Украса на ресторанта - 14-та част
maranthea:
Във вивре има сватбена секция в момента, дано съм полезна на някого - https://www.vivre.bg/c-12180/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8_%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8 Имат доста симпатични неща, по принцип аз подобни си взех от али-то, но си ги чакаш мнооого време и не винаги си сигурен за вида, в който ще ги получиш :)
Mellie:
Цитат на: maranthea в април 27, 2016, 14:35:48
Все пак ще си правя украсата сама. Вече даже имам избистрена идея :)
Масите ще изглеждат така:
http://media.snimka.bg/s1/5312/036867952.jpg?r=0
Като в средата вместо вази ще има бутилки от вино в различни височини, боядисани са в ментовозелено + дантела + канаваца (всички са различни).
Ооо и ние мислим да си правим вази от бутилки (с удоволствие събираме бутилки от вино хехехе) и да ги боядисаме в метални цветове и т.н. Ако имаш съвет от лечен опит доли е лесно да се направят моля сподели! Примерно как най лесно се чисти лепилото от етикетите?
Нещо ей такова си представям
Bube:
Най-лесно се чистят етикетите като накисваш бутилките в топла вода за около половин час. Ако е останало лепило, може да се третира и със спирт.
Мели, сами ли ще се занимавате с декорацията или ще ползвате агенция поне в деня?
Mellie:
Благодаря, утре ще киснем бутилките във ваната!
Ами украсата ресторанта ще прави по наш "образец" . В петък преди сватбата кумувете ни ще закарат всичко необходимо и ще надзирават. Нашият ресторант е и хотел, така че кумувете ще преспят там в петък и събота вечерта, както и ние и някои от гостите в събота срещу неделя. Също ни0е ще си украсяваме църквата (протестантска) в петък вечер.Пасторката ще ни даде ключовете, та и до среднощ да отнеме няма да е проблем. Но ние няма да правим кой знае какво. Ей горе долу такива букетчета с тюл ще сложим на столовете и това е..
Иначе чуденката ми в момента е как да украсим басейна около, който ще са масите. Имаме идеи - цветя на плуващи платформи, китайски фенери, балони.. свещи.. но ние няма да сме там по тъмно защото след 10 вечерта само вътре може да се дига джангър...
.
Mellie:
Ние вече действаме!
Навигация
[0] Списък на темите