Дреболийки - 20 част

<< < (104/108) > >>

maranthea:
Аз съм ги направила така. За всяка жена/момиче има гривничка - прецених, че така ще има и за по-малките дечица и те ще се радват. За мъжете бутониери, там дечицата са на по няколко месеца и не е проблем те да нямат.

Bube:
Аз също си мисля за гривнички на жените (или на момичетата) и бутониери на мъжете (и на по-възрастните дами), но само на най-близките. Вие за всички гости ли сте решили да направите?

kmilewa:
Бутониери гривни за жените - майки, баби, кума, снахи, сестри, племенници. С оглед на това, че ще е по-удобно и няма да се правят дупки по роклите :)
Бутониери ревер за мъжете - младоженец, татковци, братя, кум - по саката, така после като махнат сакото няма да им пречи и на тях нищо да се движат, танцуват и забавляват. А пък за официалната част ще са си закичени.
Предвид факта, че сватбата ще е края на август и ще е жега, последното, което дамската част ще иска е нещо да ги дразни покрай деколтето и да ги бодат иглички и да ми разрушават с дупки ефирните рокли :) А мъжете с реверите на саката са лесни, а и като ще е жега сакото ще се махне след има-няма два часа и така всички щастливи :)

skylife:
Зависи от гледната точка. Няма да е лошо да попиташ тези, които са ти близки какво предпочитат, защото когато правихме нещата за една приятелка, майка и категорично отказа гривна и си искаше бутониера, която си носеше на сакото =]

sunny_s:
Ние ще сме с бутониери за всички, а гривни само за майките и кумата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница