Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 08:26:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Август 2015 :*
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Август 2015 :* (Прочетена 177393 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Август 2015 :*
«
Отговор #90 -:
август 06, 2015, 08:47:57 »
Добър ден и от мен.
Започвам деня с весела картинка на зайче и с надеждата,че четвъртък ще се изтърколи по-бързо от сряда и ще дойде петък. А в петък е най-хубаво. И в събота.
Аз снощи започнах да гледам видеото от сватбата,ама ме прекъснаха. ММ се размрънка,че го гледам сама (де факто бях изгледала 10 минути интро с пожелания от видооператора,ама как да е). Към момента нямам оформено мнение.
Sisku, благодаря за кефето. Аз днес съм на ментов чай.
Тони, снощи гледах много симпатични дантелени пантофки в Humanic. Нямат ток, обаче.
Миме, стискам палци да не чакаш много по опашки. Голяма досада е, но поне попълването на заявленията е бързо. Разпечатват ти готова попълнена бланка, само ограждаш вярно/невярно и попълваш данни на родителите (3 имена, рождена дата). В някои общини вече позволяват плащането да става на гише с дебитна карта и не се налага да се разхождаш до банки за платежно.
Миши, сега за пръе път чух за такова нещо. Ще се разровя из интернет, но може би фризьорката ще знае.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #91 -:
август 06, 2015, 09:03:13 »
Sisku, и на мен ми хареса кафето. Супер артистично е поднесено
Със замах!
Сега гледах снимки на моята приятелка, която ще се жени. Те си бяха взели апартамент и таман всички ги чакаха да обявят нещо (сватба, бебе), те си взеха куче. Ох, да му намачкам пухкавите уши! Зайчокът на Нанситка и той само за мачкане става!
Тони, видях, че имаш тема. Обаче искам да имам време и да седна да чета с кеф и наслада. Сега съм стани-седни!
Не съм те забравила, да си знаеш!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #92 -:
август 06, 2015, 09:07:27 »
Али.
. просто мрънкам с тези обувки и е неприятно, та искам съвет и да не спамя на всички възможни места.. писах да погледнете хахаха Няма проблем
Кога станах толкова нерешителна, мамка му (с извинение).. Вярно везна съм и се колебая и клатушкам по подразбиране, но сега е повече от всякога
Чак ме е яд на себе си
Много пуфкавооо бееее.. И аз имам зайче, но го гледа мама, защото ми се възобнови алергията, която е била заспала, а аз мислех, че е преминала
Казва се Бубитопчо и е прекрасен, макар да прилича на обикновен домашен заек, отколкото на мини... Подарък ми е уж за мини зайче
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #93 -:
август 06, 2015, 09:13:23 »
Ние имахме една зайка вкъщи. Съквартирантката си я отглеждаше, но ни беше много любима. Т.е. на мен ми беше любима. ММ я гледаше и се облизваше, повтаряше как ще я сготви с картофи
И понеже зайците са нощни животни, полудяваше през нощта. В клетката си имаше една дървена играчка, за да си я гризка и да си "точи" зъбите. През нощта си я подхвърляше наляво-надясно, риташе си с крак поилката...полудяваше. Аз за отмъщение сутрин я будех, вадех я от клетката и я гонех в хола. После я гушках и мачках.
Сега зайко е подарен на едно детенце и го гледат в огроомна пригодена за зайци стая с всякакви играчки, катерушки, подово отопление....заек да си в днешно време.
Активен
Alichka
«
Отговор #94 -:
август 06, 2015, 09:20:04 »
Те повечето мини зайци стават доста стабилни - може спокойно да бъдат кръстени "С картофи" или "С ориз". Така преди време майка беше домъкнала някакви уж неми патици от нейните аграрници. Понеже баба си е доста гласовита, патките "проговориха"
Много гадно крякаха сутрин!
Имахме хамстер преди години. Майка беше полудяла, че баш над нейната глава се очакваше да живее. Хамстерът ни редовно бягаше от аквариума. Татко му направи капак от ламарина, та да може да драска по него нощем. Майка се събуждаше вече от дрънване на капак от масата на пода
Ако това пък не я събуждаше, се чуваше как рови в един кактус и хвърля пръст по пода.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #95 -:
август 06, 2015, 09:26:30 »
Здравейте
И ние имахме хамстери, докато бяхме в училище. Много са сладки. И нашите бягаха и накрая имаха стоманена решетка затисната с четири речника. Имаха и кълбо, с което си обикаляха апартамента. Аз и сега исках, ама ММ нещо се противи.
За днес нещо нямам планове, чудя се какво да измисля
Вчера гледахме на кино новата Мисията невъзможна. Хареса ми, Том Круз още го бива
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #96 -:
август 06, 2015, 09:38:16 »
Имам фобия от мишки.. Подразбира се не харесвам и хамстери.. Един път, трябваше да спя в братовчед ми, който имаше Хамстер = Гошо отскоро... Цяла нощ не спирах да гледам тъпия хамстер от страх, че ще излезе... Излязохме на другия ден по едно време, а като се върнахме Гошо беше станал Гергана.. Беше родил/а
Гр..
Никак не харесвам Том Круз.. Адски ми е антипатичен, но не може да се отрече добър актьор е
Аз изгледах поредицата чак сега.. Упорито отказвах да ги гледам.. Но са много интересни, ако ни остане време ще отидем и на новата
Едит: Все да кажа.. Книгата на Антъни Капела, за която писахте по-напред.. Беше интересна, но края много разочароващ.. доста тъпо.. свършва с имейли/писма
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
август 06, 2015, 09:48:20 »
Добро утро. Аз днес пак станах в депресия, че рутера на комшията беше изключен ОЩЕ от снощи, защото гърмеше. И като по чудо налучках от първия път паролата на друг комшия хахахахахах
Снощи гледах по Бтв Синема "Есен в Ню Йорк" с Ричърд Гиър и Уинона Райдер, поревах стабилно, бях позабравила колко е трогателен този филм. Преди години ми беше любим филм.
Тони
, купи си розови обувки и спри да се тормозиш.
Миши
, да се обади на някоя гримьорка да пита как ги лепят, популярните от типа на Джули и мули ги лепят с нещо, ама не знам с какво. Или най-лесното - да си ги залепи сама с лепило и да спре да търси лепенки.
Панда
, и на мен ми изглежда готин новия "Мисията невъзможна", ще го гледам. Том Круз със сигурност още си го бива, него мисля, че до старини ще си го бива.
Активен
Feribotka
«
Отговор #98 -:
август 06, 2015, 10:07:05 »
Ама пак сте изписали света
Включвам се по темата със зайците - изключително прекрасни животни, не съм вярвала, че мога да се привържа толкова и че въпреки всичко, което пише в интернет са доста умни
Моята принцеса вкъщи всички на ръце я носим, за съжаление обаче са доста болнави, още първата година ѝ правихме операция (камъче в пикучния мехур) и една приятелка се бъзикаше, че това сигурно е единственият заек, който като са го разрязали вътре не е имало ориз хахахаха
Иначе са доста шумни и пакостливи, моята също е заточена в коридора, че иначе не може да се спи
Обачеее няма други толкова пухкави и сладки съшества, особено ако са по-дебелички като моята и има какво да мачкаш
Хамстерите са ми симпатични също ама много малко живеят и не мога да си мъча така сърчицето, защото много се привързвам...
Тони, книгата по-скоро е с отворен край, но малко тъпо, да и аз не обичам мн мн такива недовършени
не може ли просто да си вземеш някакви сребристи или обикновени бели и да се приключи с тази драма...Аз обеци си нямам, явно всяка си има по нещо което дълго търси, но поне роклите ни са на линия
Миши, за тези лепенки и аз не съм чувала
Иначе аз отдавна се примирих, че в сферата, която харесвам и за която учих всичко става с връзки, които аз нямам, затова добре че има много оутсорсинг фирми, където може да се намери малко скучна, но сравнително доходоносна работа с някой и друг чужд език
Миме, не се тормози за снимките, така ще ви е по-сладко после като сте ги чакали дълго
Мисията невъзможна и всякакви такива екшъни не са ми любими и може и да го пропусна ако ММ не се ентусиазира да го гледаме
Наде, ама каква си ти хакерка с тези пароли, аз никога никаква не мога да налучкам
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #99 -:
август 06, 2015, 10:10:45 »
Хора.. Аз най-обикновени търся, за да си ги направя каквито искам.. От Паоло-Маоло.. До Тенденси, мегиаси.. през Бата, Геокс, Джани.. Никъде няма средна височина на тока, моя номер, с отворени пръсти и затворени отзат и да ми пасват на извивката, че да са ми удобни ...
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #100 -:
август 06, 2015, 11:29:09 »
Радвам се, че ви хареса кафето. Нaистина поднесено със замах
Екшъните също мога да ги пропусна, но гледахме трейлъра онзи ден и ММ ме погледна многозначително, така че може и да се ходи да се гледа този филм. Иначе сега си правим филмов маратон, гледаме наново всички сезони на "Изгубени", въпреки, че е странен филм. А и аз може да се каже, че почти не помня нищо.
Зайчета никога не съм имала. Срещата ми с тях е била само с големите зайци на село, но като цяло много ги харесвам, супер сладки същества са
Активен
Alichka
«
Отговор #101 -:
август 06, 2015, 12:47:00 »
Цитат на: Feribotka в август 06, 2015, 10:07:05
една приятелка се бъзикаше, че това сигурно е единственият заек, който като са го разрязали вътре не е имало ориз хахахаха
10 точки!
И аз много се привързвам, та затова не си взех втори път хамстер. Много са ми мили иначе мишоците. Затова си взех ММ (мишкосваме се, ако не е станало ясно)
Сега се разглеждам за детска количка за кукли. Малееее, много бамбонено
Дребната обожава да бута колички и две вече съсипа. Сега е време да й вземем и подарък за именния ден, хем да има и нещо да играе долу. Нали ни бетонираха площадката - вече пясъчните неща не вървят. Кара като щура едно пате, ама и то й омръзва и само ходи да взима чуждите играчки.
Наде, хакер и половина си. То така преди време се оказа, че комшиите около свекърите масово са си наслагали за пароли домашните телефони. Свекърът разлисти старите указатели и хоп - готово
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #102 -:
август 06, 2015, 13:23:56 »
Да,
Фери,
изби рибата твоята приятелка.. Но ми е смешно, ако се случи.. Едва ли ще ми е толкова забавно...
Али
, ние също се мишкосваме
Преди ненавиждах гаджетата ми да ме наричат с пате, коте, мило, гълъбчее ... Никога не позволявах.. Като започнахме да излизаме с Илиян, той ми казваше Мише и на мен ми беше приятно дори, но аз не се обръщах така към него.. По-късно и аз навлязох в нещата
Сега той от време на време ми вика Чочи хаха
Активен
Feribotka
«
Отговор #103 -:
август 06, 2015, 14:14:26 »
Хихи да, горкото ми зайче доста бъзици отнесе покрай тази операция, включително и
400 лв за операция?! Знаеш ли са колко зайци щях да си купя и изям за тези пари!? И да, беше доста тежко, особено като ми дадоха да подпиша декларацията, че всичко може да се случи по време на операцията и те не носят отговорност
Но живи и здрави, мина всичко и сега си върти дупето непослушката около мен
Ние в началото бяхме Пилета, ама за малко, сега вече сме Писан/Писанче/Писи и Мацорана/Маци
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #104 -:
август 06, 2015, 17:25:54 »
Аз сьм Пуппи и Шири, той е Фа
Бебетата са бебунета, сладунета, шушки и пуцонки, сьщо мишета, мишчици и пилета. (след време стават "хубаво момиче" и "любов моя").
Том Круз си е вече дьрт
Тая нощ дребната клянка цяла нощ и исках да й закова бибероната с чук. В 7:30 трьгнахме за италкианското посолство да им вадим на двете временни документи, че Фабио с бьлгарските не бил спокоен, пьк и верно е странно баща италианец да лети с дете бьлгарче.
Тяхното посолство е по-зле от нашето, а издадения документ важи 3 дни. Добре че след 2,5часа чакане, София ревна зверски и ни приеха.
И пак имаше"
Рьст: 53см
Цвят на очите: неопределен
Не пих и кафе сутринта (Сиску, кьде го това сьс замаха? Нещо не прочетох/видях добре), тя цял ден сьм с главоболие и сьответно груба с антуража. Ма поспах следобяд межу две "Мамо"/"Ине", винаги всеки има нужда от мен, аман вече !
Сега пия кафе, а майка изведе "хубавото момиче" в парка, за да не разглоби кьщата и ми е спокойно
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...