Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 18:47:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема декември - 30 дни до пенсиониране по стаж и
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема декември - 30 дни до пенсиониране по стаж и (Прочетена 139802 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Месечна тема декември - 30 дни до пенсиониране по стаж
«
Отговор #135 -:
декември 08, 2014, 19:05:48 »
аз на свекър ми си казвам татко, ама от сърце.
Мариолка, уби ма. Ма поне ше има кво да разказваш на лапето някой ден
Свекс, тази украса е ужасна, в евроленд продават подобни украси и са адски кичозни и непразнички за мен.
Тонина, здрасти , да минаваш по често
Дениии и тиии ! <3
Да не изпусна някой, приятна вечер
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #136 -:
декември 08, 2014, 19:27:31 »
Свеки, не се сдържам, след като видях тази снимка на пекино-пловдивския дЕдо Коледа. Заприлича ми този на ей тия:
Емче,
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #137 -:
декември 08, 2014, 19:54:34 »
Деничка, не бях направила тази връзка! Издигат ми се в очите, добро копие са сътворили.
Това зад мен е Снежанка, Дедо Коледа е просто приказен в сравнение с нея. Жълтеникавия тен е поради лошото влияние на дъжда върху златните гирлянди, иначе блестеше ослепително момата в началото.
В групата има и едно отровно синьо джудже, два елена, и каляска. Пусто много вали днес, но в най- скоро време ще се изфукам и с тях. Тези са пред сградата на Пещерска гроздова и охраната не позволява много- много да се снима. Ще го удрям на молба.....
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #138 -:
декември 08, 2014, 21:18:27 »
Олеле! Мислех, че истърканата 10-годишна коледна украса на Варна е грозна, ама ваш’те Шрекове избиха рибата!!!
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #139 -:
декември 08, 2014, 21:56:11 »
Ммммм, колко е хубаво да се прибереш след 12 часов работен ден и най-накрая да се отпуснеш в леглото на топло с.... порядъчно количество мандарини
Не ми се смейте и не ми се карайте. Казват, че не трябва да се хапват вечер цитрусови плодове, но ми е толкова уютно коледно като ми зимирише на мандаринки...
Мъжът ми искаше да гледаме някакъв филм за Втората световна война, но след "Антихрист" (репетиции) и "Ромео и Жулиета" (представление) щеше да ми дойде доста в повече и затова легло, мандарини и интернет новинки. Как да не намина да ви видя по вечерно време
(
Еми
, обещавам да съм по-редовна в посещенията)
И понеже както казах съм на мандаринки, моля един мандаринов коняк за вас, дами!!
NutmegMandarinBrandy_AlessioFangano_December13_5.jpg
(64.37 KB, 300x199 - видяно 2135 пъти.)
«
Последна редакция: декември 08, 2014, 22:00:33 от Tonina
»
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #140 -:
декември 08, 2014, 22:45:41 »
Ех, че весело в темата било в началото на тази седмица! Коледните украси в Пловдив от свекс, историята за годежа с автентичните тоалетни от мариолка
Аз също на моя свекър си му казвам татко от сърце и ние му бяхме на имен ден два поредни дни, че девер ми беше в Хамбург в събота и трябваше да празнуваме повторно и с него в неделя
Център на вниманието беше не свекър ми, а нашата малка принцеска волно или неволно
ratatui
, моят телефон пристигна в петък, а този на мм днес. Иначе чакам още две пратки от тях - памперси и гърне - подарък за бебето на близка приятелка. Памперсите направиха опит да ги доставят в събота, но тъй като бяха взели само единия пакет и него не ми го дадоха и казаха, че трябвало двата пакета заедно да ми ги доставят и още няма памперси
Иначе от телефоните сме много доволни и двата са от полския T-mobile - разбира се по първоначалното предложение за език на менюто и от разните вградени приложения.
панди
, поздравления за успешно преживения социален уикенд.
Активен
svekarva
«
Отговор #141 -:
декември 09, 2014, 10:25:42 »
Хайде на кафетоооо!
Ей, няма да спре този дъжд, пак започвам да се чувствам като ...вътрешното на мидата
Днес ми е много изнервено, да видим до къде ще я докарам. Трудовата книжка още се спотайва, майка ми редовно изключва новия мобилен като реши да затваря след разговор, котката реши да се прави на простачка и вместо да яде от паничката, вади храната, пльосва я на паркета и я яде от там.
Тук половината колеги са болни с болничен и ги няма на работа , съответно на нас, здравите, ни излиза през носа.
Вчера украсявахме залата за коледните тържества и малко ми стана криво, че за поредна година нямаме средства и си караме с наличните красоти. Хехе, беше ми писнало да украсявам и открасявам
елхата и лани я замотах в кухненско фолио. Сега само го развъртях и за пет минути бях готова барабар с лампичките.
Утре ще се събират ветераните /пенсионерите/. Има доста възрастни, по на 80 години и повече. Аз покрай майка ми, като видя възрастен човек и се стягам. Не ми се мисли, че догодина и мен ще ме причислят в тази група и ще трябва да ям и да се веселя с тях на една маса.....
Върнах се да препрочета вчерашните коментари, малко да се развеселя.
Мариола,
ама как те разбирам за тази тоалетна
. На село беше на всичкото отгоре на височинка. Голямо щурмуване падаше - една напред, три подхлъзвания. На светло добре, но вечер трябваше да се крепи и фенер
. Мен повече ме притесняваха кокошките, щото те умираха да вървят след мен и да кудкудякат и да летят при всяко мое залитане и отправяне на благословии
.
Уф, имам и излизане по инстанции. Хайде, успешен ден!
koleda-goresht-napitka-(18)-23309-500x0.jpg
(65.36 KB, 500x609 - видяно 158 пъти.)
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #142 -:
декември 09, 2014, 10:29:07 »
svekarva
сега се сетих че твоето чудо от немския магазин щеше да ми свърши работа
Тук вали сняг, тъкмо малко да покрие мърсотията. Вече втора седмица няма слънце в София. Добре че отидохме на юг малко да не забравим какво е слънце.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #143 -:
декември 09, 2014, 11:12:58 »
И при мен вали сняг. Почти не е спирало от вчера
Натрупало е и като гледам май няма намерение да спира скоро.
Ама хич не я обичам тая зима. Хубаво е да я гледам само от вкъщи на топличко.
Свекърва на теб кога ти е последния работен ден?
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #144 -:
декември 09, 2014, 11:24:10 »
Аз пък така да искам сняг! Омръзна ми с тоя дъжд. Понеже съм от лудите дето, гърми вали с детето сме на вън. Та тия дни се връщам като мокра кокошка, а все пак и себе си трябва да пазя малко повече сега.
Та понеже съм рожденичка да ви почерпя
https://www.flickr.com/photos/pdlfiestas/4553388000/in/photostream/
Така исках сняг за РД, ама на....дъжд. И все ми едно криво на тие мой РД. Може би щото все чакам някой да ме изненада с нещо, пък пусто все не ми се получава... И подърците си знам предваритлно и все едни и същи хора се сещат да честитят /визирам моето семейство и свекърите/. Ама съм от тейя инати дето няма да си сложа датата във ФБ, понеже предпочитам един да ме поздрави щото се е сетил, а не щото го е видял някъде!
Наоплаквах ви се.... ама с тва време върви и такова настроение...За капак и дребната днеска е кисела и ми лази по нервите. А бе идилия.
«
Последна редакция: декември 09, 2014, 11:27:28 от punk_girl123
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #145 -:
декември 09, 2014, 11:25:10 »
Сняг е супер !!! Искам и аз
Мариола, с голямо удоволствие прочетох разказа ти за годежа. Много ми е мило да чета такива неща. Да са ви живи и здрави годениците и хубаво да ги ожените като му дойде времето.
Смях се и аз като другите на тоалетната. Цяло приключение. Това си е шанс да имаш такава вьзможност. За повечето хора които познавам това е суперекстравагантна случка, която се вижда само по филмите
Свекьрва снимката с нещото отзад ме разби. Пьк няй учудена бях че било Снежанка. Брай, родината не е свьршила да ме изненадва…
Аз довьршвам досиетата. Сега дописвам почти с родилни мьки това, дето сама сьм си отговорна за него. А другото дето сме по двойки, вчера партньорката ми направи изненадваща нервна криза, че сьм била всякаква, та цяла нощ не сьм спала от косене. Уж сьм звяр, ама пьк сьм и чувствителна. Направо красавицата и звяра 2 в 1.
На всичкото отгорем днес пак трябва да се виждаме да довьршваме, ама айде още два дни и всичко да ми се маха от главата.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #146 -:
декември 09, 2014, 11:36:22 »
punk_girl123,
аз собствения си рожден ден забравям понякога (и именните дни също) - какво остава за нечий друг. А ако се сетя, обикновено е в някакъв безбожен час - ако е рано сутринта, си мисля: "по-късно ще се обадя" и по-късно става 11-12 вечерта и чак тогава се сещам пак и обикновено накрая пращам някой смс.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #147 -:
декември 09, 2014, 11:37:17 »
Пънки, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и любов!
Свекърва, тая снежанка ми е малко страшничка, на мен златното ми зеленее и все едно е излязла от някое блато.
При мен вали нещо между дъжд и сняг, само да ме мокри като изляза да си пусна колетчето за моя певец/певица.
Сила, дано скоро да ти дойдат всичките покупки. Аз днес чакам да ми дойде телефона, а вчера направих още 2 поръчки на за котката и една за подаръци за коледа на роднините.
Активен
svekarva
«
Отговор #148 -:
декември 09, 2014, 11:55:00 »
punk_girl123
, честито! Да си ни жива и здрава
Ина,
специално за теб цялата снимка. Би трябвало да е Снежанка с тази корона на главата
. Другото е да е тъщата на Дядо Коледа, ама тогава моето място не е там
То в този дъжд и разговори за тоалетна , се сетих, че големият син ми беше задал въпрос: "Като се ходи на пикник, в тази кошница гърнето ли си носят?" Беше на около 4 годинки и явно се е бил впечатлил от някакъв филм по телевизията. Ами така де, какво се прави на пикник, освен да се пи.ае на открито?
Ина, стискай зъби още 2 дни! Поне задвижиха ли се работите по стажа?
always_and_forever
, на 30.12. живот и здраве ми е последният работен ден.
.jpg
(45.35 KB, 509x382 - видяно 150 пъти.)
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #149 -:
декември 09, 2014, 12:06:23 »
punk_girl123
Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива.
И аз много не обичам РД си ден, не е имало година в която да не рева. Много ми е напрегнато, даже напоследък и не го празнувам.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...