кухня, имали, ама кухнята не работела, обяснявам защо ми е а тая насреща ми вика - ми ние имаме микровълнови,кухните ни са декоративни crazy как и да е, намерихме smile

Джоси - не се нервирай за глупости,  Фани - честити 2 месеца - като гъби растат - дай някоя снимчица...

Али - инициатива е силно казано - на моя приятелка нейна позната са в трудно положение и им трябваха дрешки и памперси. Хората не искат пари а консумативи за едно мъниче на 2 месеца с порок на сърчицето...
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: август 24, 2015, 09:26:27 »

Здравейтееееееее... Завърнах се... Преживяването беше уникално, та дори и с дъжд първите дни  heart

Не съм ви чела, само видях, че Кико е станал на 2 месеца, а Бобчо на 3... Да са ви живи и здрави... Прекрасници малки  heart kiss2 kiss2

Ох, имам нужда от сън, а днес също съм на работа.. Егати късмета  Baby
Активен
svekarva

« Отговор #409 -: август 24, 2015, 10:34:16 »

Ей, днес само работните имаме време за форума Wink
Честита нова седмица и да се връща лятото!
Аз свиквам с новия ред в офиса и ми е малко криво...Нищо, ама нищо не е на старото място и не се прави по стария начин crazy. Хехе, все едно съм станала свекърва на офиса - оженила съм го и снахата се е задействала Wink. Колежката си е показала овнешкия характер, ама то и е за първи път да наследява някой, ще се научи...Казах и да гледа старите документи, специално са съгласувани с нашите юристи и си има причини да изглеждат точно така, точно тези думи да са употребени...Хем ме е яд, хем ми е смешно. Не ми се иска да се учи от собствените си грешки, защото става въпрос за служебни работи и това касае цялата фирма, та смятам да и го кажа като се върне. Работата в Човешки ресурси, особено Личен състав е много плъзгава и ако не питаш някой с повече опит, като нищо да се оплескаш.
Хехе, показвам ви и какво се е случило с Дървото на парите Wink. То ми е подарък от едно детенце и ми е скъп спомен. Намерих го клюмнало, сигурно е паднало, счупило се е. Нормално, къде ти пари у пенсионер, та да избуява funnytooth. Заложих клончета за вкореняване в чашата, казвайте да раздавам после. smile
alexandrova_90, ти почти една сватба си изкарала, как да не си изморена Wink. Браво на твоите приятелки Bravo И като една истинска свекърва, да намеря кусури - защо всичко е на английски?  shok

* IMG_4376.jpg (44.06 KB, 560x425 - видяно 180 пъти.)
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: август 24, 2015, 10:47:52 »

Свекърва, първо да кажа, че саксията (чайник) за дървото на живота е страхотна  Bravo heart

За английския, знам че е така.. Тя и кумата постоянно повтаряше, че кумът е викал стига с тези английски надписи и тн, но да си призная на български не звучи по същия начин... Тези надписи са си изкопирани от хамериканските сватби и партита, та ги е направила по същия начин.. Ох, още ми е приповдигнато, а имам куп задачи.. Не мога да вляза в ритъм  blush
Активен
svekarva

« Отговор #411 -: август 24, 2015, 11:00:48 »

Да, идеята я намярках в един сайт за Земята. Там бяха закачени поне 10-тина чайника на стената на къщата. Много хубав начин да използваш иначе ненужните чайници от стари сервизи, защото чашите се чупят, ама те - не. Имам и богата колекция от сувенирни чинийки, някои от които твърде грозни. Като нищо да заминат под саксиите, както става и с единично оцелелите от комплекти.
Това Дървото на живота ли е? Подарено ми е като Дървото на парите Wink. То и ако е на живота, пак символично може да се приеме за вярно след пенсия smile
Хехе, вярно, поговорката "те ти, bride, Спасовден " ;)звучи добре Wink
« Последна редакция: август 24, 2015, 11:06:40 от svekarva » Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #412 -: август 24, 2015, 11:41:21 »

Привет и от мен. Седмицата започва слънчево и надявам се така да си остане, че края на седмицата смятам да пътувам по родния край, че ще сме сватбари.
Свекърва извинявай за глупавия въпрос , но нещо съм изпуснала с честите ми бягания от форума. Ти отново ли се завърна на работното място?  blushЦветето е много хубаво, помислих , че си го сложила в някой чаен сервиз, от тези които разчистваше и се чудеше дали да хвърлиш или да запазиш. Много обичам цветята, но тук не ми дават да гледам.
По-късно повече от мен. Наминах за бързо да Ви видя и да се отбележа, че скоро не съм ви проверявала. Стискайте ми палци за успешен ден, пък другия път ще ви разказвам. girl_wink
Успешна работна седмица на работещите и слънчева и ползотворна на всички, които имат време за разходки и плаж.
Активен
svekarva

« Отговор #413 -: август 24, 2015, 11:52:21 »

Миши , замествам новата колежка за няколко дни, че има спешни работи.
Цветето ми е офисно, оставила съм го тук. Чайника го взех пак от стара колежка, беше го изхвърлила.
Да, смятам и домашните подходящи съдове да използвам за цветя, ама не им е дошло времето.
http://www.az-jenata.bg/a/59-tsvetya/29111-otglezhdaite-darvoto-na-parite-za-prosperitet-na-semeistvoto/
Съвсем си е дърво на парите Wink
« Последна редакция: август 24, 2015, 12:04:15 от svekarva » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: август 24, 2015, 12:10:55 »

Свекърва, аз така и не направих разлика и не знам дали има между дървото на живота и дървото на парите.. У нас му казвахме на живота и по спомен приличаше на твоето, може и друго да е било.. Преди никак не си падах по цветята.. От скоро съм "домакиня, която се грижи за цветя"  girl_haha

Миши, стискаме  give_rose
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #415 -: август 24, 2015, 12:50:55 »

Здравейте!
Аз съм още в щура еуфория, пък имам ужасно много задачки crazy Не съм на работа, вкъщи съм, ама това не пречи да съм ангажирана, нали?!
Дойдоха нашите хора в петък, искаха ни (за кумове), не беше лесно, дадохме се laugh Беше уникално изживяване, а предстои нещо още по-сладко. Ще обяснявам подробно в нашата тема, ама да си събера мислите и снимките. С моята приятелка не ни стигна времето koko6ka koko6ka
Фани, расте си детенце. Да е живо и здраво! Кажи за рошлето от аватара.
Миши, дано да случите на време.
Тони, ще надзъртам в твоята тема, но няма да е веднага. Ей, да не махнеш снимките Wink
Активен
svekarva

« Отговор #416 -: август 24, 2015, 12:55:11 »

Alichka, като ще е в твоята тема, аз само за  stork-boy се сещам blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: август 24, 2015, 12:56:05 »

и аз си помислих това.. тичам да видя темата  blush yahoo
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #418 -: август 24, 2015, 13:06:19 »

А, не, не! "Нашата" = "на Мънинка, на мен и на ММ". Това беше едно от нещата, които им казахме на бъдещите младоженци - не чакаме бебе и нямаме засега планове за такова. Няма как да поемеш такъв ангажимент като сватба (в хубавия смисъл на думата) и едновременно да плануваш бебе. Виждала съм бременни (ама много бременни куми) или току родили - ам, не стават нещата. Почва се едно съобразяване "Сега няма да правим това и това, щото кумата е бременна и не може", "Няма да има ръченица, щото кумата...", "Няма да има фотосесия, църква...", "Ще направим компромис с това...", "Ще чакаме да видим кумовете какво ще кажат...". Не! Аз поне подобни неща ги приемам сериозно и се отдавам със сърце и душа. По този повод току-така не бих била кума.
Ей, ама Свекърва е опасна! Мъжко бебе тури в човката на щъркелката. good
Тони, не тичай! Не съм го писала още даже на чернова blum
Активен
svekarva

« Отговор #419 -: август 24, 2015, 13:24:42 »

Ей, ама Свекърва е опасна! Мъжко бебе тури в човката на щъркелката. good
Ами да, мъжко ще е  Wink, за радост на твоите родители. Свекърите да се радват на Мария, нали са само с мъжки деца.
Хаха, хич не се заричай...По този повод, снощи си легнах по никое време, че гледах TLC "Пак не знаех, че съм бременна". Значи, един път раждат без да знаят, после /къде от друг партньор, къде от стар/ пак раждат без да знаят. Пък една даже трето роди без да знае. Ама за второто знаела /надебеляла, лошо и било, мрънкала/ и после му отпуснала края и пак я изненадАло...Може, ама ми идва в повече smile Но и никой не ми е крив, сама си избрах канала Wink
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: