Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 06:53:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Август 2015 :*
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Август 2015 :* (Прочетена 177150 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Месечна тема - Август 2015 :*
«
Отговор #285 -:
август 14, 2015, 12:20:10 »
Ратче, много хубави снимки.
Ина, намерих оригиналната статия:
http://www.fubiz.net/2015/08/14/a-new-colorful-basketball-court-in-paris/
Активен
Alichka
«
Отговор #286 -:
август 14, 2015, 12:30:58 »
Ами подаръкът ни беше сватбеното пътешествие. Как гръмко звучи!
Бяхме няколко дни в х-л Острова до Троян. Изключително красив край на България. ММ само служебно беше минавал оттам, а аз не бях ходила. Обикаляхме много с колата, имахме време за почивка, спа, разглеждане на забележителности, бяхме само двамата
Даже тогава мъжът ми се вдъхнови за книжка "100-те обекта" и на връщане минахме през Клисура, Карлово, Сопот, Хисаря. Не ни стигна времето за всичко даже. Ех, как ми се ходи пааак!
Сватбата на тези младоженци ще е догодина юли месец. Още не са фиксирали дата. Много смешно ми стана, че готвят годеж сега септември - на същата дата ще сме на сватба на нашите кумове. Абе такава се засука... Случайни съвпадения! Казвала ли съм ви - при мен и ММ постоянно има съвпадения. Както той се изрази в началото "Ами по принцип баба ми има рожден ден на 8 март...". Аз го контрирах с "По принцип и моята баба и рожден ден на 8 март..."
Еми, това явно е игрище за далтонисти
Само те ще могат да уцелят коша.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #287 -:
август 14, 2015, 12:41:20 »
Обожавам роклята ти или пола с потник, не се разбира, но е разкош и ти стои прекрасно,
Рататуйче
Толкова мило събуждане,
Фани
..
Едната ми колежка е вече в 7-мия месец и още работи.. Днес я питахме от какво има нужда, каза че всичко й били купили или дали приятели, няма нито една дрешка и чаршафи.. Купихме й за 300лв неща, които тя си избра и готово.. Разплака се, че изобщо не е очаквала и започна да ме целува.. Много мило ми стана.. Тя си е дете на 20 години.. Като ни разказваше, как от 2 години опитват с приятеля й и не можели до сега..Всички се чудехме, възможно ли е на 18 вече да си сигурен,ч е искаш да си родител
Направили й операция, заради ендометриозна киста (дано да го изписвам правилно) и после хоп, веднага забременяла..
НоВ ОТГОВОР...
«
Последна редакция: август 14, 2015, 12:53:31 от alexandrova_90
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #288 -:
август 14, 2015, 12:51:40 »
Рокля е. И аз много си я харесвам, въпреки че трябваше още едни пръст да се скъси, ама здраве да е.
Али, как обичам съвпадения... Много готино са се получили при вас!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #289 -:
август 14, 2015, 12:59:15 »
Аличка
, супер сладко е това със съвпаденията. Аз това съм го писала и преди, ама нали съм нарцис пак ще си го кажа. Моя татко като си хванах Митко ми викаше "как можа при положение, че ТАКА се разбираш със сестра ти (демек не сме много близки) същото говедо да си хванеш". Сестра ми е на 30 май родена, Митко на 31 май. След години сестра ми си хваща гадже, което има рожден ден преди моя хахахах, същата ситуация.
Още е с него, да поясня.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #290 -:
август 14, 2015, 13:30:15 »
Бъбривки такива
Ей, че съм шматка! Не съм писала нищо за игрището...ама в общи линии ми се припокрива с общото мнение. Готино е, ама ще ми се завие свят там.
Али, ми то вкъщи стана като в пещера. С това "почистване" дето правя в неделя вечер...един прах и прахосмукачка. А миналата седмица пропуснах даже. И да видиш как оня ден бърша прах, кихам, трия сополи и псувам. Щото от праха ми се запушва носа и не мога да дишам. Не че е толкова много, ама ....
Ей, това със съвпаденията е много готино! Ама после като се наложи да се чудите при кого да огреете по такива празнични съвпадения, е голям проблем. Поне при нас. По Гергьовден е ДРАМА. Свеки има РД, дядо ми е именник. И не щат да се съберат на едно място, та търчим като луди от село до Русе. А преди това от СФ до село....г*з път да види. Пък по моя РД се пада сбора на селото на ММ. И там е ДРАМА. Щото аз не искам да си празнувам РД на село с баби и негови роднини (вече и мои). Цупни, тръшкания....ама им мина и вече не се впечатляват.
А за Коледа даже няма да споменавам....ей там вече си скъсвам нервите.
Наде, противоположностите се привличат. Едно време по физика го споменаваха и правеха нагледни опити
Аз реших - не съм чак толкоз черна. Екзотична съм. Спирам да си изправям косата, че да стана по-екзотична.
Тони, много сте готини! Браво за инициативата. Ние чакаме един колега да се обади с добри вести. Жена му ще ражда всеки момент. Пък не са много големи... '80-'90 набор и имат вече една малка хала на 4-5г.
Рататуй, ама тая твоята свека има нужда от силна доза кснанакс май
Чак пък толкоз....горките мъже!
Фани, Ина, Миленка - вие сте моите героини! И къщи въртите, и учите, и деца гледате, че и във форума сте активни! А дано на всеки такъв живот! BTW, много сладко събуждане.
Каката добре приема нещата.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #291 -:
август 14, 2015, 14:00:52 »
Ние пък абсолютно нищо общо нямаме /хехе, нали на български няма двойно отрицание?/със съпруга. Има някаква вероятност моят РД да съвпадне с неговия имен ден, но не се е случвало. Най- кофти е, че по моите годишнини се пада Разпети петък и всеки се прави, че пости
. Децата повтарят имената на дядовците си, но не им "взимахме" празника, обръщахме повече внимание на рождените им дни. Имаме и различни кръвни групи, ама децата са взели моята
. Така всеки си знае от кого какво е наследил
.
Активен
Alichka
«
Отговор #292 -:
август 14, 2015, 15:21:02 »
Рататуй, забравих да кажа - и на мен много ми харесва роклята ти. Мислех, че е умишлено толкова дълга. Аз лично много харесвам кума с дълга рокля - по-официално ми идва някакси.
Нещо съм изчаткала - я кажете как да изрежа сцена от филм. Идеята ми - харесала съм рокля, пък не я намирам нещо като снимка. Трябва все някак си да я покажа на жена, която евентуално може да ми я направи. Не ми се подигравайте само
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #293 -:
август 14, 2015, 15:24:57 »
С копчето "Insert Prt Sc" мисля, че се снимаше екрана ти. Пускаш филма, натискаш го като дават роклята и после пейст на пейнта. Дано е така, че отдавна съм го правила това, дано не греша и това е цялата му философия. Сега с счупения ми дисплей не мога и да пробвам, за да съм сигурна.
Активен
Feribotka
«
Отговор #294 -:
август 14, 2015, 15:29:24 »
Ох блокирах...исках да питам тук някой беше споменавал за някаква рокля на кума, че била много хубава...ако се сещате може ли да ми я покаже някой, че моята кума гола ще си ходи още малко
На Рататуи е прекрасна, само не разбрах кой е твоя мъж, този дето сте в тон с него? Извинявам се за смотания въпрос
И аз си представям кумата в дълга рокля, заради официалността
Много съм зле с тия програми за изрязване, нямам представа, ама пробвай да стопираш филма на този кадър/кадри и после принт скрийн или ножичка
И при нас с ММ има много съвпадения, вкл и откъм произход на предци та по едно време се чудехме дали не сме някакви далечни братовчеди да не се омешаме
Активен
Alichka
«
Отговор #295 -:
август 14, 2015, 15:41:54 »
Да, пробвах така, обаче после не мога да изрежа само роклята. Дава ми цялата сцена. Нищо, не пречи в крайна сметка.
То пък случайност. Чудим се с майка за сватбите какво ще правим и се оказва, че наша комшийка има фирма за дрехи. Това го знаем. Ама кой да знае, че точно по-официални има. Даже са в този същият стил, дето е тази рокля от филма. Като нищо ще я питам дали може да ми я направи.
Оф, голям смях. Всички в един цирк с тия рокли, сватби и залези
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #296 -:
август 14, 2015, 16:06:03 »
Али, пробвай да паузираш филма и със снипиг туул си изрежи само мадамата с роклята. Друг вариант е този на Надето. После поставяш в пейнт и си местиш изображението както искаш.
От кой филм си хареса рокля? Може в нета някъде да има снимка...
Ауу, тоя следобед времето не минава! Буквално е спряло, казвам ви!
Активен
Alichka
«
Отговор #297 -:
август 14, 2015, 16:14:49 »
Цитат на: Alichka в август 14, 2015, 15:21:02
Не ми се подигравайте само
Мерси, ще видя и този втори вариант.
От "Отчаяни съпруги" е. В последния сезон има една жълта рокля с черен колан на Габи
Оф, вчера колко документални филма изгледах за нейния гардероб...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #298 -:
август 14, 2015, 17:55:30 »
Иииииий супер сьм любопитна. Я да я видим
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #299 -:
август 14, 2015, 21:11:44 »
Добър вечер
Цял ден правя нещо и нямам време да седна на компютъра.. Ходих до града на пазар, ходих на работа, после чистих шкафовете и то станало време за лягане..
Svekarva
снимките са страхотни, толкова са чаровни майка ти и леля ти, страхотен колаж. Направи им го в рамка, ще се зарадват много..
Едно време платовете и преждите са били много качествени, за това и след толкова години са се запазили. А сега го изпереш 2 пъти и вече цвета избледнял.
Рататуйче
навестявай ни по често, знаеш че ни е приятно и ни липсваш.. Били сте много хубави кумове..
Фани
това е най-приятното събуждане
Тони
браво за жеста, който си направила към колежката ти, на такива хора които ти оценяват помоща с кеф да помагаш..
Миленка
ние знаем, че четеш, но че не пишеш си извинена заради малкия сладур
Аз имам брат и не бих го заменила и за 5 сестри.. Честно казано никога не съм искала да имам сестра
много съм близка и с приятелката на брат ми ( може би скоро и да ми стане снаха ) и с жената на братовчед ми. Но те като че ли имат страх от мен, не знам защо, много пъти съм ги защитавала и съм била на тяхна страна. Опитвала съм по всякакъв начин да се сближа повече с тях, но те не ме допускат.. Е няма да се бутам
Отворила съм една страница да чета, а на друга пиша, за да не изпусна нещо
и пак съм изпуснала със сигурност
Еми
благодаря за поздрава
«
Последна редакция: август 14, 2015, 21:18:08 от djosi
»
Активен
Страници:
1
...
18