Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:08:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177570 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #105 -: август 06, 2015, 18:22:49 »

Ина, спомням си, че Фабио запомнил, че казваш на Марта "пиленце". Ама пообъркал нещата и ти съобщил, че "лю кокошката" плаче /нещо такова беше и много се смях тогава funnytooth
То има и такава тема, как наричаме половинката. Там една колоритна съфорумка казваше, че си любезничат с "пръдлив опусум" и други подобни.
Ние сме на съкратени имена, ако нещо се провини, обръщам се по фамилия. Кодовите названия на децата бяха "червеите", сега са "невъзвръщаеми инвестиции". Баба ми и дядо ми бяха на "свате" и "сватанак".
Аз пък снощи гледах "Армагедон". Хехе, само защото беше описан като класически филм в програмата. Спомням си как го гледахме преди 15 години с децата и ми стана мъчно и направо се скапах...
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #106 -: август 06, 2015, 18:30:52 »

Точно да  koko6ka  lol

Чела сьм за прьдливия лос  good Приляга доста добре и на дребното ми розово бебуне което така се проявява, че се чувствам дльжна да поясня на присьстващите, че не сьм била аз  pardon А и Марта не пропуска да ме гледа обвинително и да ме пита: "Ти беше?" Ходи обяснявай, че и малка флейта може да прави голям концерт lol

Иначе зад гьрба на пиленцата тихо, едвам чуто ги наричаме чудовищатата  blush

А за Армагедон…  Friend
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 06, 2015, 19:04:57 »

Добър вечер! Днес пак хойкане! Направих тен от бутане на количка. Ръцете и краката с ми все едно съм ходила на плаж  pleasantry моя мъж е Мило, аз съм Фаничка, Фану или Бабанди / заради необяснимото ми влечение към Ананди. Малките са Кари, Каричко, малечка и малчо, Кико и Кикимор. А оня ден срещнахме един приятел на баща ми и моята като се зарадва, вика : Наборето на дядо! Наборето на дядоооо! Хахахха. Голям смях като Кико пуска газове, кака му обяснява, той не ще и да чува... Мъжка му работа!
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: август 06, 2015, 19:15:02 »

Момичета, аз се включвам само с въпрос - как си местите темите "в скрити"? Ръчках къде ли не и не намирам опция?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #109 -: август 06, 2015, 19:26:10 »

Момичета, аз се включвам само с въпрос - как си местите темите "в скрити"? Ръчках къде ли не и не намирам опция?

Пиши на модератор (miauka нзпример)  good
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: август 06, 2015, 21:49:21 »

Ехооо няма изчитане  Bravo на вас колко сте изписали smile

Ние с мм си казваме всякакви мили думи, много рядко да си говорим на име..
Не може да отидем на кино, защото не разбираме френски, а толкова ми се ходи.. Чакаме като пуснат новите филми в нета и гледаме. Иначе обичам всякакви филми любимият ми е Непобедимите всичките му части. Просто всички артисти са ми любимци smile 

По между другото днес си купих лаптоп и сега ще имам повече възможност да пиша, че от телефона или таблета не е си работа.. Като индианец съм с тези нови технологии  girl_haha
Eдна случка за технологиите... Звъни ми вуйна ми и ми вика : Ела моля ти се, че не мога да си включа сървайвъра.. При което аз се чудя за какъв сървайвър ми говори..  Отивам при нея, а тя искала да ми каже, че не може да си включи google chrome, за да си види фейса  lol crazy

Тук е някаква не нормална жега и не се трае.. Вчера бяхме на плаж и беше много добре, после ходихме за риба на морето.. Е нищо не хванахме, но поне се разтоварихме доста..

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #111 -: август 06, 2015, 21:56:12 »

Djosi от колко време сте вьв Франция?  blush

Аз таман се похвалих колко сьм добре и на вечеря в каймата имаше нещо твьрдо, сигурно кокалче. Като стиснах силно при дьвченето, като ме сви зьба… адска болка ! А няма счупено парче. Пих парацетамол, жабурих с Шведска горчивка, малко облекчи, но не ми е минало. Ужасно ме боли. Какво ми стана не знам…

За пьрви пьт ме боли зьб. Много гадно било  cray

Не можах и да ям, та сега сьм гладна  sad
« Последна редакция: август 06, 2015, 21:57:50 от inaxastra » Активен
djosi
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 06, 2015, 22:16:55 »

Ина вземи нурофен, ако имаш по силен е от парацетамол.
Ами от около година и половина, но тук където сме се говори корсикански ( диалект между френски и италиански ) и италиански език, а се води френски остров  crazy Бяхме се записали да учим френски езика, но се отказахме. Защото преподавателката си говори на френски, обяснява си, но ние нямаше как да разберем какво говори.. На други места когато преподават на чужденци им показват с картинки, а тази нищо.. Но се оправяме, говорим къде италиански, къде английски и се разбираме smile 
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #113 -: август 06, 2015, 22:18:26 »

А на какьв език работите?
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 06, 2015, 22:23:50 »

Ох, мале така се смях на предните постове на Ина и Свекърва, че съм разбудила съседите сигурно..  funnytooth
Ина, наистина е ужасяващо, когато боли зъб.... Дано да премине, въпреки че сега го усещаш още, защото си го понатиснала с кокалчето... sad Гушки, дано мине бързо  give_rose

Свекърва, натъжи ме малко с Армагедон... Сещам се, когато бях във Варна и с майка ми се виждахме на 2-3 месеца за по 2 дни.. Тя постоянно плачеше и й беше много тежко..При вас е далеч по-дълго времето, в което не се виждате... Възхищавам ти се за силата...  good

Джоси, да ти е честит лаптола  Bravo Със здраве да си го използваш  good

Ние се върнахме от вечерята в леля ми.. Всичко мина добре, само да не повтаряше постоянно, колко много пари за дрехи щяла да даде покрай сватбата ми  sad pardon

Хайде лека нощ и до утре  girl_wink
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: август 06, 2015, 22:28:08 »

Ооо тук е интернационал  tease шефа на мм е италианец и съответно се говори на италиански, в фирмата му работят италианци, румънци и българи.. Интересното е че и другите са се научили на няколко думи български е голям смях.. А аз работя с французи, като цяло ги разбирам двата езика много си приличат,  но ми е доста трудно да им отговоря на френски.. Повечето знаят италиански и за тях не е проблем това.. Е срещаме и такива, който не искат да ти говорят на друг език освен френски..

Тони благодаря smile и моята леля е същата, само повтаря колко пари е дала за нещо.. Не им обръщай внимание ще срещнеш доста хора, които ще ти натякват, че са се охарчили доста за сватбата ви, но да не ти пука  girl_wink

Ето на каква класация попаднах.. Най-грозните сватбени рокли  angry
http://gallery.actualno.com/Naj-groznite-svatbeni-rokli-na-sveta-gallery_5364.html#ad-image2
« Последна редакция: август 06, 2015, 22:34:07 от djosi » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: август 07, 2015, 07:31:02 »

Добро утро, девойки smile

Днес съм с приповдигнато настроениее.. Любимото ми майче има рожден ден.. Черпя ви по този случай с тортата, която използвам за модел и ще й направим днес...

Прекрасен петък на всички  give_rose
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: август 07, 2015, 07:41:05 »

Добро утро! Да ти е живо и здраво майчето, Тони! Ммммм, вкусна почерпка  girl_wink Обожавам такива кукленски торти!
Инче, един доктор ми е казвал ехееее преди 15 години " Зъб, пръст и г..з най много болят". Бих добавила, че при мен зъба боли много повече от другите 2. Има ли шанс да идеш на зъбар? Няма ли някакви прегледи безплатни за жени с бебета? От кърменето е, да знаеш. Ще се оправиш!
Джоси, весело е при вас, а?
Свеки, затъжавам се за сестричката ми като те чета. Уж сме на един континент, а не сме се виждали от над 4 години. То си е за отдушника, не ща да развалям приятния тон на темата тук.
Ние дбес чакаме кумците. Кумувахме им 2009 година, а те ни изпревариха с децата даже. Много хубава двойка, само дето рядко се виждаме, че живеят в Белгия.
Забравих да ви благодаря за пожеланията за годишнината! Дано да се сбъднат! В тая връзка - хора, любовта не свършва - при мен вече 13 години!  heart heart heart
« Последна редакция: август 07, 2015, 07:44:37 от fanimira » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: август 07, 2015, 07:49:16 »

Добро утро!
Когато знам, че имам работа за вършене, не мога да спя до късно и сега  oversleep
Вчера бързо минах в паспортното. Попаднах на много готина служителка. Де да имаше повече такива.  blush
Снимките вече са при нас - 3980 бр.  Oh my ... Гледахме ги на части, защото са нужни часове.  blush
Поръчах си книжка и утре си я чакам. Тъкмо ще има какво да си взема за плажа, ако имам време за четене.  yahoo
От утре Влади е отпуска и ще ходим малко на пазар, за да вземем всичко необходимо за дълго чаканата ни почивка. Ииии в неделя, рано сутринта, заминаваме.  yahoo

Нат, изгледахте ли вашето видео?

Много са ми сладурски тези зайчета, но домашен любимец, не знам дали бих имала. Не мога да си представя да си имам някакво животинче, да си го гледам като бебе и да му се случи нещо. Неее  shok
Обожавам кучета, но....
Имали сме папагал, не по мое желание. Честно, забравях за съществуването му. Изобщо не съм се грижила за него. Имали сме и рибки. Същата работа. Просто не е ли нещо, което може да се гушка и мачка, не е за мен. А пък такива плъхове, хамстери, не искам и да виждам.  angry

Чери, аз писах на Тео, за да ми премести темата в Скрити.  Wink

Джоси, със здраве да си го ползваш.  smile

Инче, да те боли зъб е наистина ужасно, нетърпимо. Дано вече си по-добре. Явно доста си го наранила.  sad

Тони, Честит рожден ден на твоята майчица! Да е жива и здрава, много щастлива и винаги да е до вас!  give_rose
Ти се радвай, че не ти е искала нещо леля ти. Нали от това се опасяваше?  good

Фани, много се радвам да прочета това. Обичайте се вечно!  heart Аз вярвам в нестихващата любов, защото знам какво е!  heart heart heart

Ние с Влади сме на Муни, Муму. Аз му казвам Слънчо, Слънчице и Маймунке. Той - Кукло, Принцесо.
Ако се обръщаме по име му казвам Влади, а когато съм ядосана Владимирее. Той - Марче, МарИ ии когато го ядосам Мариооо. Направо откачам, като го чуя.  beating
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #119 -: август 07, 2015, 08:10:43 »

Ох добро утроооо  give_rose

Миме, видя лиииииииии всичко е наред със снимките и си заслужават чакането  blum Много приятно като попаднеш на нормална общинска служителка, все още има надежда Wink Хайде стягайте се да ходите да си печете дупетата след цялата еуфория малко релакс  girl_wink Иначе и аз съм на същия принцип с животинките - трябва да е меко и пухкаво да мога да се размазвам с него, а не само да го гледам за красота  heart

Джоси, честитка за лаптопа smile Ама вие наистина сте на райско място, много хубаво че сте попаднали и в такава мултикултурна среда, а френският все някога може и да го научите, не го отписвайте съвсем smile

Фани хахахаха много е бил прав този доктор  good Май съм пропуснала да ви честитя  give_rose Дай боже всички да сме толкова влюбени след 13 и повече години, аз също вярвам, че товз е възможно, стига да полагаш грижи за връзката smile

Свеки, аз всеки път като ми кажат ама какво правите още тук, защо не ходите някъде в Европа, се сещам за прекрасната ми леля, която е в Италия от 25+ години, там се омъжи, роди две деца и тн без никой близък около нея, знам колко ѝ е трудно, идва си всяка година, понякога и ние ходим, но въпреки всичко си има една празнота, която не може да се запълни...  nea Ами не е за мен това, поне на този етап  NO

Тони, да ти е живо и здраво мамчето  heart Мойто мамче в понеделник е рожденничка smile Ама игнорирай ги тези, да си бяха дошли със старите дрехи или изобщо да не идват като толкова се оплакват  beating

Ние днес сме на вечеря при лелята и вуйчото на ММ (приемам ги като свекъри) и нямам търпение да ги видя, че сме в един град а не сме се виждали от 100 години, ама всеки със задачките си...Прекрасен ден на всички  heart
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: