Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:22:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
39
40
[
41
]
42
43
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 262071 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #600 -:
май 17, 2015, 17:19:45 »
Здравейте, защото такова неделно затишие тук?
Аз днес бях на сватбено изложение - не беше голямо, но за събитие без вход беше направо чудесно. Една тобра брошури, каталози и визитки събрах + подаръче, някакъв грим от AVON. Присътвията не бяха много наситени - от всичко по едно - една марка костюми, една сладкарница, една декораторска агенция, по един фото и видео оператор, един бижутер и по един щанд с аксесоари за моминско и ергенско парти, ретро автомобили за придвижване и ... май друго не се сещам. Все пак ми беше различно, от обикновените събота и неделя. За днес бях планувала да мия банята, но изложнието ми се стори по-вълнуваща опция.
Иначе с Котенце се гушкаме тук,
аз пийвам малко уиски
и нижа ли нижа едни перли, да видим накрая какво ще излезе. Планувам да донаправя поканите за родителите и за кумовете, че на сульо и пульо дадох покана, само на тях не съм.
Вчера правихме барбекю, с най-добрата ми приятелка и най-добрия приятел на моя мъж. Много забавно беше, само дето доста късно се организирахме да почнем нещата, та към 11 вечерта бяхме таман готови да седнем за вечеря.
И такива работи, лижер ми е днеска.
Активен
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжо
«
Отговор #601 -:
май 17, 2015, 17:56:13 »
Утре ще има повече посещаемост.
Аз съм на някаква вила на рожден ден, а грам не ми се седи нещо, да видим дали с времето ще стане по- добре.
Чери, какво име избрахте за котето?
Миленка се губи, може пъпеша да е решил да излиза. Нямам търпение да ме зарадва с новината!
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #602 -:
май 17, 2015, 18:12:39 »
Здравейте мили момичета..
От както пристигнах почна лудницата, тичане насам, натам.. Добре, че много неща си направих предварително иначе щях зор да видя. Тази седмица се срещнахме със всички ангажирани за сватбата. Започнах да си оправям моята родна къща за взимането и мисля, че добре вървим с графика. Стига с тея глупости, ще се опитвам да пиша повече в темата ми
Не бях се прибирала от една година и много голямо впечатление ми направиха много неща. Отивам в магазина, питам нещо, а те ме гледат революционо и готови на бой. Искам да разгледам нещо не ми дават да пипам, че ще скъсам опаковката
Разбирам, че са изнервени, тук е като след бомбандировка след смяната на тръбите, а прах до небето.
Момичета не мога да се включвам редовно, но ще се опитам. Приятна неделя ви пожелавам
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #603 -:
май 17, 2015, 18:26:26 »
Тука съм тука съм.. Официално пробвах всичко...
Играх кючек, ядох люто, катерих стълби,чистих, от 3 дена насам миткосвам по парковете - ходя ли ходя и даже и секс правих днеска - НИЩО!
Няма никакви признаци за раждане - почвам да си мисля , че малкия напук на свекърва ми ще излезе Близнаци, а не Телец
(тя е Телец и през цялата бременност повтаряше кооооолко много се радва и злорадства и са да видиш как напук дребния ще излезе Близнаци хахахаха
)
Това в кръга на майтапа. В кръга на истината - никаква идея нямам кога ще излезе, но почвам вече да свиквам с идеята че той е шефа и ще излезе, когато си е решил и нито секунда по-рано.
Поне си спомних как се прави секс без притеснения
Последните няколко месеца все внимаваме с мечо, ама днеска се отпуснахме, щото нали целта е да излезе дребчо, та не се притеснявахме, че ще му стане нещо, психически се отпуснахме и се получи ... мммм
Ние днес се разходихме бая - ходихме до Кремиковския манастир, после при свекърите нагости (понеже беше много зор видиш ли и душата ни извадиха да идем та да идем), после в една градинка на разходка - буквално, само за ходенето отидохме и тамън влизаме вкъщи и почваме да готвим...
Чери
- къде го беше това изложение - в Англия ли? Интересно ми е как вървят цените на услугите там в сравнение с тези в БГ? Намираш ли голяма разлика? А в качеството? Разкажи повечко
Джоси
скъпа н се притеснявай, нормално е последния месец да е натоварен
Включвай се когато можеш
Ай тва е от мен засега.... Ще видим кога ще се включа пак ахахах вече се моля да не е скоро, ако ме разбирате
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #604 -:
май 17, 2015, 19:51:00 »
Миленка, аз не мога да дам много обективна позиция, понеже организирам ниско бюджетна сватба и дори не съм гледала цените на "баш майсторите". Нямам представа. Но ще ти кажа, да си направиш сметка сама.
фотография
~ пакет до max 2,5 часа, включващ предварителни срещи, заснемане само на церемония, двoйката и групови снимки, флашка /в много красива дървена кутийка/ и собствена онлайн галерия - £400
~ пакет до max 5часа, включващ предварителни срещи, заснемане от церемонията до речите, флашка /в много красива дървена кутийка/ и собствена онлайн галерия - £600
~ пакет до max 10 часа, включващ предварителни срещи, заснемане от подготовката на младоженците, до първия танц, флашка и собствена онлайн галерия - £800
~ годежна фотосесия - £150.
~ сватбен албум - започват от £150.
Имаше щанд само за албуми - 250 лири беше цената на изложените, мен лично не ме грабнаха. Типичен английски стил, изчистен, луксозен, но все пак ... нищо нестандартно.
Хотелът, предлагаше цени от £800 паунда. Като при тях е малко по-различно, повечето предлагат и закуска, обяд и накрая сватбената празнична вечеря, предлагат вечеря за репетиция. Вклюват и следобеден чай за посрещането на гостите.
Предлагат пакети основно - за примерно целодневни 40 гости, 80 на сватбената част.
Стандартно цените се въртят около 2000-3000 паунда.
Някои пакети включват и украса.
Аз лично техните заведения не ги харесвам, включая и въпросния хотел. Всичко е много старо и това е тяхната гордост. Ремонти се правят козметични, но не могат да стъпят на малкия пръст на нашите ресторанти. В това отношение ние много повече държим на детайла, на лукса и на визията. Техните зали са досущ еднакви. Но пък компенсират с обслужване, не може да си недоволен. Просто няма такава опция. Гостите са Богове.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #605 -:
май 17, 2015, 20:06:31 »
Има едно предаване в Англия, дават ти 10000 паунда и организира мъжа сватбата, жената е в изолация и всичко става за 2 седмици, казва се don't tell the bride, та да ти кажа за тия 10к правят доста скромно, да не кажа леко мизерни сватби.
така че смятай.
да не говорим булките какви истерички са като всичко е извън контрола им.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #606 -:
май 17, 2015, 20:39:33 »
Оффф трябва да започна да гледам ТВ, специално телевизора си го пратихме от БГ и да ти кажа, даже не знам къде съм прибрала дистанционното
Но да, по малко от 15 000 паунда е трудно да се направи хубава сватба.
Сега точно разглеждам един каталог, на confetti.co.uk , страхотни неща на стахоооотни пари. Коста ми се изправя, идеи да искаш, но подаръчета за гости около 10 паунда на човек са си много.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #607 -:
май 17, 2015, 23:19:00 »
Я да съм първа и да ви пожелая една хубава и ползотворна седмица! Сигурна съм, че тази седмица вече ще има нова форумско бебе!
Разказвайте бързо как мина уикенда?
Тони
, добра ли се до шоколадовото изложение?
Панди
, как беше срещата на випуска?
Чери
, явно доста пари излиза една сватба в ЮК.
Аз чакам купона да свърши, да спрат музиката и мм да се прибере от двора и да спим, а може и аз да излезна, чувам че пуснаха нормална музика, след като ме изгониха с чалга.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #608 -:
май 17, 2015, 23:54:39 »
Ма то това бебе, голям Мъж ще излезе още преди да се е родило, седим му на крака 30 жени да го чакаме.
От друга страна пък, какво му даваме зор на човечето, дори не му е минал термина.
Както и да е, Рататуйче, влизай да се къпеш с телефона, а ние ще си чакаме
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #609 -:
май 18, 2015, 07:32:03 »
Аз все надничам тук, да видя има ли бебе, пък то още няма.
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #610 -:
май 18, 2015, 07:36:27 »
Добро утро!
Днес се събудих рано, защото имам 300 задачи за вършене. Естествено първата работа беше да проверя какво става с
Миленка
, но засега няма новини.
В петък ММ мъж беше на сватба на един негов колега. Аз прецених, че няма да отида, защото не познавам почти никой и няма смисъл. Заради това, че беше на сватба, в събота не беше и на работа.
Рядко се случва и на мен ми е много добре така.
Почивните дни се видяхме с приятели, разходихме се, изобщо малко релакс.
На 20 май има рожден ден и още не знам какво да му подаря. Много ми е трудно вече. Дори не знам дали ще излизаме някъде на самия ден или ще изчакаме почивните дни.
Джоси
, аз, че живея тук им се чудя на отношението на някои хора, пък какво остава за вас?! Много са зле и за съжаление не виждам как ще се промени нещо.
Миленка
, с теб сме!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #611 -:
май 18, 2015, 07:54:15 »
Добро утроооо
Прекрасни ми бяха събота и неделята... Взех кумата, ходихме на изложението, където влязох като представител на фирмата, иначе никога не бих чакала толкова време.. Дори в 16ч., когато отидохме имаше огромна опашка
Вътре беше безбожно топло, всичко друго ама не и да ти се дояде шоколад.. Отидох до нашия щанд, представяхме с новия си бранд, изцяло за шоколадови изделия "Какао", който предизвикваше особен интерес.. Може би, защото бяхме на входа/изхода извън залата, нямаше как някой да не ги види колежките.. Пък и имахме не само бонбони, както оостаналите, а фигури, кошници с цветя и т.н.. Докато бях там, дори дойде една жена и попита, може ли да направим кошници с цветя за украса на сватбата й, което подяволите не се бях сещала.. Доста е оригинално, защото хем се яде, хем може да се направи в различни цветове.. имаме различни размери.. Доста умна жена хахахах После ходихме да хапнем вечерта в Спагети Къмпани Цум, отказахме от Михалчев за друг път ще е.. На другия ден купихме чашите най-после... Обяд с цялата тайфа от приятелки, като на моминско парти бяхме +- някои, в Хепи Суши Кемпински.. Казвам го, ако има фенове на сушито, че от много време това е единственото място, където си позволявам да ям, няма аналог в България, а и в доста европейски градове.. И днес е понеделник..
Панде
, дай отзив за крачетата и как мина партито?
Роси
, позволили си все пак да си изкараш добре?
Черешке,
то да ти кажа и в БГ сватбата ми се струва трудна за организиране с по-малко от 15000лв (в моя случай невъзможно, а уж не правя нещо кой знае какво
) , там просто си е в тяхната валута
Миленка
, затишие... Стискам палци да гушкаш прекрасния пъпеш съвсем скоро
Менианте
, ти по-често се включвай, недей само да воайорстваш.. Обичам да ти виждам аватара и подписа
мммм
Прекралено дъгъл пост
Прекрасна седмица на всички, нека сме слънчеви и позитивни
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #612 -:
май 18, 2015, 08:18:30 »
Добро понеделнишко утро!
От лимоните на
menyanthe
ми стана свежо и нямам нужда от кафе
Обаче, представяте ли си, някой да рече да целуне тази уста с късчета лимон и да му се напълни със слюнка неговата
, какво ще се получи?
Показвам как напоявам орхидеите. При по-топли дни, като видя, че почвата е много суха, замразявам пластмасова чашка за кафе с вода. После продупчвам дъното с игла и я поставям в корена. Топи се по- бавно и все пак е по-голямо количество от кубчето.
IMG_4044.jpg
(48.39 KB, 554x416 - видяно 135 пъти.)
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #613 -:
май 18, 2015, 08:44:04 »
Добро утро и от нас! Кари кашля и аз използвам повода, за да си мързелуваме двечките у дома, че после като дойде момъка и тя на лагер и т.н. не се знае кога пак ще ни се удаде такава възможност. А неродения Петко вече има повече гащи от баща си, всеки по нещо дава, май ще сменяме по 5-6 тоалета на ден! Рожденничка съм в петък, та трябва да мисля как да почерпя вкъщните, някакви идеи?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #614 -:
май 18, 2015, 09:02:05 »
Здравейте
Много добре мина срещата на класа. Изводът ни на всички е, че сме си същите
Събрахме се 18 от 23-ма, класната и тя беше. Тя въобще не беше мръднала, направо ни разби. Кракът ми днес вече нищо му няма, но тогава все ще ме болеше, макар и да нямаше вече гной. Та се наложи да си купя малко по елегантни сандали, които да мога да държа почти отворени отзад - не много високи, на платформи, ортопедични, ама за човек, който все е с маратонки си беше зор. И след 10 часа на тях все още са ми натъртени възглавничките на стъпалата.
svekarva
благодаря за снимката
за сега ми изглежда, че има влага, ще я наблюдавам тези дни.
fanimira
за рожден ден най-стандартно се черпи с торта
Активен
Страници:
1
...
39
40
[
41
]
42
43
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден