Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 06:42:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177126 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: август 14, 2015, 10:41:26 »

Тони, все едно ме призова с тоя пост, не съм влизала сигурно от месец  и повече, ама точно сега реших да прочета последната страничка на месечната....
Сватбата беше много хубава, беше много забавно и весело /въпреки, че се слушаше чалга/, те са ни толкова близки, че си умирах от радост за тяхното щастие! Много съм горда, защото просълзих булката. След речта на кума, бях решила  и аз да добавя нещо, и видях сълзи в очите й. А тя не е от емоционалните /не се разплака като видя младоженеца/. Аз пък се смазах от рев- бях при нея сутринта за грим и прическа, те са два апартамента един до друг, тя беше в единия при майка й, а в техния беше младоженеца. Той се облече и ме викна през вратата да го видя и да го одобря - рев, беше прекрасен! После косата й взе да става готова  и да прилича на булка- рев! След това той дойде да ни вземе, а после като видях нея с роклята и готова да поеме към вечността със любовта на живота й, сто пъти се просълзих!
Мислех си, че щом мине тази сватба и край за годината, на тази на девера ще съм само гост, ама надали! Днеска съм на моминско и отивам да взимам тортата и да я прекарам в ресторанта, писах въпроси, разпечатвах листове и задавах въпроси на младоженеца, абе кумата поръча едни ленти и запази заведение.
На тая сватба всеки прави нещо, без да счита за необходимо да уведоми младоженците. Те ме заливат с въпроси и някви неща, които трябва да свършим. Свека, се държи все едно сватбата е нейна  и се разпорежда... Нямам думи, искам само да мине 23 и да ходим на море!
Нямаше ме, върнах се, надух ви главите! Сега можете да искате пак да ме няма  blum
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #271 -: август 14, 2015, 11:00:24 »

А, искаме те heart. Голям рев е паднал, не ти ли се зачервиха очите smile
Сега се сетих, че и Фани е със сестра. Езра и на мен ми липсва. Али, направи си профил във ФБ да я видиш каква е с тези огромни нежни очи.
Ина, какво нещо е животът, нали heart. Завивката от количката им /на първата снимка/ не е мръднала, мамка и.....Плетена е от прабаба ми за баба ми.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: август 14, 2015, 11:19:39 »

Инче, посмях се с вица от сърце  funnytooth

Рататуй, много емоционална сватба е била! Гледах ви по снимки - големи сте сладури. Много ми хареса твоя тоалет. Моята кума го хареса на 100%
Стискам палци да минава и другата сватба безпроблемно. А твоята свека няма ли как да я узаптите?
И да знаеш, искаме те тук! Усеща се липсата ти.

Свекърва, старите красоти са вечни! В сандъка на моята прабаба какви памучни дантели имаше...леко пожълтяли, ама красота! Покривки, карета, завивки... Мен са ме завивали с едно плетено одеялце от времето на майка ми. Покрай сватбата се бях заровила в старите архиви и го изрових - цяло си е!  heart Бяло, мекичко и пухкаво. Някй ден ще го използвам и аз.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: август 14, 2015, 11:23:10 »

Свекс, мен снимките ми омръзват, затуй ги сменям. А след посещението в зоопарка, съм на вълна птици  blum

Ратче, добре дошла отново. като ти слушам разказите за свекърва ти и направо не знам, булката как издържа?

И аз винаги съм искала да имам сестра. Затуй се надявам че някой ден ще имам снаха, като сестра. pardon

Дояли са ми се смокини. Със синьо сирене, с моцарела можее... уфффф

На другите момичета, поздрав с нещо интересно от улица в Париж :

Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #274 -: август 14, 2015, 11:27:41 »

Рататуйййй, и аз те искааам! Голяма си ревла хахахаха smile

свекс, и аз имам сестра, и азз, ама защо се води такава статистика?  blush

Ина, вица е утепвачка хахахахаха  good

Нат, ти си черна, та черна...  danceg

Майка ми утре има курбан и днеска донесоха агнето, в нейния хладилник не може да се побере, ама в нашия шаляля влезе си без проблем - супер хладилник сме си купили. Умуваме със сестра ми какво да й купим, понеже е и Мариана отгоре на това, ще я изчакам да изръшка магазините в Сандански до към 3-4, ако не купи нищо, аз потеглям по петричките.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: август 14, 2015, 11:28:22 »

tease Добър ден!!! тая сутрин си поспахме чаааак до 8 ч. Отварям очи и чувам: "Здравей, малък мечо, кака ще те па-а-паа!!! Хубаво начало на деня, а?
После на разходка, чаааак до сега. Пълно с мургави братя та се зачудих и се сетих, че днес е петък - има битак, т.е. околийски празник!!!
И аз имам сестра 1,5 г ни е разликата. Далече е, в Испания чааак. Ми да си я покажа освен: http://album.svatbata.bg/hyusein/bg/photos/10091.html Хубави са много сестричките, свеки, да са ти живи и здрави!!! Още щях да пиша, но забравих какво!!!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #276 -: август 14, 2015, 11:43:07 »

Emmmmmy, кьде е това?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: август 14, 2015, 11:49:38 »

Emmmmmy, кьде е това?
нз , пишеше просто Париж
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #278 -: август 14, 2015, 11:52:49 »

Здравейте, здравейте - само наминавам да ви видя - 3 страници сте изписали от последното ми влизане....

Охххх - не е честно тамън седнах да пиша и малчо каза искам да ям... Извинявайте, ама няма как

Да знаете че ви чета , нищо че не пиша, така че пишете наволя
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #279 -: август 14, 2015, 11:56:27 »

Оххх и аз си нямам сестричка, ама имам един брат, много опак...трудно се разбираме  NO И аз като Еми се надявам да си имам сестра като снаха, ма доста далечко ми се струва, като го гледам как вършее  crazy

Инче, вицът къртим не го бях чувала  funnytooth

Наде, ми така трябва да имате голям хладилник и винаги да е пълен Wink

Аз сега се сетих за един сандък с дрехи, покривки и тн на село, като се заровя в него мога с часове да откарам да разглеждам красотички  heart

Фани, на мен ли така ми се струва или хич не си приличате с твойта сестричка smile Страхотно събуждане бтв  girl_wink Винаги ми е било интересно по-големите деца защо някои ревнуват като се роди малко братче/сестриче и се държат не много добре с него  huhhuh.gif
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: август 14, 2015, 11:58:33 »

М/у другото понеже умрЕ циганката дет ни хвалеше, реших да отбележа колко сме дейни и как намираме време за форума наскоро родилите Ина, Миленка и аз! Хахаха, стана като оная песен: "Сашо, Мустафа, Асен и аз"
Дааа, Фери, хич не си приличаме.  Това смотано "у" все ми се мярка под пръстите, 1во тръгнах Феру да пиша, после хуч, после прилучаме...
« Последна редакция: август 14, 2015, 12:02:10 от fanimira » Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: август 14, 2015, 12:05:30 »

Ето една снимка, ако искате и още ще ви покажа, вече нали мога  Curtsey
Аз само ми се насълзяваха и аз веднага попивах, че да не съсипя грима, а и да не ми паднат лещите.
Моята свека няма кой да я узапти, като й кажеш нещо и почва да се тръшка, да се сърди, реве и припада даже. Онзи ден ми домъкна някакви фоерверки и ми каза - ти отговаряш за тях!

« Последна редакция: август 14, 2015, 12:10:52 от ratatui » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #282 -: август 14, 2015, 12:16:15 »

Пу-пу, к`во хубаво така... На женска приказка blum
Ина, това и аз не съм го чувала. lol
Еми, то аз ако мина по такава улица и crazy Много ми размазва погледа такава картина. Не е за мен, че съвсем ще се изкривя умствено.
Езра беше писала преди няколко дни тук, ама мина по терлици. Винаги на онази реклама на сладоледа се сещам за нея. Нищо, че не я познавам лично.
Нансита ме разби отново. Няма да ходи по чукари, ама из пещерата ще обикаля witch Да видим - другата седмица уж чакаме младоженците да дойдат. Сега моята шеметна приятелка чете как се канят кумове и мисли щуротии. За нашата сватба пак мислеше нестандартни неща. Съгласува ги с майка. Като ми каза, че трябвало все пак да се съгласува техният подарък, си казах - Край! Ще е нещо космато и четирикрако.
ratatui, само така - по-начесто тук. Ама и ние лесно няма да дадем да избягаш оттук.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: август 14, 2015, 12:18:47 »

А какъв беше подаръка, Али? Кога ще е сватбата?
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: август 14, 2015, 12:19:39 »

Рататуй, добре че се завърна и сте просто прелест. Мислех, че ти е по-светла косата, обаче тоя цвят много ме кефи. Али, ще бъдете страхотни кумове!
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: