Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част
nansita:
И мен малко ме притеснява, обаче само да навия ММ, веднага започвам уговорките с фотографа. Пък в крайна сметка, когато станат-тогава :) Направо не знам как не съм се сетила по-рано... :yes:
emmmmmy:
малка идейка за подарък за гостите, може да се направи и само с по един "макарон" вътре, дантелената подложка също е красива:
http://cakesdecor.com/cakes/159076-wedding-cake-with-lavender
alexandrova_90:
Много са красиви :bravo: Страхотни снимчицииии, качваш днес ЕМИ *THUMBS* *INLOVE*
Cerise:
Цитат на: alexandrova_90 в февруари 10, 2015, 15:16:36
И аз... Майка ми и тя ме пита постоянно, какво реши, какво реши... аз нищо .... ;) :girlhide:
Аз от една страна се радвам на отсъствието на подобен род въпроси, от друга - чак се дразня на незаинтересоваността на майка ми. Предложих и сега като се прибера в БГ да отидем да премеря някоя рокля, ако иска да ме види. Тя направи една кисела физиономия - "еми то, ти нали си се харесваш, най-добре можеш да си подбереш, а и за какво да мериш, като няма да купуваш, пък и аз трябва да си взимам отпуска, ако искаш да ходим..."
Та с това ми приключиха сватбените вълнения с нея. Иначе тя изобщо идея си няма как се правят сватби сега, планират си една екскурзия с тате и грам не се вълнуват от подаръчета и тейбъл картички.
alexandrova_90:
Зависи от близостта, може би или знам ли... Аз имам много приятелки, но с ръка на сърце мога да кажа, че майка ми ми е най-добрия приятел.. Харесваме коренно различни неща, но много се интересува от това, какво гледаме, какво искаме и т.н.. Не знам как и остава време (работи по 13-14ч. :()
Навигация
[0] Списък на темите