Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 06:34:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 217977 пъти)

juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #690 -: юни 19, 2015, 13:33:10 »

"морето  danceg Наехме прекрасна вила в подножието на планината (в Ставрос). Отвън имаше малко ромонещо поточе, пеещи птички и жаби. Магаренца и козички. Изобщо пълна идилия. Беше прохладно и освежаващо макар и някои от дните температурата да достигаше над 30 градуса, ние не усетихме неприятната жега. Разходихме се из околоността. На плаж ходехме само сутрин до 10 и веднъж вечер след 6. Като за необичащите типични плажни почивки, сме много доволни!

От кога чакам някой да ми даде малко повече инфо точно за къща в Гърция.
Ако искаш на лични ми пиши,как наехте къщата ,чрез агенция ли .Колко струваше.Постоян някой ми обяснява,как били наели къща за 30 евро на вечер и си почивали в Гърция за уйкенда.Като питам кажи как да си наема и аз ,и до там.Никой не ми дава инфо.Онзи ден на сестра ми колега и казал ,че събота и неделя били на Аспровалта наели си долния етаж на малка къща ,плаж правили ,барбекю вечерта.Викам и питай ,тя добре и до там.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #691 -: юни 19, 2015, 13:48:29 »

Тони, в момента тече нашия свещен месец Рамазан, не се яде и пие нищо през светлата част от денонощието. Лично аз не бих издържала, но някои хора спазват поста и дори казват, че им действало пречистващо и се оттървали от някой друг килограм! Не знам как издържат в тая жега без вода  Oh my ... много силна воля  good
вижте това: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/06/18/sekcio-vyv-facebook-rodni-lekari-se-izgavriha-s-rodilka.267241
Какво мислите? Уволнили лекаря за цинизъм, а за некадърност не ги уволняват  crazy
« Последна редакция: юни 19, 2015, 13:58:48 от fanimira » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #692 -: юни 19, 2015, 14:31:02 »

Жужи, миналата година бяхме в Аспровалта, на 100 метра от плажа в къща, от която бяхме наели апартамент.. Имахме си собствен вход към апартамента, с маси, барбекю люлки.. Дадохме 220 лв за три нощувки на 4-ма човека. Апартамента беше с две спални и кухня, в която нямаше маса, реално когато не се хранехме навън, бяхме на терасата  good Можеш да видиш  Wink
https://www.booking.com/hotel/gr/dionysos-asprovalta.en-gb.html?sid=a73a5cbc8d261c7e3a3d778d501394b5;dcid=5

Фани, нещо не ми се чете за тоя лекар.. Снимката не ми допадна..  blush Знам за Рамазан, нали ви казвах, че имах приятел и ходехме при семейството му.. Как не им ставаше зле, след като се нахранеха не знам  shok
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #693 -: юни 19, 2015, 14:51:33 »

fanimira и мен ми стана странно защо този са го уволнили, въпреки, че доколкото разбрах им е спасил живота, а онази от Тетевен нищо не можели да и направят. Да го глобят нещо за снимката и така.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #694 -: юни 19, 2015, 15:13:46 »

Мдааа, те Тетевен го забравиха като случай nea Акушерката в София - съвсем! Много са продажни журналистите, да ме прощават. Гръмне някой случай, възползват се от нещастието на хората и после - в 10-та глуха.
Е, Панде, писали са "циганка", а не "ромка" и вече е расистко. Не че подкрепям подобни снимки и мнения в интернет. Както знаете, аз ФБ не го признавам за нищо. Не се и впечатлявам от писаниците там.
Тони, за някои хора наистина си е смущаващо да видят дори зелените манти. Всъщност на операционните екипи маните са зелени именно за да не смущават хората. Така кръвта не изглежда яркочервена, а кафява и малко смекчава шока на хората.
Аз нямам проблем да гледам раждания. Лично моето си го гледам, ама с други очи. Всеки път се вълнувам и плача cray Виж, ММ е малко по-така. Изгледа го един път и му беше трудно. Признава си, че не е за него да гледа такива неща.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #695 -: юни 19, 2015, 15:34:59 »

Жужи, миналата година бяхме в Аспровалта, на 100 метра от плажа в къща, от която бяхме наели апартамент.. Имахме си собствен вход към апартамента, с маси, барбекю люлки.. Дадохме 220 лв за три нощувки на 4-ма човека. Апартамента беше с две спални и кухня, в която нямаше маса, реално когато не се хранехме навън, бяхме на терасата  good Можеш да видиш  Wink
https://www.booking.com/hotel/gr/dionysos-asprovalta.en-gb.html?sid=a73a5cbc8d261c7e3a3d778d501394b5;dcid=5

Фани, нещо не ми се чете за тоя лекар.. Снимката не ми допадна..  blush Знам за Рамазан, нали ви казвах, че имах приятел и ходехме при семейството му.. Как не им ставаше зле, след като се нахранеха не знам  shok
Ако снимките са едно към едно с реалността , значи е ок.Ние една година така се прецакахме с едни чудни снимки като видяхме хотела ,нищо общо със снимките.Стаята беша голяма колкото за едно легло и огледало,един коридор 1 метър дълъг и тоалетна и баня.Беше голяма теснотия.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #696 -: юни 19, 2015, 16:23:23 »

От кога чакам някой да ми даде малко повече инфо точно за къща в Гърция.
Ако искаш на лични ми пиши,как наехте къщата ,чрез агенция ли .Колко струваше.Постоян някой ми обяснява,как били наели къща за 30 евро на вечер и си почивали в Гърция за уйкенда.Като питам кажи как да си наема и аз ,и до там.Никой не ми дава инфо.Онзи ден на сестра ми колега и казал ,че събота и неделя били на Аспровалта наели си долния етаж на малка къща ,плаж правили ,барбекю вечерта.Викам и питай ,тя добре и до там.

С удоволствие, но не знам дали ще отговори на критериите ви/ти smile Тази вила, която наехме не е типичната морска/гръцка вила. Беше на три етажа, като първият е приземен с едната спалня, вторият с две спални и баня ст оалетна, третият беше с голяма всекидневна с хола и вградена кухня, с тераса с гледка към морето и планината. Пада се обаче в старото градче на Ставрос, т.е. нагоре в подножието на планината по баир и е на може би 20 мин пеш от плажа. Ние тъй като не сме по плажа, не ни беше приоритет да е на плажа. Иначе има много подобни на тази, която е пуснала alexandrova_90 smile Ако се интересуваш ми пиши на лични и ще ти дам линк и обратна връзка.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #697 -: юни 19, 2015, 22:08:08 »

Здравейте, дами  give_rose

Много ми е развълнувано и бързам да ви разкажа - бях ви показала бутониерите, които направих за сватбата ни. Една приятелка обаче ме накара да ги пусна в ebay, ей така... да видя дали ще има някакъв интерес. Аз така или иначе планирам да се занимавам с това и в бъдеще, та реши да се пробвам. Пуснах ги преди около месец и днес купиха целия комплект и имам запитване дали мога да направя още няколко.  yahoo
Доста съм доволна, защото ги продадох за не малко пари, дори умишлено сложих висока цена, с вътрешното женалие да не ми ги купят и да си останат за нашата сватба. Е...сега може би ще измисля други за нас. Така и така си промених и букета.
Аз тези дни почти не се задържам вкъщи. Бях ви казала, че организирам още една сватба - в момента майсторя нейната украса.  randma Рустик с елементи на steam punk, да видим какво ще издокарам.

Жената, която наех да помага с чистенето не ме впечатли особено с чистене, но но пък ми върна всички монети, които бях оставила на различни места вкъщи,  което ме спечели да и да дам шанс. Примам, че сме и нов адрес и и е нужно време да си организира времето.

Иначе за Гърция гледам говорите. Никога не съм била, но след въпросната сватба съм букнала едни 4 дни на Полихроно, някакви впечатления от там да имате?

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #698 -: юни 19, 2015, 23:30:47 »

По повод статията - Не знам вече да се потрисам ли или да се ужасявам или какво... Тва като с тея зарязали родилка насред пътя - луди хора..  Благодаря на Господ за моя лекар и екипа с който раждах

Чери- браво за продажбата, явно имаш голям талант  good

Фани - я разкажи повечко за Рамазан? Какво точно представлява празника и какво чества? Интересно ми е smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #699 -: юни 20, 2015, 07:38:54 »

Днес ще се разкрасявам, защото довечера ни е сбирката на класа.  Makeup MANICURE
Не съм кой знае колко въодушевена, но ще трябва да отида.  smile

Чери, много се радвам, че произведенията ти се оценяват и от други хора. Хайде, дано развиеш един успешен бизнес. Bravo
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #700 -: юни 20, 2015, 09:12:52 »

Добро утро и от мен smile

Пия си кафето и се захващам за чистене sad Майка ми и баща ми идват, ще ходим на контролен преглед при доки, дано всичко е наред  good
Ще нося бутилките, свещите, чашите, на момичето, което ще ни прави украсата (същата, която ни прави поканите  yahoo)

Надявам се братовчедка ми да не дойде.. Обади ми се онзи ден, че ще идват в София, за да си купуват мебели.. Сватбата мина, сега обзавеждат къщата  pardon И хотелът ни влиза в употреба... Казах й, че имаме планове с родителите ми, пък да видим...  nea
Миме, весело изкарване  give_rose

Чери, поздравления... Съветвам и Наталия след сватбата да започне да продава... Ще направи луди пати  good
Много ме мързи  shok blush
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #701 -: юни 20, 2015, 10:15:15 »

Хелоу и от мен smile. Тея дни социализираме и излизаме бая, а днес любимия разхожда дребчо от 9 сутринта за дс се понаспя smile

Днес плана е да сме навън повечко време и да отпразнуваме първия месец на малкия ни пъпеш kiss2 да ни е жив и здрав
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #702 -: юни 21, 2015, 02:04:56 »

Ехо, някой с Фани има ли връзка, днес не се е отчитала.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #703 -: юни 21, 2015, 08:36:21 »

Добро утро в тази софийска дъждовна утрин (че не знам по другите места как е). Ето едно неделно кафе с хубава книга от мен:

Днес се пада и лятното слънцестоене  Sunshine А от слънцето ни следа наоколо  crazy

Миленка, хубаво ли си изкарахте вчера навън? Честита първа месечинка на юнака!

Cerise, аз не съм запозната с твоята история, но се радвам, че има такава предприемчива и успешна бъдеща булка сред нас. Сърдечни поздравления за оценката на труда и таланта ти! Wink На Полихроно не съм била, била съм на съседния ръкав (миналото лято) и много ни хареса. Чувала съм обаче добри отзиви от близка приятелка smile

М, как мина сбирката на класа?

Ние вчера започнахме да обезопасяваме дома ни заради малката и в чудо се видях. Прииска ми да се нанеса в ново, празно жилище, което тепърва да обзаведа biggrin Толкова неща трябва да пренаредя... трябва да се свалят стъклени витрини и рафтове... да сменяме сегашните трапезарни столове с други, че тези са много опасни... метални са и тежки и ако ги дръпне и паднат върху нея, няма да са приятни последиците. Та ако на някого са му попадали хубави и изгодни столове напоследък - да ми предложи! Ако не, днес ще идем до ИКЕА да разгледаме, та дано харесаме нещо по-подходящо като за бебе biggrin

« Последна редакция: юни 21, 2015, 08:43:58 от scilla » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #704 -: юни 21, 2015, 09:03:37 »

Добро утро от мен smile

Вчера пообикаляхме по магазине.... Купих си два чифта сандали, защото когато сме се пренасяли съм изхвърлила всички сандали и съм остана с два чифта  shok NO Купих си панталони и едни дънки... За блузи пак ударих на камък... Миналата седмица си прочистих гардероба и сега нямам тениските, които си представям.. МАй и по магазините ги няма хахаха Майка ми и баща ми бяха с нас, прегледа мина перфектно. Доки каза, че е супер вече и всичко е наред  yahoo

После братовчедка ми, която трябваше да ми се обади в петък, за да потвърди, ако ще идва... ми се обади, че тръгват към нас... И бързахме да се приберем, ходихме навън... Вкъщи нямахме нищо за ядене, а ние се бяхме нахранили даже  crazy

Днес е супер дъждовно и си го представям точно като от снимката ти, Scilla (как се казваш?).. Ароматно кафе  и стара книга  heart

Прекрасен мрачен ден с най-обичаните ви хораа  give_rose Wink
Активен
Страници: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: