Сватбените покани 16-та част
Bube:
Писахме на няколко печатници, например Bunt adv, които ни направиха оферта 360 лв. за 50 покани и ако си занесем картон...
Можете ли да ме насочите за цени в J-point?
plamena_ivanova:
Ще използвам възможносста да вмъкна два линка, който смятам че ще са полезни на всяка бъдеща булка-
първото е една публикация в сватбен форум- представлява чек лист с нещата които трябва да свършим за да се подготвим за сватбата и в какъв ред е най-добре да го направим. Щеше да ми спести доста време ако го бях намерила по-рано- ето това е: сватбен чек лист
А другия линк който искам да споделя е с текстчета за класически сватбени покани. и то може да спести време на някой : текстове за сватбени покани. На второто място avenue-charmyrose имат сватбена категория с други такива статийки, не съм ги чела всичките но и там може да се намери нещо полезно сигурно. Е, това бяха моите две полезни линкчета, дано съм помогнала на някой! @}->--
plamena_ivanova:
Цитат на: Bube в август 09, 2016, 09:24:43
Писахме на няколко печатници, например Bunt adv, които ни направиха оферта 360 лв. за 50 покани и ако си занесем картон...
Можете ли да ме насочите за цени в J-point?
Здравей, моите покани си ги взех от SvatbaLux и съм доволна. Цените им на покана са грубо казано между 1.40 и 3.50лв, като в това е включен и стандартен черен печат на бял лист за вътрешната част. Тук можеш да им видиш категорията със сватбени покани :)
Mellie:
И ние най-сетне поръчахме поканите!!! Много съм доволна! Всяка покана съдържа 3 допълнителни картончета - програма за деня, важни адреси и опътвания и РСВП! Ето го дизайна, който избрахме
https://www.kreative-hochzeitskarten.com/hochzeitskarten/hochzeitskarten.asp?modele=M22-030-O
Цветовете на сватбата ни ще са перлено и златно с малко розе...
alexandrova_90:
Много изчистени и стилни! Харесват ми! Браво, Мели :bravo: @}->--
Навигация
[0] Списък на темите