Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 04, 2025, 01:18:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - септември 2014 г.
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - септември 2014 г. (Прочетена 95844 пъти)
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
Re:Месечна тема - септември 2014 г.
«
Отговор #180 -:
септември 19, 2014, 08:38:33 »
Мариола, аз миналата година така с ечемик, търках със злато какво ли не го правих и ставаше по зле, окото напълно се затвори, отидох в поликлиниката и ми изписаха мехлем да слагам в окото, мина за 3 дни, тъкмо навреме за шофирането обратно.
Така че не чакай, ами отиди да те прегледат
Честито на всички именници на патерички
Активен
Miele
Сватбар
Fatina
«
Отговор #181 -:
септември 19, 2014, 08:43:02 »
Добро утро
Аз вчера почивах и беше един страхотен ден. С кумата и едната шаферка ходихме до сватбения център и намерих рокляТА
Много съм щастлива и след малко ще ходя да я капарирам и после на работа. Невероятно щастлива съм
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
септември 19, 2014, 08:54:45 »
Добро утро!
Ние се излюпихме рано рано, че тати ни помага за превръзките и отново съм недоспала. Дани обаче взима вече 2-ра доза сън
Днес ни очаква доста натоварена програма и се мобилизирам с кафенце и закуска. Кафенцето от
Miele
, закуската от мен
П.П. Честито за роклята, Miele
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #183 -:
септември 19, 2014, 10:11:20 »
МММММММ, вкусотийки!
Miele
, честита рокля! Щом вече и тя е намерена, няма мърдане....ще се омъжваш!
mariola85
, как е, набъбва ли?
Да си вържеш едно синьо мънисто, че като те гледам какъв сладур си с черно-бяло, малко ти е ечемик
Аз продължавам с моя шекспиров въпрос "Да пътувам или да не пътувам?", който вече е усложнен с покана от другия син да им гостувам и после заедно с него да летим за дипломирането на малкия. Само ровичкам за билети.....Както и да го глася, няма пътуване за там, по- кратко от 22 часа през декември.Все е с големи престои при прекачването. Уж нашите ще правят полети през пролетта от София, това също ме спира.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #184 -:
септември 19, 2014, 10:36:24 »
хей стига с това сладко брее!
Свекс
, ами не набъбва, спадна ми май, ма много нерви имах последните седмици и времето променливо, направих си промивки с лайка и спадна, няма нищо, имам брояница с Богородица на ръката тя ми стига
иначе за снимкиите мерсиии
те са стари от след морето с малко загар съм за туй съм привлИкателна хаххаах
Пътувай, ама що сама? А ТМ? Него нема ли да го взимате? Иначе как да го гледаш точно в този период билетите поскъпват всяка секунда така че резервирай бързо и майната му! Ти на коя дата се пенсионираше?
Миеле
роклята много хубава видях я в другата темичка да ти е честита!
AliTia
как са ръчичките? минават ли? с какво ги мажете, не си спомням дали можеше върху изгоряло но аз белези нямам от влаченето на телето заради жълтия кантарион ( такъв потопен в олио и седял 40 дни в него) а и много бързо минават ранички от него.
«
Последна редакция: септември 19, 2014, 10:38:03 от mariola85
»
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
септември 19, 2014, 10:46:47 »
Добро утро и от мен
Али, направо като прочетох за случката с Дани, изтръпнах, представям си вие как сте се притеснили
Целувки на малкия изследовател на фурни и да оздравяват бързо ръчичките!
Миеле, поздравления за роклята
Маролка, с теб сме на ечемичена вълна, у нас мъжът ми е с полузатворено око от 3 дно, но взе да отминава. Постоянно прави компреси с лайка или невен, май те му помогнаха.
Свекърва, ето, писано ти е да попътуваш малко
хич не се чуди
Аз много се дразня на себе си. Остава ми малко повече от месец вкъщи и вместо да го използвам пълноценно, постоянно си мисля как ще трябва да се върна на работа, как ще свикна, как ще свикне човечето и най-вече как ще го оставя толкова мъничък. Знам, че няма много какво да се направи и всички ще свикнем и може би драматизирам, но пък може би щеше да е по-ненормално, ако не се притеснявах
Приятен петък, момичета!
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #186 -:
септември 19, 2014, 11:13:00 »
Мариолка
, раничките започнаха да хващат коричка, а там където бяха само мехури е почти зараснало. За сега правим промивки с разтвора, който ни изписа хирурга и пръскаме с Пантенол. Като се изхрани кожата започваме да налагаме компреси от билки, които днес една позната ще ми прати по Еконт. Бабата е помагала на много деца с изгаряния и от близки знам, че си разбира от тези неща. Даже и пари не е взела като е чула, че е за малко дете
Активен
svekarva
«
Отговор #187 -:
септември 19, 2014, 11:24:07 »
Alleksia
, когато и да се върнеш на работа и когато и да го оставиш, даже чак ученик като стане, пак ще ти е притеснено...Не мисля, че има майка, готова да се раздели с детето си, дори и за няколко часа. Децата по- лесно свикват, ние само си представяме ужасии. Определено няма да ти е лесно, нито физически, нито психически
Мисли си, че просто ще станеш по- организирана, че раздялата има и положителни страни, че отново ще контактуваш с възрастни хора, ще можеш да се смееш за по- различни от бебешките неща...
mariola85
, по няколко причини не пътуваме двамата. Първо са финансовите, второ - майка ми и котката. Доскоро леля ми се справяше и идваше да спи вкъщи, но и е все по- трудно, тя самата е на 85г. Пък и между нас казано, ще трябва да мисля и за него, защото е по- зле с английския от мен. Аз като видя зор и минавам на немски, все някой ме разбира. Надявам се и да помогна ако не с друго, то поне с готвенето, гладенето и кърпенето
. Ще се пенсионирам на 31-ви декември, от 01.01.2015 съм "айляк"
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #188 -:
септември 19, 2014, 11:54:23 »
svekarva
човек ще каже че нямаш снаха ( на брат ти жената) , ама хайде да не ти бъркам в раната, те нали са все още тук не заминаха за Германия?
малии колко яко 01.01 айлак, егаси кефа, форума ще гръмне
Пандето
къде са губи?
Активен
svekarva
«
Отговор #189 -:
септември 19, 2014, 13:08:47 »
Уф, тука е, ама и тяхната хич не е лесна. Малкият е огън и пламък, не яде и нещо се е разкекерчил и все е със сополи. На снахата ще и махат сливиците на стари години следващата седмица и хубаво, че има сестра, та тя ще поеме малко от работата и вкъщи. Брат ми е само по дежурства и работи на две места + кабинет...Абе, не е за млад човек работа да се грижи за възрастна свекърва. Ако живеехме заедно, по-става. Ама сме в двата края на града. Хехе, ти пък що все гледаш да го уредиш земляка си да пътува? Може да ми излезне късмета някъде по самолетите и да се върна с малък кореец, да ми върши домакинската работа
.
Който ще ражда, да ражда, ще идвам да ви гледам децата след 01.01
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #190 -:
септември 19, 2014, 13:14:17 »
абе не знам, мен от майка ми ми се е запечатило в главата че една дъщеря не трябва да гледа майка си в такова състояние, и че за това са снахите, тя гледаше баба ми ( свекърва и) до последно и не позволи на нито една от дъщерите и да я види в лошо състояние
, а те само я гледаха като ние ходихме на почивки.
Аааа що да не пътувате заедно, децата са ви пораснали са е времето заедно да си го преккарвате и да обикаляте света
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #191 -:
септември 19, 2014, 17:24:25 »
Здравейтеее.
mariola85
, а бе момиче, ти какво точно работиш?
AliTia
, бързо да се оправя детенцето. А щом не показва, че го боли, значи е голям мъж, успокой се и ти.
Alleksia
, я спри да си пълниш главата с глупости, моля моля. Има време да ги обмисляш тези работи, остави се сега на настоящето и по-близкото бъдеще, където да носят само усмивки, а не драматизъм мислите!
Miele
, много е красива роклята. Воала също. И ти стои много добре.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #192 -:
септември 19, 2014, 20:23:52 »
Цитат
mariola85, а бе момиче, ти какво точно работиш?
Аз управлявам екип който подържа една световно известна онлайн игра
Приятен дълъг уикенд на всички!
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #193 -:
септември 19, 2014, 20:40:42 »
хех Мариола, не ми казвай че е ужасната игра по която съм се зарибила вече повече от година
, тъкмо ми писне и изникне нещо ново, интересно, после се ядосам и пак ми писне, спирам за седмица или две и си викам я пак да погледна и пак се почва. голяма зарибявка е
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #194 -:
септември 19, 2014, 20:43:04 »
ххаха като пуснем съпорт с холандски те взимам веднага
Не вярвам да е тази, тази е много сложна, даже се играе професионално, много е известна ама имена не мога да казвам
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...