Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:40:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 270297 пъти)
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #225 -:
април 06, 2015, 16:24:26 »
always_and_forever,
оо, мен най-редовно ме питат за децата и дали има кой да ги гледа, ако се разболеят. Рядко се случва да отида на интервю и да не ме попитат.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #226 -:
април 06, 2015, 16:26:20 »
Не се ядосвайте, момичета. БТ съм ги зае..ала откак бях на 18. Работа се намира, здраве да е!
Работила съм и квалифицирана и неквалифицирана, и платена и почти неплатена, и държавна и частна, и в чужбина, и тук... Обаче БТ недейте чака да ви намери свястна работа и да намери ще е нещо дето най-вероятно няма да са намерили никой друг.
Али
, аз като съм с 3 езика най-малко да не мислиш, че кандидатствам за кой знае какви позиции - малък град, голяма безработица, малки деца и това е! Търпя заради милото, той като е доволен и се развива какво да ходим на друго място да гоним дивото. Беше ми криво в началото, но го преживях...Просто се съсредоточавам върху харченето
и ми харесва
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #227 -:
април 06, 2015, 16:32:43 »
Фани кво работи мьж ти, че печели добре, да пратя и моя там? С радост бих харчила и аз
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #228 -:
април 06, 2015, 16:38:53 »
Цитат на: inaxastra в април 06, 2015, 16:32:43
Фани кво работи мьж ти, че печели добре, да пратя и моя там? С радост бих харчила и аз
Началник отдел в завод за стъкло - чуждестранен не български завод! Доживяхме и тия времена, като се запознахме беше новоизлюпил се инж. без никакъв опит. Година и половина блъскане за минимална, мани мани не искам да се сещам.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #229 -:
април 06, 2015, 17:02:53 »
Хей сладурки, на мен ми поразмина малко, дойде тв то. Оказва се че имало заповед на нам си койо министерство да се отрежат всички външни кабели на всички оператори и да минат под земята. Проблема в че не те уведомяват кога ще го правят и в случая някаква друга фирма взела че срязала и нашите кабели, а нашия блок чак след 5 месеца по програма щели да го заземявят... Тъпотия.. Дефакто имаше срязани кабели....
Миме, съжалявам че така са те разкарали напразно
а ти умишлено ли с бюрото по труда действаш? През тези сайтовете търсиш ли работа? Въобще какво точно търсиш
Фани - напоследък и мен ме сърбят ръцете за пазаруване и само мрънкам на мечо хахаха
Активен
always_and_forever
«
Отговор #230 -:
април 06, 2015, 17:18:19 »
Миленка
, не че целта ми е именно от БТ да си намеря работа. Защо се записах - и аз не знам.
Нали уж нищо не губя, пък и знае ли човек от къде може да изникне нещо. Никакви надежди нямам, но така да ме разиграват, не ми харесва. Търся си работа, ако е възможно по специалността ми. Все пак не съм учила 4 години и сега още 2 за тоя дето духа, както се казва. Ако съм искала да стана продавачка (нищо лошо за всички с тази професия), нямаше да изгубя толкова време и средства за учение. Ясно ми е, че няма как веднага като завърша да си намеря добре платена работа, но все пак се надявам на нещо по-добро.
Явно трябва да търся нещо каквото и да е, докато си намеря това, което ще ми харесва.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #231 -:
април 06, 2015, 17:25:17 »
Здравейте
Аз бях студенка, когато почнах да си търся работа и си търсех нещо почасово или на смени, за да мога от време на време и на лекции на ходя. И няколко пъти ми се случи на края на интервюто да ми кажа: "Ами ние редовни студенти, без опит, не назначаваме, ама много хубаво ви беше написано СВто и затова ви се обадихме"
Често казано, не знам, както му харесваха на това СВ - напълно стандартно, и доста празно. Явно са получавали доста с правописни грешки.
Друго си е да си ваканция и най-добрата ти приятелка, също да има почивен ден. Няма такова бърборене дето му ударихме днес
Активен
Alichka
«
Отговор #232 -:
април 06, 2015, 17:28:39 »
О, Фани, тук е голям град с голяма безработица. Ако намериш работа, е за малко пари с голямо работно време. Просто видях, че този се заяде и реших да го поставя на място
Нищо не съм спечелила от ситуацията, ама той да си знае
Мария, точно така трябва да се действа. Ако имаш възможност да избираш - избирай. При нас виждам как кандидатстват хора, работили 20 години като началници в завод. После закриват завода и остават хората без работа. И така почват - охрана, общ работник... Пълна деградация
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #233 -:
април 06, 2015, 18:38:10 »
Дайте ми пробвана обикновена рецепта за обикновен кекс. Нещо, което се прави за 3 мин, с продукти, които ги има вьв всеки хладилник и което няма как да се прецака.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #234 -:
април 06, 2015, 18:42:26 »
inaxastra, ей сега ти давам:
• 3 бр. яйца
• 1 ч.ч. захар
• 75 мл олио
• 1/2 ч.ч. газирана вода или безалкохолна напитка по избор
• 1 1/2 ч.ч. брашно
• 1 пакетче бакпулвер
• 1 ванилия
• смлени орехи
• какао
Разбиваш първо яйцата със захарта, слагаш останалите продукти, плюс каквото ти хареса (може вместо орехи, да сложиш стафиди, можеш да добавиш някакво сладко, или пък намачкан банан - каквото имаш, в общи линии). И след това изсипваш сместа във форма за кекс/тавичка и печеш на около 180 градуса, примерно!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #235 -:
април 06, 2015, 18:45:18 »
Газираната вода може ли да я заместя с прясно мляко?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #236 -:
април 06, 2015, 18:49:36 »
Идеята е да е точно нещо газирано! Иначе може да пробваш със сода, бакпулвер и т.н. Но ако е газирана напитка - винаги става, а като сложа сода/бакпулвер - не винаги.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #237 -:
април 06, 2015, 18:52:30 »
Нямам газирано вкьщи, а днес нали е празник всичко е затворено. Мерси много обаче, нека си я имам
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #238 -:
април 06, 2015, 19:11:19 »
inaxastra
ето ти една рецепта за кекс
5 яйца
16с.л. захар
16 с.л. брашно
1 бакпулвер
5с.л. олио
5с.л. мляко или вода
1 ванилия ( може и без нея )
Разбиваш хубаво яйцата и захарта. После добавяш всичко друго и пак разбиваш докато се разбие добре. В тава слагаш малко олио и после поръсваш брашно ( за да не се залепи ) изсипваш сместа, пожелание остави малко смес сложи 1 или 2 лъжици какао и шари как ти падне. Пече се до готовност на 160 градуса, аз проверявам с клечка за зъби.
Активен
rosit@
«
Отговор #239 -:
април 07, 2015, 04:07:52 »
Добро утро,момичета!При нас е зверски вятър,та и студ и имайки в предвид това въобщеееее не ми се ставаше от леглото,но си дадох стимул,че тази работна седмица нали е по-къса и скоро ОТНОВО ще се почива.
Искам да помоля,ако някой е имал проблем със суха коса нека сподели какво е помогнало че моята вече немога да я търпя.
Що се отнася до БТ въобще им нямам вяра,веднъж бях стигнала до тях и то пази Боже...едно разкатаванеее,то чудо.
Та стига съм дрънкала толкова рано и толкова много рано сутрин ами да взема да ви сервирам кафето и да бягам на работа!
«
Последна редакция: април 07, 2015, 04:16:01 от rosit@
»
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден