Халките - 14 та част

<< < (12/111) > >>

nikolwest:
Здравейте,ето че ние най-накрая си избрахме халки :danceg:,даже днес ходихме да си ги поръчаме,знам че исках нещо уникално,но в крайна сметка се спряхме на нещо по-изчистено,и даже да  ви кажа съм много доволна от изборът ни,тъй като от златарското ателие ни увериха ,че е много по-добре да са по-изчистени ,отколкото през цялото време да ги преправяме или освежаваме на ново.Много съм щастлива,че този въпрос отпадна,сега останаха само малките детайли ,надявам се да ви харесат и на вас,успех и дано да нямате трудности по организацията  :girlhide: :bravo: *YAHOO*

karanesheva:
И аз в събота си харесах халките, на сега съм чуденка, дали да ги поръчвам сега и това да ми отпадне, от задачите или да изчакам, като се върна от Турция и огледам там какво има и тогава да ги поръчвам. Златаря каза, че за две седмици ще ги направи. Живи и здрави , ние се връща ме на 7 юни, а сватбата е на 4 юли. Да са готови на 1 юли.

opice:
Ето ги халкитееееее!  :danceg:

Снимка с тилифоня, че нямам фото под ръка. Външните линийки са от жълто злато, вътрешната линия - бяло злато. Моят е с камъчетата  :girl_wink:
 *YAHOO* *YAHOO*

lorka888:
opice Супер са! Честито! И на нашите вътрешната част е бяло злато,а външната жълто.

alexandrova_90:
О, Нат... Прелестни са  *INLOVE* От къде бяха?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница