Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 23:10:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта
Страници:
1
...
48
49
[
50
]
51
52
...
64
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта (Прочетена 242122 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта
«
Отговор #735 -:
март 24, 2015, 09:59:30 »
Добро утро!
Поднасям ви едно кафе, за да се събудите и да раздвижим малко форума
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #736 -:
март 24, 2015, 12:13:37 »
Ха, добър ден.. чак в 12:13
Четох сутринта и чак сега осъзнах, че не съм се разписала
Правихме пролетно почистване на офиса, че се бяхме заринали от листи и непотребни папчици, оферти.. Ох, колко обичам да изхвърлям и да разтребвам стари неща, а в нас съм такъв Плюшкин, само събирам ли събирам
Голямо затишие, голямо нещо
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #737 -:
март 24, 2015, 12:17:40 »
Аз борих едни справки до сега и обяснявам на колегите как се работи с тоз страшен ексел. Установих, че някои хора смятат с калкулатор и нанасят инфо в таблиците. Още по-весело ми стана, когато ми донесоха прилежно начертана на ръка таблица, клетките бяха маркирани с маркер в различни цветове.
Красота. Иде ми да скоча през прозореца, ама освен да се натъртя, друго няма да постигна.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #738 -:
март 24, 2015, 12:20:49 »
Хахах забавно е и когато го покажеш има два вида реакции - или те гледат недоумяващо, в смисъл "А, бе тая от къде го знае това, ебати", или "Оф, пак се прави на умна" .. хахах И двата типа реакции са ми повече от любими
Нат,
ти какво работиш, че има такива хора около теб.. Въпреки, че май са навсякъде
Активен
always_and_forever
«
Отговор #739 -:
март 24, 2015, 12:24:48 »
Аз докато кажа добро утро, то стана добър ден.
Преди малко се прибрах от посещение при гинеколожката ми. Ама толкова се изнервих, че още ме държи.
Отидох да си взема изследванията и имах записан час 11 часа. Отивам и пред кабинета има 4 жени. Най- учтиво попитах дали има някой с час, защото все пак да не пререждам хората, ако има някой с по-ранен час за преглед. Само една от жените ми каза, че е за 10:20 (тук часовете никога не се спазват и винаги влизаш с половин час закъснение най-малко). Викам си ок, значи съм след нея. Влезе тя и аз пак питам за по-сигурно дали има някой друг с час и едната като ми се ококори и ми каза, че тук всички си чакали реда и нямало значение час или без час.
Опитах се първо спокойно да обясня, че аз съм за 11, но тя ми отговори, че й е много интересно как така съм имала записан час, след като тя била звъняла вчера на гинеколожката и тя й била казала, че няма свободни часове (на мен часа ми е даден още миналата седмица при прегледа). Вече не се сдържах и се ядосах, ама много, защото не обичам толкова нагли хора да ми се правят на интересни.
Казах и, че всеки път идвам и чакам по два часа да ми дойде реда и сега за първи път имам час, така че не ме интересува, че тя няма час за преглед.
И накрая какво, тия пак се намърдаха преди мен. Ей, това жената е .... (никой да не се обижда). Не знам, не мога да намеря подходящата дума точно в тоя момент. Толкова се ядосах, че цялата се разтреперих от яд.
Съжалявам за дългия пост, ама дано поне малко ми олекне.
А, добър ден сега.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #740 -:
март 24, 2015, 12:28:43 »
Миме, говориш за д-р Петкова (до Флирта) нали ?
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #741 -:
март 24, 2015, 12:35:06 »
Минавам набързо да се разпиша че днес ще се възползвам от времето...
Ще се моткаме по бебешки магазини с една друга мама
Миме - много мразя такива. Тва жените сме много гадове като решим.
Целувки и успешен ден на всички довечера ще Пиша пак
Активен
always_and_forever
«
Отговор #742 -:
март 24, 2015, 12:45:47 »
Тони
, става въпрос за д-р Антимова. Иначе преди това ходех при д-р Петкова и там винаги беше някаква лудница. Не ти мърдат най-малко 1,5-2 да чакаш. Часовете също се раздават просто така. Никога не се спазваха. Абе няма оправия никъде. За пореден път се убеждавам, че нищо не става от нашето здравеопазване, ама нищо.
Миленка
, приятна разходка. Нямам търпение за бебешката ти тема, за да ни покажеш какво си накупила за бебчо.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #743 -:
март 24, 2015, 12:54:18 »
Миме
, не знам ама Антимова май е по-зле и от Петкова.. Всичко е смрад и мизерия не само в здравеопазването, ама пак си ми е прекрасно на душата.. Гледам си как пчеличките събират прашец от нарцисите на прозореца на офиса... Ще изляза да пия кафенце на слънце след малко... Днес ми е прекрасно, един от онези дни, когато съм натиснала копчето и никой не може да ме вбеси или ядоса, а не е като да не опитват хаха АЗ съм си лежерна
Активен
Alichka
«
Отговор #744 -:
март 24, 2015, 12:56:08 »
Е, виж моят лекар (нали е мъж) е създал ред и дисциплина. Няма часове. Отиваш и чакаш. Влиза този, дошъл преди теб. Е, случва се да викне някоя жена, но той преценя - спешно, важно, бързо и тн. При един ортопед ходихме за крачетата на малката. Отпред - Кербала!
Обаче на него не му пука. Като дойде и той казва кой първи, кой втори. Децата с предимство и така... То много обича да цитира Шекспир - Две жени на едно място развалят времето
Оф, сега се чудя дали да ходим пак до лекарката. Уж сме добре, пък да видим следобед. Ееее, в това време така ми се излиза навън да се поразходим с Мънинка
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #745 -:
март 24, 2015, 12:59:10 »
Миме, такива и в София ги има. Да изчакам 20-30 мин за час е ок, ама 2часа- просто нямам време. Много са нагли такива девойки и после цял ден сигурно ги сърби четирибуквието.
Покрай мен има едни жени на средна възраст 37г. Не всички са с добри познания, ама пък скоро им се организира курс и им се отдели специално внимание. Милите ИТ са луднали покрай тях и редовно пускат някое съобщение по пощата с призив да не се опитват сами да си оправят компютъра.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #746 -:
март 24, 2015, 13:10:09 »
Здравейте
Тази Антимова и аз съм я чувала, ама аз никога не съм ходила на гинеколог във Враца и нямам впечатления. Пък в София всяка година ходя при различен - или те се местят или аз се местя и ги сменям, не че не съм била доволна. Но какъвто и да е докторът - чака се. Поне в България е така и съм го приела. Тази година нали ми се наложи да посетя какви ли не специалсти, даже с температура и с абокатите по ръцете, пак си чаках, въпреки че се бяха обадили за мен.
Времето изглежда много приятно, но аз от днес съм депресирана, защото утре имам среща с научната ми ръководителка.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #747 -:
март 24, 2015, 13:12:38 »
Аз за това си казах, че повече час няма да взимам. По-добре да си чакам реда, отколкото такива нагли хора да ми се правят на интересни. Уж тия часове са измислени за спокойствие и ред, а се получава точно обратното.
Времето е много приятно, но аз трябва да се развихря в кухнята, няма как.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #748 -:
март 24, 2015, 13:21:48 »
Здравейте, яз като за последно лудвам на работа
та малко ви пренебрегнах. Ще чета докато малката е на гимнастика. Аз също съм лаик на тема Ексел, въпреки че не съм на 37. Милото е на толкова и все се опитва да ме научи милия, ама мен си ми е супер омразен и като не ми трябва много хич и не се старая. Аз пък му помагам с езиците и така!
Лекарите - да чака се, но в някои страни в чужбина и още повече се чака - имам предвид с дни и дори месеци.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #749 -:
март 24, 2015, 13:34:54 »
Хахах и аз едно време от не знаене как се работи в ексел чертаех таблички на хартия
ама като го откриеш колко е полезен и лесен за употреба ти става любим и правиш всичко в ексел. На работа имам хиляди таблички които сами се наливат една от друга. Най-обичам да си измислям формули, да откривам нови функции
За чакането, Фани е права за чужбина. Там като слушам за един преглед чакат писмо с месеци. Тук поне кломваш пред кабинета и за 2 часа си готов. Аз поне при гинеколог не чакам,. Ама и на държавно не съм ходила не знам от кога, но и последно като ходих в ДКЦ-то си има регистратура и лекарката си вика кой как се е регистрирал. При личната понеже е и педиатър е само с предварително обаждане. Ако има детенце болно, влиза с предимство, не я интересува кой за какво чака, децата са и с предимство.
Днес времето е хубаво. Направих една разходка из квартала. Отидох до магазина по най дългия възможен път. Чистих. Сега ще готвя. Който е вкъщи да излиза
Пандич
успех утре
Активен
Страници:
1
...
48
49
[
50
]
51