Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 15:15:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта
Страници:
1
...
57
58
[
59
]
60
61
...
64
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта (Прочетена 242043 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта
«
Отговор #870 -:
март 27, 2015, 15:44:58 »
уууу колко яко, мерси за линка
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #871 -:
март 27, 2015, 16:33:00 »
хахахах, горките зайчета!
Оф, е*ати времето, вчера умрях от жега, днеска е толкова мрачно и дъждовно.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #872 -:
март 27, 2015, 17:00:11 »
Ето ме и мен. Много нещо сте излисали, голямо четене падна.
Това време ми разказва играта - вчера се утрепахме от път, мен 5часа ме пече слънце..днес не мога да стигна от входа до колата в тоя дъжд
Повдигнали сте темата за кърменето на обществени места. Очаквах да има крайни мнения и съм приятно изненадана, че почти всички са на моето мнение. Аз лично няма да се чувствам комфортно да кърмя в мола или в някое заведение, ама пък и никога не ми се е налагало. Като ми се наложи, ще пея друга песен
Еми, да не забравиш да си сложиш опашка, че каква котка ще си? И мустаци да си направиш. И лапички. Абе, истинска котка, не някоя измислена.
И аз обичам зайци.
Ето една снимка на заека Златан:
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #873 -:
март 27, 2015, 17:57:11 »
Здравейте,
Аз пък преди малко се прибрах от учителска среща. Мисля, че съм ви казвала, че в това училище всеки родител (в моя случай детегледачка) отива с детето при всеки учител да се видят и да си поговорят, та се поизморих. Още повече, че момичето трябва да вземе решение, какви предмети ще има от догодина и от това ще ѝ зависи след това кандидатстването, та всеки учител питахме за съвет. Довечера пак ще го нищим с нея. За съжаление и тя като мен, не е от тези, дето от 5 клас знаят,че искат да са лекар, адвокат или банкер. Клони към психология, даже говорихме с психолога на училището, ама ще видим.
Вие винаги ли сте заели с какво искате да се занимавате? Аз май още не знам
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #874 -:
март 27, 2015, 18:21:20 »
Не, аз никога не сьм знаела и чак сега разбрах, че сьм сигурна за психото. Ама сьм на 39 и хич не сьм добьр пример за младите момичета. Не й го казвай
Още не сьм сигурна дали е по-добре да знаеш по малко за всичко, или всичко за нищо.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #875 -:
март 27, 2015, 18:48:58 »
Панди, а тя с родителите си няма ли да поговори? Няма ли и с тях да го обсъди? Не, че с тебе ще вземе лошо решение, но все пак те не иска ли да участват в избора й?
Аз още от 7ми клас, че и преди това бях решила какво искам да уча и на това наблягах в гимназията. От 10 клас ходех на уроци, за да се готвя за кандидатстването и всякакви такива неща, които после ме мързеше да ги науча и го карах на обща култура на кандидат-студентските изпити
Инче, аз мисля, че не колкото и да си добър в дадена област, няма как да знаеш всичко. За това мисля, че е най-добре да знаеш много за нещо, но е най-важно да знаеш къде да потърсиш информация, когато ти потрябва.
Как ще прекарате уикенда? Явно се очертава дъждовен и гаден.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #876 -:
март 27, 2015, 19:12:19 »
Цитат на: ratatui в март 27, 2015, 18:48:58
Инче, аз мисля, че не колкото и да си добър в дадена област, няма как да знаеш всичко. За това мисля, че е най-добре да знаеш много за нещо, но е
най-важно да знаеш къде да потърсиш информация, когато ти потрябва.
Седнала сьм ведньж да се вьзхищавам на Фабио колко е умен и колко много си знае и разбира от работата, а той ме успокоява: "Да, ама на мен вземат ли ми компютьра и свьршвам, а ти-дадат ти брашно, знаеш как да направиш хляб, дадат ти конци, знаеш как да направиш пуловер…"
И верно, днеска си мислех, че от франсетата сигурно един няма да знае как се меси хляб…
Оф топик, ама се присетих за това по пьтя на асоциациите
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #877 -:
март 27, 2015, 20:11:56 »
Цитат на: ratatui в март 27, 2015, 18:48:58
Инче, аз мисля, че не колкото и да си добър в дадена област, няма как да знаеш всичко. За това мисля, че е най-добре да знаеш много за нещо, но е най-важно да знаеш къде да потърсиш информация, когато ти потрябва.
Как ще прекарате уикенда? Явно се очертава дъждовен и гаден.
Абсолютно!
Ами и с майка си ще говори, той баща ѝ не е много в час, като ги вижда само ваканциите. Но майка ѝ няма да и отдели толкова много време да разговарят за това. Просто няма време, а ѝ не е много по дългите разговори. Но тя е доста либерална и мисля, че ще и даде право на избор!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #878 -:
март 27, 2015, 21:07:57 »
Ратче, много вярно това за инфото дето си го рекла, браво !
Нанси, и опашка имам хаха
Пандич, аз знаех и знам какво Не искам да правя и това ми беше достатъчно. Изкуства, психология,мода, а сега и спорт. Това са моите поприща. В другото съм нула и не се и бъркам.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #879 -:
март 28, 2015, 11:53:43 »
Добър ден..
Изгряло е едно слънце чак по къс ръкав ходя колко е топло. Мисля да си пресадя цветята, да ги почиста. Все нямам време и как са живи не знам
Активен
Alichka
«
Отговор #880 -:
март 28, 2015, 13:21:59 »
Ратче, и аз съм съгласна с теб
То да ви кажа не е на добре и да си супер тясно специализиран. Светът така се отвори, че във всеки момент по нещо се променя. Иска се по-богата обща култура и способност на човек да се пригажда. Сега вече чисти професии рядко се налагат на пазара на труда. Днес го има ЕС, утре може да го няма... Всички ония, завършили нещо си свързано с ЕС ще увиснат, ако не се опитат да се адаптират. Такива примери в историята - колкото щеш
Свекърва ми смени професионалното си поприще съвсем наскоро. Тя работи над 20 години в една частна фирма и каза как странно са я гледали на интервюто за работа.
Много беше притеснена как ще почне, ще я харесат ли, ще се справи ли... За съжаление нашето поколение е свикнало до толкова на промените и смяната на работа, че чак не му пука. Работиш тук, после там, какво става след теб - хич ти не дреме. Другата крайност
Е, днес е страшно топло. Не е слънчево, ама е толкова хубаво навън. Ние направихме една разходка по центъра, чак каталясах от ходене. Сега набързо се организирах и свърших много неща из къщи и е време за релакс
(ама без цигарата).
Нансита, този зайчок твой ли е? Не го познавам
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #881 -:
март 28, 2015, 14:00:24 »
Къде го това топло и слънчево, тука е мрачно, мъмързеливо и влажнооо..
Аз от вчера.нещо съм мързел и нищо не ми се прави. След малко отиваме с мечо по магазините за разни бебешки работи, после при свекърите и довечера на гости на едни приятели... Пак цял ден навънка а така ми се почивааааа
Активен
Alichka
«
Отговор #882 -:
март 28, 2015, 14:01:59 »
Ето поредната дама - само се хвали какви ги върши по магазините, а нищо не е показала
Брех, да идва този април и ние да се порадваме на бебешорски неща.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #883 -:
март 28, 2015, 14:04:48 »
Али нямам нищо още за показване
само 2 3 бидита и това е, всичко за момента е на етапи харесваме, набелязваме, капариране и идва след едиколко си дни... Иначе веднага ще се похваля ей
на вас ако не се похваля няма на кой
Активен
always_and_forever
«
Отговор #884 -:
март 28, 2015, 15:56:15 »
Здравейте
Аз вчера се поизгубих, но направих първата си обиколка за рокля.
При мен също е мрачно, хладно и вали от време на време.
Днес обикалям като луда кафетата. Преди обяд ходих на кафе с флористката, след това една приятелка има рожден ден и се обади да се видим, а след малко сигурно ще излизаме с кумовете, защото най-после се прибраха. А друг път се оплаквам, че ми е скучно.
Относно кърменето в мола, аз лично мисля, че не бих го направила. Гледах шоуто на Слави и малко ме издразни самият Слави, който явно не приемаше чуждото мнение. Наистина не знаеш къде ще те свари да ти огладнее детето, но се съмнявам това да е единствената майка с гладно дете. Всеки си прави сметката.
На мен ми звучи много нехигиенично храненето на такива места, пък да не говорим за в тоалетната. Още по гнусно ми беше изказването на Цветелина Грахич, че тя не би си разпльокнала боск.те в мола.
Ама айде няма да навлизам много в тази тема, защото не се знае как ще мисля по въпроса, когато имам дете.
Активен
Страници:
1
...
57
58
[
59
]
60
61
...