Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:34:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Ноември 2014  (Прочетена 132346 пъти)

stan_angelova
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #120 -: ноември 12, 2014, 09:14:02 »

В Неделя ходихме до новия мол и беше лудница! Беше пълно с коли навсякъде и дори не знам как успяхме да намерим къде да паркираме.  girl_impossible
Беше адската лудница и имах чувството,че цяла София  е там.
А иначе отчасти успях да разгледам мола и не е лош,но не знам с какво е по-различен от останалите освен,че е нов.  

И ние бяхме и си мисля, че е нормално през първите дни да има много хора - откриване много промоции, много награди, всеки гледа да се дореди. Но определено  Ринг Мола е различен от останалите. Много по светъл, а и е единственият в който има толкова открито пространство. И гледката към Витоша определено е нещо което си заслужава.
« Последна редакция: ноември 12, 2014, 09:16:07 от stan_angelova » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #121 -: ноември 12, 2014, 11:23:08 »

Хайде да продължаваме с коледните кафета. Шоколадът е 90% какао и може и Мариолка да го яде.
Наделинка, давай и кухнята, още преди беше обещала.
Аз много обичам да гледам интериор, независимо дали са домове или магазини, или офиси. За мен вече съм се примирила, че няма да имам никога желаното жилище. Дали по снимките не личат дефектите, но в действителност никога не е така. Като се почне от криво залепените плочки, висящите шнурове и кабели и се стигне до невъзможността да се поддържа чистота и здравина на оборудването, направо ми идва да ревна...По тези причини първо гледам да е практично, да не се цапа и чак тогава всичко останало.
Ох, днес пак ми се е заходило по любов и не ми се работи...Отгоре на всичко трябва и да мисля  crazy сериозно за неща, които след месец няма да ме касаят. Нашите продавачки, когато са повече от една в магазин, първата им работа като си получат фишовете е да си ги разменят и да ги обсъдят. Хем искат да са различни заплатите им, хем и да са еднакви. Хем защо да получавам колкото Пенка, като работя повече, хем и ми е неудобно да получавам повече от Пенка, щото ме гледа лошо. Еми, крий си фиша, глътни го и не коментирай. Правим им всяка година оценки, знаят си кривиците и предимствата. Обаче пусто любопитство. Като се опитам да прокарам идеята, с която ни забаламосваха братята американци от Кока Кола още през 1997-ма, че всеки трябва да се състезава със собствените си резултати, а не с тези на останалите, даже и хора на най- високите позиции гледат неразбиращо. Хайде, ние сме стари, "свикнали" сме от оня режим да сме уж равни, ама някои да са по-равни Wink, но младите...Според мен си е просто за "да има тръпка" и да се караме за това, вместо за друго, но върви обяснявай и това на Ръководството.
Хихи, няма да го мисля сега, кажете нещо весело heart

* hot chocolate.jpg (30.57 KB, 500x329 - видяно 247 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: ноември 12, 2014, 11:36:42 »

Привет!

От тази мъгла вече ми се реве.Вкъщи е тясно на диването и вечер ляга вече към 23 - 24 часа.Онази вечер сме заспали с баща му ,а той се разхожда из стаята и играе.Ужас.Събуждам се с домашните ми чехли до главата.Нямам идея дали ми ги е носил да ставам или просто да си спя с тях  tease
Вчера пък сочи едно петно на своята си възглавничка и вика :Къв ,къв /кръв/.казвам му ,че не е кръв ,а някакво мръсно петно и го питам той ли го е направил ,а Явко казва;Не ,тате.Оле,от малък е започнал да лъже хахахаха.

За фишовете - ама никак не ми е разбираемо това упражнение.И аз гледам все различни заплати да давам според свършената работа.Обаче като почнат да ги сравняват направо откачам.Има 1-2 по умни и си траят ,обаче масовката глупави ,та глупави.

И обожавам черен шоколад.Как с възрастта човек се променя.Като бях младичка само бял обичах ,а той чак горчи от сладко.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: ноември 12, 2014, 11:44:44 »

Аз където съм работила си има клауза за конфиденциалност /на база на която може да те уволнят, че даже съдят/. Тя включва и възнагражденията, та ако някой си ги споделя си е за негова сметка, ама никой не смее да иде и да се оплаче.
Аз лично знам заплатите на всички, /влиза ми в работата, не че си вра носа/ но никока не ми е пукало за другите. За мен важното аз да съм доволна!
Ванче слагай на Явката шал през устата и навън. То в къщи не се живее. Аз Ако остана един ден в къщи и полудявам. За тва и в дъжд и в сняг все шпорим навън.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #124 -: ноември 12, 2014, 11:57:20 »

Цитат
Признавам си - не ви прочетох изцяло, прочетох един пост на Мариола и избухнах. Сега ще дочета.
huhhuh.gif Това ми прозвуча все едно съм те подразнила с нещо? Между другото и аз се замислих за лилаво вчера, имаш ли снимки как е при вас?

svekarva Мерси за шоколада, допил ми се е от няколко дни и мисля да си направа с подсладител  blum

Ооо за фишовете не ме и питайте. Моите човечета имат също подписана декалация за конфедициалност, даже е наказуемо ако си показват фишовете, имат пароли на фишовете понеже ги получават онлайн и пак в момента в който ги получат си ги сравняват. Хубавото е че основните заплати са им еднакви, много държа аз на това нещо, но нали знаете как има разни добавки стаж, нощен труд, овертайм, работа по празници и пак има разминавания и ги пращам директно в Пейрол като змарънкат nea
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: ноември 12, 2014, 12:01:23 »

Пънки ,всеки ден излизаме ,въпреки мъглата .Обаче няма как да тсане голямо бягане ,търчане и каране на коли.Шал засега не търпи .

И нашите са с декларация ,ама пустото споделяне ,как го обичат.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: ноември 12, 2014, 12:21:14 »

Здравейте smile

svekarva и мен май ще ми се доходи по любов, ако Славинчо от Х фактор продължава да пее така. Вече ми е неудобно да го гледам с мъжа ми хахаа. Снощи ММ само ме бъзикаше, че цяла вечер мрънках, че ще пее скучна песен и няма да ми хареса, а съм гледала като хипнотизира и ми течали лигите lol Просто сташно много се възхищавам на талантливите хора в областа на изкуствата.
Като говорим за таланти - много съм впечатлена от братчетата пиянисти Хасан и Ибрахим. Бях чувала за тях, но като им гледах клипчета направо се изумих как им тичат ръчичките по клавишите smile Браво smile

Да ви кажа все пак - не се хвърляйте много по бели мебели - личи се прахта и още как, а и много петна остават, още от траспортирането и сглобяването. С какво ли не сме ги търкали и не се махат.

И да ви покажа колко ми е хубава гледката и в Люлин smile

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #127 -: ноември 12, 2014, 13:15:00 »

Ха и аз малко да се разсея...

За Х фактора - Славинчо е най-завършения певец според мен... Просто такъв глас, такава харизма... невероятен е...
Иначе другите ми фаворити - Кристина, Невена и двамата братя - Пламен и Иво! Фил много харесва Георги Бенчев - не толкова като певец, а като ортист - то е ясно че момчето чак толкова глас няма, ама е толкова заразителеееен- кеф ти става да го гледаш! Въобще страшни таланти са ги събрали..

Макар че ако трябва да съм откровена - водещите разбиват - те такъв тандем са - пълнят ми душичката и си умирам от смях хахахахаха

Иначе като изключим терзанията покрай сватбата, и нервите с мамите, аз днеска съм в супер настроение - времето е приятно, работа няма кой знае колко, сутринта един колега ми донесе банички - как да не ти почне хубаво деня хахахахаха

Активен
mariola85
Гост
« Отговор #128 -: ноември 12, 2014, 13:37:05 »

Хахах мен пък Славин хич не ми харесва, и причините са ми много банални. Значи аз много обичам да хода в караоке барове, винаги пея една и съща песен Mama mia  danceg, но много мразя тези персони които винаги са там, не реализирани певци и певици, бест френдс с ДЖ-я които винаги като тръгнат да пеят са все едно на кастинг на X фактор,всяка втора песен я пеят и ти чакаш цяла вечер да пееш Мама миа  cray. А ние като тръгнем да пеем искаме да се смеем и забавляваме, та Славин ми напомня точно на такъв, от някое караоке дошъл, по-скоро от Рок-енд-Рола  blum.На мен Мирян ми е много сладък с тая хубава усмивка, не може много да пее ама е голям сладур.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #129 -: ноември 12, 2014, 13:52:33 »

Аз пък мисля че Мирян има много приятен тембър - да трябва да се поушлайфа малко от тук от там, но има многоприятен тембър, чаровен е и е достатъчно комерсиален , за да има широка аудитория..

Според мен, наистина на него снощи ангината му изигра лоша шега
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: ноември 12, 2014, 14:06:53 »

Здравейте, прекрасни!
Добрах се и аз до темичката, не можах да изчета всичко назад, но ще наваксам.
Панди, гледката от прозореца ти е страхотна, мен много ме е яд, че съм на първия етаж и гледката е  bad
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: ноември 13, 2014, 08:10:53 »

Добро утро!

Болна съм ,обаче настроението е добре smile

Пускам едно зимно кафенце ,Коледно даже.

Аз правя планове за разходки ,срещи и празници до края на годината.Вие какво правите?
Активен
svekarva

« Отговор #132 -: ноември 13, 2014, 08:49:52 »

О, fiibi_bg, оздравявай и гледай да не заразиш момците около теб heart
Винаги ми е било интересно, защо тези сладки с човечето се смятат за коледни crazy. Дали заради канелата в рецептата? Из католическия свят го продупчват и ги закачат на елхата даже.
Фибс, аз също планирам и така ми е едно слънчево  Wink в тези мъгливи дни. Аз, като съм работила на разни места, които вече не съществуват като юридически и физически единици, имам доста срещи вечери с бивши колеги. Хаха, сега и от фотографския курс си имам компания. Ще ми се да помисля за нова украса във фирмата /ако може без пари/, че тази е от моето идване преди 7 години. Имам и организацията на детското парти. Тази година са вече 4-5 годишни, 90% момченца от общо 20 дечица. Бебетата не ми са проблем, тях си ги гледат майките, обаче дивачетата са неудържими. Лани разигравахме куклен театър, играхме танцът на пингвините и на мечето Джъмбо, хич не зная какво е на мода сега nea. Освен това ще имаме и гости - идват си големия син за 10-тина дни и ми е много щастливо.
А, пенсионирането също настъпва с подли крачки Wink
п.п. Допълвам - ами това сигурно е бебето Исус, сега ми светна Christmas tree
« Последна редакция: ноември 13, 2014, 09:13:24 от svekarva » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: ноември 13, 2014, 09:13:11 »

Да се оправяш Ванче!
Я да ви питам нещо. Ако сте гледали снощи Вип Брадър, направи ли ви впечатление на д-р Енчев облеклото. Може би аз остарявам, ама тея зелени чорапи ми извадиха очите. Та аз ли от майчинството нещо не съм в крак с модата или си беше грозно според вас?
Активен
svekarva

« Отговор #134 -: ноември 13, 2014, 09:17:48 »

Хаха, Пънки, то цялото му облекло беше леко хомо и твърде необичайно на фона на останалите. Аз пък през цялото време му гледах зъбите и се чудех дали са импланти funnytooth
Ето темата за коледните майсторийки и украси
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26326.0.html
« Последна редакция: ноември 13, 2014, 10:02:01 от svekarva » Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: