Сватбената торта - 10 част

<< < (53/57) > >>

emmmmmy:
И една алтернатива на сватбената торта, за любителите само на солената храна, такава от сирена. :)

Gehenna:
Аз пък да питам миналите вече по сватбения път, някоя от вас спря ли се на торта, която не е с фондан, а с този цитиран на много места buttercream. Изключително мразя фондан! На вкус ми е ужасен и никога не го ям. Бих предпочела вариант на торта, който да е без такива неща, макар че така предполагам ограничавам дизайните. Не знам с какво друго се правят  :[

mara_podrobnata:
Цитат на: Gehenna в февруари 03, 2016, 19:13:25

Аз пък да питам миналите вече по сватбения път, някоя от вас спря ли се на торта, която не е с фондан, а с този цитиран на много места buttercream. Изключително мразя фондан! На вкус ми е ужасен и никога не го ям. Бих предпочела вариант на торта, който да е без такива неща, макар че така предполагам ограничавам дизайните. Не знам с какво друго се правят  :[

И аз мразя фондан, затова си мислих нашата торта да не е измазана изобщо. Не съм чувала за този Buttercream, ще ми е интересно някой да сподели.

Feribotka:
Не съм чувала и аз  :huh: Имаме една активна съфорумка в сладкарската промишленост, тя предполагам знае, ако се появи може да каже ;)

Gehenna:
А, сто процента сте чували, но нямам престава как е точното наименование на български. Мисля се ползва и за къпкейчета и то по-често за тях.

Иначе  ето няколко поукрасени с такъв крем направени:

Виждала съм и не таха :хаотично намазани", може и да са цветни, но ще са по-basic, което не ми пречи, има си начин за украса и на тях  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница