Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част

<< < (2/99) > >>

alexandrova_90:
Да, при нас родителите също ще имат по нещо различно, майка ми се интересува от подаръците за гостите. Тя си мислеше дори, че за тях няма да има покана  ohmy *crazy* Те са най-важните ни гости... Нищо няма да е като за останалите, ще имат специални покани, специални подаръци и искаме да се чувстват най-специалните хора за нас на сватбата *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*

djosi:
Така е..  някъде бях чела, че на жените им давали по едно колие с висулка.. Та се чудя и аз дали да не добавя такива колиета за по младите момичета да има  =]

alexandrova_90:
При нас отпада персоналния подарък като вариант със сигурност, защото ще идат 500 лв и за подаръчета. Решихме, че ще е общ за двойките и същия за самотниците  *db* =] Но не сме решили какъв ..  :girlhide:

nansita:
Аз се опитвам да прокарам идеята пред ММ на сватбата да има нещо символично, примерно някаква сладка с папирус или бонбон с папирус. А след сватбата да изпратим на всички по една снимка с послание "Благодарим  ви, че станахте част от нашия специален ден!"
До сега на колкото сватби съм била, не са ми изпращали снимката с младоженците, само каквато аз съм си направила..

alexandrova_90:
Многооооо ми харесва тази идея, за снимката след това, но ме притеснява цялата хамалогия по изпращането и ваденето на снимки за всеки.. Ще обмисля, дали например на приятелите да я пуснем по интернет... които са в чужбина, а на другите да дадем лично, на роднини да дадем на родители и те да ги дадат.... Знам ли и аз, хмммм...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница