Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:37:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 192685 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #510 -: юли 24, 2015, 09:40:17 »

Миме, в темата за китките е смешното ми цвете lol И аз обожавам миризмата на море butterfly
Наде, опитвала ли си бял патладжан? Беше ми много интересен на вкус и нарочно бях изпържила от двата вида - за сравнение.
Ох, от сутринта съм нещо много работна crazy Измих мивката в кухнята (тя е от гранит, та малко е специфична), бърсах прах, мих пода... Следобяд, ако успея преди маникюра, може да дойде ред и на мивката в предверието. ММ разказва играта на огледалото. Вечно е в паста за зъби от електрическата му четка. pardon
Сега се наслаждавам на кафето и лятото blum
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #511 -: юли 24, 2015, 10:02:46 »

Менианте, това с децата на море или на почивка, обикновено наистина е така. Аз лично съчувствам на нашите, като се сетя как ни взимаха и двамата. smile

Али, като си тръгнала така да чистиш, да не вземем от форума да се съберем да ти дойдем на гости tease

Аз си стягам багажа да попътувам днес, поздрави на другите момичета иии снимката ми откритие за деня smile

Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #512 -: юли 24, 2015, 10:16:46 »

emmmmmy, знам, знам. Даже в колата е още по-изразено!  girl_wink

Етажерката е много готина, харесва ми!

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #513 -: юли 24, 2015, 10:20:31 »

Имам вЪпросче и не знам къде да го задам: с какво се пръскат сухи цветя, за да не се ронят?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #514 -: юли 24, 2015, 10:23:23 »

аз лично с лак за коса пръсках сухите цветя за сватбата, по -силен избери.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #515 -: юли 24, 2015, 10:38:54 »

Юхуууу  danceg
Как сте, момичета? Аз тръгнах да пиша един пост, картинка за петъка си харесах и ме извикаха за среща. Съответно не довърших поста, директно затворих всички прозорци и затрих написаното. А сега ме мързи да го изпиша всичкото наново.  crazy Утре съм на сватба. Ще си е баш традиционна- с оркестър, извеждане и т.н.

И аз много обичам патладжан! Пържен, печен, на скара, паниран (една лигичка се стича вече)- сякак го харесвам. Ама пък нещо със стомаха не се разбират и внимавам по колко хапвам.

За Китен- там ходихме няколко години подред с ММ. А брата на ММ всяко лято работеше там. Отсядахме на бунгалата до малкия плаж (Забравих-му-името), след Zangador (дискотеката в малко заливче). В началото условията бяха много хубави, но после спряха да ги поддържат. Имам много мили спомени от Китен. А гледката от градината на бунгалата е уникална - вода, скали, природа, поддържана градинка, масички и картоиграчи (ние). biggrin

Еми, много симпатична етажерка.

Фани, пробвай с лак за коса.

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #516 -: юли 24, 2015, 10:46:35 »

И аз знам за лак за коса от тези за силна фиксация.. Никога не съм пробвала, обаче.. Майката на Илиян ми изпрати за един имен ден преди 2 години кошница пълна с изсушени рози... (понеже знае, че мразя букети цвета) Няма да ви казвам, колко неприятно е това нещо.. Сложихме го уж на място, където не може да се пипа.. Няма, няма и се блъскасне някой от нас в него и целия под в прашинки.. Ужас  crazy Букетът от сватбата се надявам да успея да го запазя... Ще видим  huhhuh.gif

Като луд пубер, или по-цивилизовано тийн.. И аз ходех в Приморско, а през вечер до Китен на диско.. Но да ме убиеш сега не бих отишла.. Ходихме с Илиян до Бегликташ и минахме през Приморско преди 2 години.. Еми не е мръдно, само че всичко застаряло  nea Ако съм на 17-18 бих отишла, че си е парти-зона  DANCE

Нати, къде е сватбата?

Рататуйче, видях пост от теб преди няколко странички.. Кажи повече за сватбата, на която ще кумуватее.. Как върви организацията на моминското, активно ли участваш в организацията на сватбата и тн ?
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #517 -: юли 24, 2015, 11:24:18 »

Привет, лавандулови!
Ей ви една българска снимка и едно видео. Видеото е без фотошоп, та може да се разбере каква красота е в действителност Wink. Еми е най- големият лавандулов специалист, имаше страхотни декорации и снимки.
Аз не си падам точно по това растение, защото майка ми ми е казвала, че в лавандуловите полета се въдят най- много змии. Като стажанти /майка ми е агроном/ са имали доста  "срещи" с влечугите и ми се е натрапило гадно чувство.
http://agronovinite.com/rekordni-dobivi-ot-lavandula/
Етажерката е с подпори от така нареченият бирен картон. Тези може и да са дървени, де. Хехе, едно време по трудово режехме с триончета такива красоти. Купувахме шперплат, копирахме разни модели и режехме заедно с момчетата. Те пък бродираха и плетяха с нас.

* Lavandula.jpg (47.68 KB, 500x339 - видяно 201 пъти.)
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #518 -: юли 24, 2015, 11:37:48 »

Забравих да ви кажа нещо яко. Вчера му споделям на Митко, че съм сънувала снощи, че раждам, имам пълно разкритие, ама никакви болки още и съм родила съвсем леко. Той пък вика, че сънувал, че се женим, сватбения ни ден. Толкова беше сладкоооо... Как всеки беше сънувал в една и съща вечер нещо толкова влюбено.

Али, не съм яла бял, даже не съм и виждала. Трябва да потърся в големите вериги.

Еми, етажерката е супер. Аз исках (още искам, де, ама парите свършиха) в хола да си правя етажерка под формата на цвете и в средата на цветето да си слагам телевизора.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #519 -: юли 24, 2015, 12:25:35 »

Еми, много е идейна, особено за детска... По-скоро за подрастваща възраст, когато е трудно да се определи дете ли, пубер ли crazy Тъкмо и да възпитаваме щерките да си бършат праха сами, като гледам колко детайли има blum
Свекърва току що ме отказа от лавандуловите полета. Обичам да ги гледам, минавала съм с кола покрай тях, успокояват ме. Обаче не съм се разхождала, а вече и нямам намерение. Пълзящите са ми и причината да не съм фен на планините. Обичам за ден-два-три и стига толкова.
Като казахте Бегликташ - тук близо до Пловдив има Белинташ. smile Интересно е да се види и да се попрочете нещо предварително като информация само където ходих всред лято. Жега, пек жесток, а си има и змии много, та трябва да се внимава.
И аз свързвам Приморско и Китен с тийн възраст. Те като курорти израстнаха с мен - бяха малки селца, когато аз бях много малка (не ходех на училище). После аз пораснах, а те станаха курорт за алкохолен туризъм. Зангадор много ме беше впечатлило като заведение. Работи ли още?
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #520 -: юли 24, 2015, 13:22:59 »

Али, работи си! Гледах снимки от тазгодишно парти на мои приятели. Възрастовата група там си остава същата, нищо не се е променило.
Преди по пътя за Нора Загора имаше много лавандулови поля, но скоро не съм минавала от там и не знам как е. Това за змиите не го знаех, ама пък има логика, ако се замисли човек. Тия гадинки нали обичат сухо и горещо- няма по-подходящо от лавандуловите поля. И почвата е песъклива, и има къде да се крият...рай. Няма да се разхождам из такива места, че имам някаква неприязън към животни без крайници.  crazy
Наде, да не ни зарадваш скоро с някоя хубава новина Wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #521 -: юли 24, 2015, 13:34:44 »

Ами в тълковника на сънища пише:
Сънуваш ли собствената ти сватба, значи трябва да се пазиш от здравословни проблеми.
Сънуваш ли, че раждаш, очаква те вероятна бременност.
Митко да се пази и да се готви Wink
Наде, във Фб има група У дома по метода на Мария Монтесори с много интересни публикации. Има и детски градини вече /доста скъпи/ и в Пловдив. Даже правят комбинации от научни подходи. Обсъждали сме разни работи и в седмичните теми в този дух. Да не спамим темата на Ина, затова го пиша тук.
« Последна редакция: юли 24, 2015, 13:41:54 от svekarva » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #522 -: юли 24, 2015, 13:35:12 »

Наде, аз искам даже с две хубави новини да ни зарадваш  blum heart

И аз не знаех това за змиите.. Мечтаех и за някаква фотосесия сред лавандула, никога няма да я осъществя, много ме е страх  shok blush girl_haha

Ще ходим утре до една изба да купуваме бяло вино... Та, разходката ни ще е до с. Георги Дамяново (Монтанско) изба - Лопушна.. Обувките отпадат.. Може и боса булка  crazy  pardon
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #523 -: юли 24, 2015, 13:42:46 »

Митко да се разболее от стрес, че съм бременна! хахахаххахха Wink Дай Боже с една тръба да разбия докторите още веднага. Пия последни 5 дни противозачатъчни и започваме!  yahoo

Много ме е страх от змии. Митко имат череши и ми е разказвал как едно време дядо му с багера (не съм сигурна за името на машината иначе хаха) е вдигал по 10 змии там!!! Ужасявам се от подобни мисли.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #524 -: юли 24, 2015, 14:08:41 »

Ей дами smile Как сте?

Ние сутринта се събудихме без газ и ток, бяха свършили, та и очите не можахме да си измием като хората и хукнахме да ги презареждаме.
След което ходихме да си сминямае личните лекари, защото почти година живеем на този адрес, а още не си ги бяхме променили. Подписах декларация, че искам всичките ми органи да се използват за донорство след смъртта ми.  Yes

Наде, стискам палци да са ви пророчески сънищата.
Аз пък сънувах, че си говоря с тате за нашата сватба. Разговора беше съвсем нормален и с точните изрази за баща ми, та като се събудих си мислех дали съм спала или съм си мислила просто.

Активен
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: