Сватбената торта - 10 част
nansita:
Аз исках такава торта, но ме отрязаха за лятна сватба. В сладкарницата ми обясниха, че при по-високи Т много бързо се скапва и разтича тоя крем, по-скъп е и не гарантират за тортата,след като я доставят в ресторанта. Затова минах на украса със сметана и някакъв фондан,който не беше като дъвка, а с вкус на бял шоколад.
Торатата беше такава, но на 2 етажа.
Vivi20:
И аз мразя фондан и за това моята беше с бял шоколад, по-трудно се режеше, но беше много вкусно. Тоя крем трябва да се опита преди да се поръча, че не се знае с какво го правят и на какво има вкус, иначе току що ядох бисквита на работа с такъв бътъркрийм и беше доста плътен и вкусен. :)
addicted_to_u:
Ами ако е това, с което се украсяват къпкейковете то е масло,мляко и пудра захар-много е вкусно и едва ли е толкова трудно да се направи. Аз го правя и с крема сирене,масло и пудра захар,но то не може да седи дълго време на топло, маслото се размеква и обезформя. Може да има и някакъв химически начин да не се топи,но в домашни условия аз украсявам къпкейовете буквално минути преди да ги сервирам
nansita:
Точно заради това ми отказаха. Не ми се вярваше, ама наистина бързо спадат украсата на къпкейковете с бътъркрийм-а.
Gehenna:
Да, не бих искала да се разтече. Но не се бях замисляла за шоколад примерно *THUMBS*
Юни си е риск наистина, я ще е 30 градуса, я 12 :huh:
Да взема да питам и Тера следващият път къде слагат тортите...
Навигация
[0] Списък на темите