Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 18:06:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни 2015
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни 2015 (Прочетена 156060 пъти)
mamcheto
Сватбен ШАМАН
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни 2015
«
Отговор #420 -:
май 05, 2015, 11:40:27 »
Цитат на: roumyana в май 05, 2015, 09:55:58
мен нещо са ме обзели паранои да не ми се спукат водите. Ужасно се потя. През нощта съм цялата мокра и чаршафи и коса. Страх ме е да не се разболеЯ.Днес все едно сИ бях мила косата сутринта.
И аз бях така преди известно време. Като се събудя и мокраааа. И веднага мисълта "да не са водите". Почнах да спя само по сутиен - от тия спортните, с по-лека завивка и вече не е чак така положението.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #421 -:
май 05, 2015, 12:00:26 »
Аз за това редувам с ензим и симетикон, Аболикен, Колийф и Био Амика са на същия принцип. Пробвай редувай, виж какво действа, то нали знаеш повечето капки са за наше успокоение.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #422 -:
май 05, 2015, 13:21:17 »
Капките не действат бързо, иска време и натрупване. За броени дни резултат едва ли биха дали и няма смисъл от бързата им смяна.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #423 -:
май 05, 2015, 13:38:33 »
Цитат на: mariola85 в май 05, 2015, 12:00:26
Аз за това редувам с ензим и симетикон, Аболикен, Колийф и Био Амика са на същия принцип. Пробвай редувай, виж какво действа, то нали знаеш повечето капки са за наше успокоение.
Абоколикен са с ензим нали? А със симетикон са Еспумизан и Инфакол примерно...
Относно водите, чак бях ходила до болницата след едно такова обилно намокряне, не знам дали бях писала тогава. Оказа се че не са води.
Сега след като родих мога да кажа, че от цялата бременност най голям страх ми беше да не ми изтекат водите в периода 20-30 седмица. Контракции все си мисля че се овладяват, ама водите изтекат ли няма много време да се задържа положението. А 20-30 седмица ми се струваха най големия страх по обясними причини. Гледах изобщо да не мисля кога в коя седмица съм и да живея нормално.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #424 -:
май 05, 2015, 13:49:19 »
Цитат на: sunray в май 05, 2015, 13:21:17
Капките не действат бързо, иска време и натрупване. За броени дни резултат едва ли биха дали и няма смисъл от бързата им смяна.
Кои са с натрупване? Тези с ензим не са. Те разграждат лактазата, тези със симетикон са си лекарство и разрушават образуваните газове на момента. На никои от тях не пише че са с натрупване, не са хомеопатични.
Точно така Гери. Абоколикен са с ензим,аз със симетикон ти препоръчвам Сабсимплекс.
Края на 8я всички имат обилно течение. Власгалището се поготвя за раждане. Много е гадно, и аз бях готова да хофим дфо спешното.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #425 -:
май 05, 2015, 14:12:47 »
То всеки месец има за нещо да се притеснявамЕ .луда работа .и после като се родят пак се притесняваме. може би понеже мъжа ми го няма и затова се притесних. Щото аз хубаво си имам дата за секцио, но изведнъж ми хрумна , че като съм вече в девети месец и може всеки момент да е. понеже се налага все да ставам, вдигам разни неща , ядосвам се , напрягам се и не мога мнохо да почивам и затова се притесних, да не направа някоя беля.
За колики съм ползвала инфакол, но от Англия и хомеопатични , ама какви бяха не помна.коликинд май.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #426 -:
май 05, 2015, 14:38:03 »
Цитат на: mariola85 в май 05, 2015, 13:49:19
Кои са с натрупване? Тези с ензим не са. Те разграждат лактазата, тези със симетикон са си лекарство и разрушават образуваните газове на момента. На никои от тях не пише че са с натрупване, не са хомеопатични.
За Инфакол помня това. Другите вече съм ги изпозабравила, аз давах коктейл от 2-3 неща, които сякаш действаха като бяха в комбинация.
На дъщеря ни например Еспумизан й се отразяваше обаче кофти, не отслабваха коликите...Всичко е индивидуално.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #427 -:
май 05, 2015, 14:43:11 »
Цитат на: sunray в май 05, 2015, 14:38:03
За Инфакол помня това. Другите вече съм ги изпозабравила, аз давах коктейл от 2-3 неща, които сякаш действаха като бяха в комбинация.
На дъщеря ни например Еспумизан й се отразяваше обаче кофти, не отслабваха коликите...Всичко е индивидуално.
Инфакола и той е със Симетикон така че не е с натрупване, Коликинд можеби, те са хомеопатични.
Руми, честно аз си отдъхнах като родих, много по спокойно ми е. Щом си имаш дата успокой се и не го мисли.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #428 -:
май 05, 2015, 14:55:12 »
Последно Лефакса (или тоя еквивалент, който ние имаме Антифлат) и те са със симетикон?
Мариолка ти как ги редуваш? Единия път едните, другия път другите или по друга схема?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #429 -:
май 05, 2015, 15:16:52 »
Цитат на: Gergancheto в май 05, 2015, 14:55:12
Последно Лефакса (или тоя еквивалент, който ние имаме Антифлат) и те са със симетикон?
Мариолка ти как ги редуваш? Единия път едните, другия път другите или по друга схема?
Дам и те са със симетикон, внимавай много с тях че запичат! Аз от 08:00 до 20:00 храненията давам с ензим, ако го боли много и не се успокоява от нищо ( масажи, те му действат най добрд, бял шум, торбичка, пръскам Лефакс) за двете вечерни хранения сме със симетикон, за да спи спокойно ( и аз да спа де ) и въпреки че е само на АМ да чукна на дърво не се запекъл.
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"
«
Отговор #430 -:
май 06, 2015, 10:38:32 »
За вече родилите момичета,заповядайте в общата тема:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37101.0.html
където можете да обменяте опит,съвети и да споделяте всичко около вашите дечица родени в първото полугодие на 2015г.
Активен
sise1902
Ентусиаст
Публикации: 90
«
Отговор #431 -:
май 06, 2015, 21:42:53 »
Здравейте и от мен
Не съм писала дълго време, но ви чета. Родих прекрасна дъщеря на 20-ти април. Малката се казва Ния и е най- великолепното ни постижение
Раждането беше секцио и се радвам, че очакванията ми не се оправдаха. Бях се подготвила психически, че ме очакват някакви безбожни страдания и болки след операцията, а се оказа, че не беше чак толкова голяма болката. Не казвам, че ми е било весело, но определено престоят ми беше търпим. Смея да кажа, че след изписването ми си се оправям съвсем сама с всичките си домашни задължения и с бебка, без да имам болки и притеснения от операцията. Може би най- неприятният момент беше, когато лежах на операционната маса и не си усещах крайниците. Беше ужасно- знаех, че си е моето тяло и усещах дърпане и тласъци, докосване и мърдане, но дори не можех да си помръдна краката. Гадно е!
Иначе с малакат се нагаждаме една с друга, градим си режим на хранене и сън. За мен не остава време за почивка и ми се събира сън около 4 часа на денонощие, но не съм и очаквала друго
Относно коликите, аз ползвам Абоколикен и съм доволна. Бих го препоръчала. Добро спасение е за дечицата.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #432 -:
май 06, 2015, 23:06:16 »
Сисе, ей хубави новини и при теб. Да ви е жива и здрава Ния. Много да е обичана и весела. Късмет и хубави събития да изпълват живота и. Радвам се че се справяш и звучиш толкова положително. Ще се напаснете с бебка. Около 2 месеца горе долу трябва. Информирай ни как вървят нещата.
.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #433 -:
май 07, 2015, 07:42:09 »
Браво, Сисе! Честита дъщеря! Да ви е жива и здрава, красива и щастлива
Звучиш наистина много добре за родила преди няма и 20 дни. Кърмиш ли? Въобще как минава денят ви? Тъкмо си мислех, че до сега само мъжки рожби имаме в темата и ето че се появи принцеса. Още само една ще имаме живот и здраве на Руми и пак ще сме мнозинство мъжете. Мъжко тримесечие!
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #434 -:
май 07, 2015, 08:28:51 »
Ех че хубава новина за добро утро
Сисе честита ти принцеса. Да е здрава и много щастлива, а и всички, покрай нея
Браво, че се справяш сама и звучиш наистина доста позитивно настроена.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...