Дреболийки - 20 част

<< < (102/108) > >>

alexandrova_90:
Потвърждавам, че в Сватбен център има менче :) Ние си използвахме, старо медно менче, което е много ценно за ММ, че се прехвърля от н-години в рода..

За късметите.. Кумата ги хвърля след църквата, ние ориз и стотинки не сме хвърляли, защото не исках да ми паднат в косата и да се чудя, как да ги махам.. Ритуална зала нямахме и съответно останаха, късметите да се хвърлят след църковния ритуал.  =]

zlat61:
Здравейте, имам следната задача за която ще съм много радостна ако ми помогнете с идеи : На сватбата половината гости ще са от Германия, но доста от хората говорят и български и немски, та искахме да им сложим някакъв знак или значка за да се отличават и всеки да знае че може да се обърне към тях и че знаят и двата езика. Подсетете ме как за изглежда подобен знак ?

Kiwi:
Цитат на: zlat61 в април 07, 2016, 09:56:22

Здравейте, имам следната задача за която ще съм много радостна ако ми помогнете с идеи : На сватбата половината гости ще са от Германия, но доста от хората говорят и български и немски, та искахме да им сложим някакъв знак или значка за да се отличават и всеки да знае че може да се обърне към тях и че знаят и двата езика. Подсетете ме как за изглежда подобен знак ?

Заложете на бутониери в различни цветове, хем е сватбено, хем е код.

George:
Здравейте,
Предлагам различни варианти на сватбени принтове за отпечатъци. Перфектният начин да запечатате спомена за един прекрасен ден. Моделите са с размер А3 - 29.7х42см. Продават се в комплект с 5бр. мастилнички за отпечатъци (синя; червена; оранжева; зелена и жълта), както се вижда на снимките. Изпращане до цялата страна с опция за преглед. Доставка с Еконт с 20% отстъпка - доставка до офис на Еконт 3,20лв. Нужно е само да изберете вариант на картина, която Ви харесва и вариант на шрифт с който искате да бъдат изписани Вашите имена и дата. http://olx.bg/ad/svatbeno-darvo-za-otpechatatsi-svatbeni-aksesoari-ID5QJjY.html

Karina19:
Това са нашите подаръчета за гостите - магнит за хладилник

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница