Халките - 14 та част
MoonFairy:
Нашият надпис е "До безкрай" :) Колебаехме се дали да не е на латински, но в крайна сметка решихме да си е на български.
lorka888:
Според мен е излишно да се пишат някакви послания,защото халката сама по себеси е е символ на вечна любов.
nansita:
Принципно е така. Аз даже не искам да ги гравираме, но ММ настоява. Затова се обединихме около някакво кратко послание. Все едно не знам за кого и кога се омъжвам.. :D
milenkata:
Нашите халки ги правихме по поръчка по наш модел в едно ателие в центъра. Бяло и жълто злато са, като не са родирани, а са направени от две отделни халки една бяла и една жълта слепени заедно. Имат много сладки несъвършенства именно заради това. правени са на ръка. Ние много искахме да са по този начин , тъй като вложихме смисъла, че ние самите не сме перфектни и се допълваме и ставаме едно цяло именно с несъвършенствата си.. :) Гравирахме само имената и датата *INLOVE*
Масивни са - двете халки са общо 9,6 гр. Свекърва ми държеше тя да ги купи и накрая ни взеха 200лв за труд и 9 гр. злато - свекърва ми има много старо злато което не носи (държа да кажа, че дадохме златото след като вече халките ни бяха готови - все пак златото помни :) )
lorka888:
Цитат на: nansita в февруари 05, 2015, 10:55:25
Принципно е така. Аз даже не искам да ги гравираме, но ММ настоява. Затова се обединихме около някакво кратко послание. Все едно не знам за кого и кога се омъжвам.. :D
:funny: Ние знаем, ама мъжетее :\ просто не се напрягат да помянат такива неща. Всъщност и аз не знам защото се пишат тези работи :(.
Навигация
[0] Списък на темите