Дреболийки - 20 част

<< < (2/108) > >>

djosi:
Някой бутониери ги купих, други си ги правих сама, при нас ще бъдат закичени гостите,  който дойдат при мен и мъжа ми.  Като за най-близките роднини са различни от тези на останалите гости.

nansita:
Аз да се оплача...
не можах да се преборя да има бутониери само за родители, кумове и младоженец. Тъй като ограничих
много достъпа до организацията на мама, реших да се съглася поне с това й искане.
Та, ние ще имаме различни бутониери за гостите, за родителите и за кумовете и младоженеца.
За гостите ще са 1 розичка с панделка, за родителите съм направила едни малки букетчета с по една розичка и няколко стръкчета от "захаросаните" цветенца, обвити в памучна дантела за винтидж визия.
За кумовете и младоженеца съм предвидила живи цветя.
Довечера ще кача снимки в албума.

alexandrova_90:
Нанситааа, комплексираш ме момичеее  :GROAN: Нещата, които си направила са страхотни до сега... сигурна съм, че и с тези ще е така *THUMBS* А колкото до броя на бутониерите, не е чак толкова зле да има повече... Въпроса при нас е, че искаме да са само от живи цветя, което предполага да са по-скъпи, защото пак нали съм зле и не мога да си ги направя, та затова само кумове, родители, шаферки, шафери, сестрата на ММ (общо 16)...

Sisku:
Аз също искам бутониерите ни да са от живи цветя и вероятно ще се спра на по - малък брой.
А късметчетата за хвърлянето след гражданския брак реших да си правя сама, с това поне мисля, че ще се справя :D

nansita:
 :[ Караш ме да се червя тук сега. Благодаря, радвам се, че ти харесват  :)
Принципно, правят се много лесно- 1 розичка, лепиш 2 панделки със силикона и спи градът.
Но варианта живи цветя за всички е малко бая скъпичка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница