Сватбените покани 16-та част

<< < (7/117) > >>

Cerise:
Бъдете подготвени, ние това объсждахме с ММ, от две седмици се колебая какво метална висулка на есенна тематика да сложа към панделката на поканите. Ebay на изуст го научих - де що имаши жълъдута и листенца от Китой до Мадагаскар проучих и той накрая ми вика: "Ами ти да не мислиш, че някой ще го забележи".
С което изречение просто цъкнах Х и приключих въпроса. Едни простички покани ще раздам, така или иначе пак до сватбата поне 3 пъти ще обясня кога е датата.

djosi:
Нашите гости знаят за сватбата, а поканите ще ги раздаваме месец преди сватбата.. С това забързано ежедневие до тогава доста ще са забравили :)
Доста не уважително да ги забравят, но се случва :)
Вие как надписвате поканата с фамилията или само първите имена, на самата покана ли пишете ( на гърба ) или на плика.?

nansita:
Аз първоначално мислех да ги персонализирам. Бях решила да добавя тагче (малко етикетче) на панделка с имената на получателите (първото име). После смених дизайна и не ми се връзват подобни тагчета. Отпадна и плика, понеже панделката се смачква и изглжда безобразно.
Накратко: поканите не са персонализирани и никъде не пише коя за кого е.

alexandrova_90:
И при мен ще отпадне персонализацията, просто стои грозно, понеже нямаме плик (поканате не го позволяват). Хубаво е да са персонализирани, но няма как..  *THUMBS*

MAPMOTKA:
melita , ние също харесахме модел покани с джобче, но тези в алиекспрес-а незнам до колко отговарят на цветовете :/ Иначе мислим централно да е самата покана за събитието, а от дясно да е програмата кое, къде, какво..да си знаят :) Мислим за сочно (тревисто) зелено и слънчево жълто (панделка). В главата изглежда ок, но ще видим на мостра как ще бъде :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница