Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:02:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 270335 пъти)

rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: април 05, 2015, 06:37:41 »

Добро неделно утро!Минавам набързичко и по-късно ще мина да ви прочета.  pardon

* FB_IMG_1428208183620.jpg (27.73 KB, 480x360 - видяно 508 пъти.)
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: април 05, 2015, 08:17:33 »

Добро утро  smile
Честит празник на всички цветя, бъдете винаги красиви и усмихнати  girl_wink

* 1155732.jpg (24.84 KB, 380x253 - видяно 2148 пъти.)
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: април 05, 2015, 08:33:29 »

Александрова,много добре те разбирам за къщата,градинката и целия голям кеф от всичко това.И аз съм по същия начин като идем при свеки.  butterfly
Фанимира и аз съм от Североизтока,същото селско чедо съм.Предположих,че си от моя край,защото май само тук пътищата са такива. pardon
Инче,недей така,моля ти се.Предполагам колко ти е кофти,но гледай от другата добра страна.Имаш си страхотно семейство,на път още едно чедо...живота е хубав! blum
Сега и да ви почерпя за днешния ми празник и бягам по задачки,че и времето е страхотно! yahoo
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 05, 2015, 10:20:46 »

добър денн, за мен ден, щото станах в 7, тренирах, пазарувах.

На великденска вълна съм smile

ИИи няколко прекрасни яйчицааа
https://www.facebook.com/VogueSposa/photos/pcb.784702658272809/784700564939685/?type=1
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #184 -: април 05, 2015, 10:33:46 »

Здравейте прекрасни,

минавам набързо преди да отпращим по гости. Честит имен ден на всички мили съфорумки и техните дечица. Да бъдат Живи и здрави и все така да ни радват с присъствието си smile kiss2

Ние снощи пак имахме гости - до 3,30 откарахме - това от години не ми се беше случвало, но си изкарахме страхотно smile малко ми се спи сега, ама трябва да ходим при бабата на Фил и няма как - трябва да се става.

Целувам ви до скоро kiss2

Мариолка - ти си жеуезна ! хахаха
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: април 05, 2015, 10:51:28 »

Честит празник, прекрасни Цветенца, Дръвчеда, Храсти smile Бъдете здрави, бъдете слънчеви, бъдете прекрасни и правете света по-красиво място!!

Днес се събудих доста рано, въпрееки че заспах доста късно.. Ама ми беше едно приповдигнато настроението, нямах търпение да отидем на църква с нашите и да се разходим после... От малко обожавам цветница  yahoo Днес е мрачно, ама в душата ми е слънчево  heart

Правя пилешка супа за майка ми, тя вече се е заела с работа.. Поне е вкъщи  nea pardon Мъжете ни продължават да работят навън, този път са се заели с къщата на кучето и с направата на стабилна ограда.. Май е съм казвала, ама имаме 120кг Балканска овчарка - Арис smile

Желая ви прекрасен ден, надявам се по-късно да успея да купя подарък за моето зайче  blush
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 05, 2015, 11:04:33 »

Честит празник, момичета!
Специални пожелания за всички празнуващи и семействата им - бъдете здрави,усмихнати и много щастливи!

Аз станах рано, погледнах хола (разхвърлян от снощното творчество по опаковане на един подарък и сгъване на поредната доза розички) хванах се за главата и се върнах в спалнята при ММ. Сега изчезваме навън, а ще изчистя...някога.  pardon  tease
Тони, искам снимка на Арис  heart
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: април 05, 2015, 11:40:55 »

Нат, ето специално за теб

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #188 -: април 05, 2015, 14:28:10 »

На вас ви е Великденско, а при нас е Великден  yahoo

Леля Здравка ни изглези с една хубава питка, та си облизахме прьстите.

А децата сьбираха яйца в градината

И агнешко наготвих, та даже и вкусно ми се получи, а един десерт бяхме купили, направо се размазахме, много хубав беше и оригинално представен. После ще ви покажа снимка. Сега сме на сиеста  sleeping
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: април 06, 2015, 04:12:46 »

Добро понеделнишко и дъждовно утро! give_rose
Минавам да ви поднеса кафенцето и да ви пожелая една успешна,слънчева и много празнична седмица! yahoo
Хайде аз изчезвам да работя и по някое време ще намина отново. blush
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: април 06, 2015, 06:33:27 »

Добро утро! Благодаря за кафето, писна ми от безкофеиново  bad Вчера беше прекрасен ден! Цял ден хойкане с кумата. Бебо има много дрешки вече, чак ме е яд, че няма какво да купувам  tease дадоха ми дори колан за стягане след раждането - с бамбукови нишки. Сега ви изчитам и пак ще пиша отзиви.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: април 06, 2015, 06:51:43 »

Ха, от 8 години във форума, най-седне да попадна на землячка! Приятно ми е, Роси! Живея в Търговище, а селото ни е до Кубрат. Ти къде живееш? И ти ли изостави родния край? Много народ се изнесе по големите градове и чужбина. Слушах сутринта призив на Калфин, да си плащаме осигуровки по 1200 лв и след 2029 ще получаваме по 1300 пенсия. Абе тия хептен за балъци ли ни имат?! Като зема първата пенсия, черпя всички с Уиски "Учителско" на корем!  yahoo
Инче, ще прзнувате 2 пъти Великден, колко хубаво. Кой е юнака с Марта? Гаджето? Злато ти е леля Здравка, аз почти не гледах, че да не ми се прияде!
Кари още спи след многото емоции вчера, аааа тъкмо става. Голям дъжд днес!
А трябва да ходим да правим сделка с джипито... Да вали сега, че лятото ще е топло, така съм го решила, че да излизаме с бебо!  blum
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: април 06, 2015, 07:09:22 »

И аз съм тук от 6г и не бях срещала землячка.хахаха И на мен ми е приятно,аз съм от Силистра.Честно казано много пъти ми се е искало да се махна от тук,но след това се отказвам,защото тук съм си свикна
а,градчето ни е малко,уютно...и така. pardon
И при нас нали и то от среднощ,като гледам няма и намерение да спира...само за сън,а аз на работа. sleeping
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: април 06, 2015, 07:30:17 »

Добрютро! Тоя Арес красота бе! Аз толкова ги обичам тея сладури. И са такива добряци. Оня ден малката като се метна на едно и то търпи горкото, а беше още малко. Ние пък имахме Шарпланинец/подобно е на Кавказката овчарка/, ама почина малко, че се натрови. sad
Честити ви празници малко на патерица, че събота и неделя с малък зверко не ми остана време да пиша.
Мариолка ти наистина бързо се върна! И Алекс беше цингане като се роди, ама си избеля. Сега е леко мургавелка, ама пък е супер за лятото, че направо тен хваща, а не гори! smile
Инче и мойта коса е такава, ама то си е ген ли кво ли, няма оправия. Та съм се примирила. Марта истински яйца ли търсят или шоколадови?
Роси това за таблета ми се стори много тъпо. Аз не бих дала на децата да си играят с нещо такова, ако не съм го прежалила, че ще се счупи. Съответно ми е тъпо да искам от някой да ми го плаща след това, камо ли пък пратанции за срока да имам. crazy
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: април 06, 2015, 07:57:17 »

Добро ви утрооо.. Въпреки скапаните дъжд и сняг, аз съм в прекрасно настроение, след като видях  подаръчето ми от Миленкааааа  danceg tease yahoo Снимки, да ми завиждате има в другата тема  funnytooth

Пънки, мерси.. Наистина е прекрасен, към чужди хора, обаче е ужасяващо злобен.. Направо  Eeager Към деца и познати е мил, въпреки че освен нас, никой не смее да го припари.. На снимките не изглежда толкова голям, колкото всъщност е...  girl_impossible

Роси, ММ е от Силистра smile Прекрасна ви е Дунавската градина, ама много малко хора се разхождат там  crazy Сега за Великден сме там с моите родители, сестра му и техните, голяма лудница ще е  girl_wink

Ина, много ми харесва традицията с търсенето на яйца.. Не знам, как не сме си я пренесли и в България... Много би ми било интересно, нищо че не съм дете  хахаха

Абстрахирайте се от лошото време и внесете слънце в живота сиии  heart
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: