РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
dani81:
Здравейте ,
аз искам да се оплача от ресторант Лаура http://www.laurarestaurant.bg/ и да предупредя и други бъдещи младоженци да не се разочароват като нас . На сестра ми и предстои сватба на 17.06 .2017 и си избраха този ресторант и внесоха 1000 капаро още преди 2 месеца . Преди два дни и се обадиха от рестонта да и кажат , че станало объркване и за тази дата са записали 2 сватби и другата е за 50 човека повече и тя да си избере да и върнат парите или да си смени датата . Излишно е да казвам, че поканите вече са готови :( Разбира се няма как да остане сватбата в този ресторант ! В момента е ходене по мъките и ресторантите , защото повечето вече са заети за тази дата . Някой ако може да препоръча ресторант ще сме благодарни !!!!
alexandrova_90:
Уаууу зверски некоректно ohmy
Да пита наред в ресторантите, няма време, а и предполагам повечето ще са заети :(
DJack1:
Уважаеми младоженци, отново/и за кой ли път/ ДЖ-ите Ви предупреждаваме: обикновено ресторантите към хотелите не Ви съобщават, че след 22,30 ч музиката трябва СИЛНО да се НАМАЛИ!!!!!Моля, когато правите своите резервации, вземете този факт под внимание! Ние не сме виновни за Вашият избор!Благодаря!
shushumishka:
Здравейте,
някой има ли мнение относно обслужването в ресторант Фантазия, Овча Купел? Коректни ли са? Благодаря!
alexandrova_90:
Ние редовно имаме поръчки за торти там за рождени дни, т.е правят организирани събития.. Ресторантът не ми се струва от най-удачните избори за сватба, някак самата обстановка :huh: Важно да споделиш и за каква бройка хора става дума *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите