Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 17:54:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 270494 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: април 03, 2015, 16:48:46 »

Ей, забравих да ви кажа друго! Вчера цял ден имах чувство, че е петък. Днес ми е едно супер готино - два петъка едно след друго DANCE
  funnytooth

Като сме тръгнали да пишем пак за манджи- аз сготвих и направих първия си опит за крем карамел. А дано се е получил, че от кога ме подканят да направя.  smile
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #136 -: април 03, 2015, 16:52:27 »

Хаххаха Инче оправи ми деня хахахаха
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #137 -: април 03, 2015, 17:04:41 »

Хахаха, това с яйцата е страхотно funnytooth
Мария, ти ми се подиграваш, ама ако ти остава има няма половин година до връщане на работа.... Ами радост си е - два петъка, пък може по-нататък да се повтори я някой понеделник, я някоя сряда. И от 6 месеца, станали пак година tease
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 03, 2015, 17:07:47 »

Ама хич не ти се подигравам.  blush Искрено се забавлявам с теб.  tease
Аз от както не съм на работа губя всякаква представа за времето. Вчера дори стигнах до извода, че е четвъртък... следователно днес е петък.  pardon
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 03, 2015, 17:25:18 »

Чук-чук! Hide
Знам,че вече направих опит да се включа при вас,а на вас ви е трудно да приемете нов човек сред вас,та ще се пробвам пак. blush Преди години бях адски редовна и беше една от любимите ми теми,но покрай детето и работата става по-трудно да следене,а камоли за писане.Но от скоро ме налегна една носталгия и колкото повече ви четях,толкова повече ми се приискаше да се присъедния отново,та затова правя втори опит,а ако не ви е приятно-живи и здрави! girl_wink
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #140 -: април 03, 2015, 17:28:55 »

Росиииииииииииии, приятно ни е!!! На мен особено ми е изключително приятно. Я кажи ти как се влюби в мъжа ти?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #141 -: април 03, 2015, 17:33:37 »

Роси, трябва да си по настоятелна и като те игнорират да продьлжаваш да пишеш. И мен не ме зачитаха, ама си нахалствах и се внедрих  Wink  danceg

Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #142 -: април 03, 2015, 17:38:09 »

А аз ни сватба имала, ни бебе имала - внедрена! Къде дават така!? С инат и нахалство всичко става!!!
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 03, 2015, 17:40:57 »

Еххххх,че сте ми сладуркииииии!Ето за това говорех,но честно да си кажа Инче,немога да бъда нахална.Като видя,че някой,някъде не ме отразява и някак си се отдръпвам...такава съм и в живота. pardon А наистина много ми се иска да се върна тук,сред вас. blush
Надеее,не ме изкушавай,че съм като цял филм.Въобще не ми се захваща тази тема! nea
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 03, 2015, 17:41:16 »

Роси, здравей.  blum И на мен ми е много приятно.  smile
Да, да разкажи и ти....
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #145 -: април 03, 2015, 17:43:47 »

Айде ще го кажа по друг начин, за да ти прозвучи по-приемливо: с постоянство се постигат нещата  Wink И мен понякога не ме отразяват, ама то си е нормално. Понякога нямаме сьщите теми на разговор. Пьк те като почнат да говорят за телевизионни предавания и аз не ги отразявам  funnytooth
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 03, 2015, 17:45:35 »

Разкажи де, ние някои сме по-нови и нищо не знаем за теб, така ще те запомним Wink

Аз много често се отплесвам за учене или за моите болести и не очаквам някой да ги чете. Ама понеже не е чак за Отдушника, та затова тук спамя lol Всъщност за ученето Ина ми е голяма подкрепа и мотивация  give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #147 -: април 03, 2015, 17:53:55 »

Верно ли?  blush

Аз пьк като те гледам и се утешавам, че не сьм сама  pardon
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 03, 2015, 18:01:19 »

Ехххххх Наде,Надееее...как ще ти се "отблагодарявам" и аз незнам! beating
Нашата любов започна предииии 11г,когато аз все още бях ученичка(на едва 15г),а той тъкмо имаше бал.Бяхме се преместили да живеем до съседния вход на техния и един слънчев майски ден,аз пред блока с другите комшийски чеда новозапознали се и си стоим кротко и се появява един "батко",усмихнат и красив.Викам си "бреххх...кой ли пък е този" и той в старанието си да се направи на интересен пред новото съседско момиче минава и предлага дъвки наред.Хехехехе и до ден днешен кръстника ни ме бъзика,че съм се излъгала за една дъвка.От него ден насам той започна да се събира с нас и на следващия месец бяхме гаджоци.Той започна да работи,аз си учех ли учех...наложи се да замине войник,а аз си чаках ли,чаках... pardon  pardon Това за мен си остава незабравим и много хубав спомен! heart Разделяли сме се и на хиляди км,аз съм пътувала,той е пътувал за месеци,но въпреки всичко и всички останахме заедно.Всеки ми разправяше как тази връзка няма да се задържи за дълго,защото видиш ли дългогодишните връзки не издържали и разни от сорта,но уви.Ние сме заедно,законни съпруг и съпруга от 2011г с едно страхотно,лъчезарно и супер енергично дете.
Надявам се не съм ви отегчила! blush
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 03, 2015, 18:09:33 »

Е, как ще ни отегчиш smile Аз все не вярвам, че ученическите любови може да са завинаги, ама обичам да ме опровергават smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: