Сватбените покани 16-та част

<< < (116/117) > >>

Mellie:
Цитат на: alexandrova_90 в март 27, 2017, 10:53:50

Много изчистени и стилни! Харесват ми! Браво, Мели  :bravo: @}->--

Много благодаря! Аз не смея да ги покажа на кумата (тя най-вече ни помага за организацията), защото знам, че изобщо няма да и харесат.  :no: Ние имаме ужасно различни вкусове. На мен също техните покани миналата година не ми харесаха, но нищо не съм и казала. Тя  обаче е много цапната в устата и не си премълчава... И на децата шаферските ракли изобщо не хареса и направо ми го каза и то много нетактично... Сигурно бело, заради "българския ми вкус"... Рокличките купихме от Монсун от Англия и едвам ги намерихме, защото точно този модел е много търсен!

Bube:
И на мен много ми харесват, цветовете на сватбата също  *THUMBS*
Не позволявай хорското мнение, та било то и на най-близките, да ти влияе негативно. Е, нямало да ги хареса, голяма работа, да си говори  :)
Можеш да покажеш рокличките на момичетата в темата за шаферките, че ми стана любопитно да ги видя  :P

Mellie:
Цитат на: Bube в март 27, 2017, 19:57:18

И на мен много ми харесват, цветовете на сватбата също  *THUMBS*
Не позволявай хорското мнение, та било то и на най-близките, да ти влияе негативно. Е, нямало да ги хареса, голяма работа, да си говори  :)
Можеш да покажеш рокличките на момичетата в темата за шаферките, че ми стана любопитно да ги видя  :P

Съмсем права си. Нека си говори.. тя не с лошо де, ама аз малко се дразня. Затова реших да не и ги показвам поканите преди да са готови и да им пратя тяхната. Те двамата с мъжа и ще ни кумуват... Ей, сега ще ида в другата тема да покажа рокличките...

alexandrova_90:
Мели, казвам го и на моята Кума, която е бъдеща булка тук. Ще има много хора, които ще харесат някои детайли, други ще харесат всичко, трети няма да харесат нищо от нещата, за които си се старала с месеци и си постигнала.. Светът е шарен и хора всякакви.. След сватбата само ти ще помниш и ще знаеш, какво си правила, кое е оправдало очакванията ти и кое е оставило лош привкус у теб като резултат, който е можело да бъде по-добър. Най-важното е, какво искаш ти, какво харесвате с бъдещия ти съпруг, как си представяте вие този ден..  *THUMBS*

Всичко, което си показвала до сега е разкошно! Като може би пак изказвам мнение, което не се покрива с нечие друго, но когато виждаш, че някой полага толкова мисъл и усилия, това заслужава адмирации, дори да не е по твой вкус  *THUMBS*

Mellie:
Цитат на: alexandrova_90 в март 28, 2017, 07:14:19

Мели, казвам го и на моята Кума, която е бъдеща булка тук. Ще има много хора, които ще харесат някои детайли, други ще харесат всичко, трети няма да харесат нищо от нещата, за които си се старала с месеци и си постигнала.. Светът е шарен и хора всякакви.. След сватбата само ти ще помниш и ще знаеш, какво си правила, кое е оправдало очакванията ти и кое е оставило лош привкус у теб като резултат, който е можело да бъде по-добър. Най-важното е, какво искаш ти, какво харесвате с бъдещия ти съпруг, как си представяте вие този ден..  *THUMBS*

Всичко, което си показвала до сега е разкошно! Като може би пак изказвам мнение, което не се покрива с нечие друго, но когато виждаш, че някой полага толкова мисъл и усилия, това заслужава адмирации, дори да не е по твой вкус  *THUMBS*

Благодаря за мъдрите думи! Много хубаво си го казала!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница