РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
Deliysky:
Хотел Принцес - Дедеман - или както и да се казва след последната смяна на името :). Има 3 различни по големина и цвят зали :)
anitart:
Здравейте на всички.
Ето че дойде време да организирам и своята сватба =]
И имам нужда от вашата помощ.
Спряли сме се на дата юни 2018, така че има много време, но аз обичам да съм готова от рано :)
Искам да бъде "градинско парти", а не типичните официални вечери. В момента търся подходящ ресторан с градина където да може да се проведе партито.
Много ми хареса Best Western на Експо, тъй като градината е точно това което искам. Малко ме притеснява, че музиката може да бъде отвън само до 22 ч, а след това в ресторанта, но мисля че можем да се справим с този момент без да се изгуби купона.
Другото място което много искам да видя е Приказната Градина. Малко ме притеснява местоположението, тъй като не е много удобно за прибиране на гостите след празненството, но смятам че има решение за това.
Сватбата ще бъде около 50-60 ч.
Моля за мнения и коментари за изброените по-горе места и съвет за други подходящи такива.
Благодаря!
Deliysky:
Вила Екатерина - Вакарел, на 40км от София, предлагат и бусове с които може да се извозят гостите след партито. Местата в и около София за жалост не са никак много :). Порови в темата назад, има доста писано по този въпрос :)
Открито парти, Юни месец................. наблюдавай внимателно Юни 2017 и си помисли. За последните години доста булки сме видяли разплакани :). Единствено август е почти безпроблемен, но миналата година и това не беше гарантирано :)
anitart:
Здравей,
Благодаря за отговора. За разика от повечето булки мен малко дъжд и кал не могат да ме изплашат. Даже ще направят преживаването още по-красиво :)
Предполагам, че все пак част от гостите няма да са напълно съгшасни, за това търся място, където да могат те да се скрият от дъжда *crazy*
Аз поизчетох голяма част от темата (нямах нерви за цялата :girl_impossible: ), но не намерих много за тези две места и реших да пиша :)
aivanova:
Здравейте на всички,
На 30.07 ми предстои сватба и бих искала да помоля за съвет относно ресторанта. Става въпрос за малко хора - около 45-50 човека. Някой има ли наблюдения за ресторантите обслужването в Арт хотел Симона, х-л Романтик, х-л Еди.
Моля давайте предложения за ресторанти, които предлагат добри условия, добро обслужване и приемливи куверти. За София говоря.
Навигация
[0] Списък на темите