Сватбените покани 16-та част
melita:
Моите са персонализирани - или поне поканата, която е в глава ми е персонализирана. Сами ще си ги правим и чакам "пликът" да пристигне. Самото ми етикетче представлява сърце - опред с името, отзад с мисъл за любовта. Сърцето ще е перфорирано в горен ляв ъгъл и презп ерфорацията ще мине панделка (или нещо подобно), а самата панделка ще обикаля плика и ще се завързва. Ще кача снимки надявам се до месец.
МАРМОТКА, за алиескпрес - тези които поръчах поисках реална снимка. Много бързо ми я изпратиха. Ще кача и аз като ги получа. Цената им ми се стори добре предвид, че няма да се занимавам аз да ги правя.
idinka:
Момичета ще качя снимки утре , че в момента не са в мен !
djosi:
Туко що видях поканите ми в един български сайт и останах като тресната.. Реалната им цена е 1.00лв, а в този сайт ги предлагат за 2,55лв. За доставка от Китай чак 1,55лв отгоре.. И това е само за една покана, а ми другите сватбени неща *crazy*
sladkata2:
Момичета искам да попитам нещо. КакВо ви е мнението за електронните покани? Понеже организирам сватбата от чужбина и с раздаването на хартиени покани е малко неудобно. Решила съм да направим няколко хартиени покани за най-близките и възрастни хора,а за другите същия модел покана,но в електронен вариант. Това нещо ми го предложи моя приятелка, но която братовчедка й от чужбина е постъпила по този начин.
idinka:
Здравей sladkata и аз я организирам от чужбина ! Направих всичките покани хартиени и сега първо ще ги раздавам тук( дори и да знам че никой няма да дойде в Бг ) а другата част ще ги раздада като се прибера в Бг, което ще стане 1 месец преди сватбата( но съм ги предупредила всичките мои близки и приятели за сватбата)
Навигация
[0] Списък на темите