Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 27, 2025, 20:40:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - август 2014  (Прочетена 75185 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #135 -: август 15, 2014, 11:55:15 »

Честито на празнуващите и от нас give_rose
Свекърва, нищо незабелязано тук не остава Wink Тъкмо ми стана смешно за "фитката", пък то било паун laugh
Рататуй, на камъните нищо им няма. Ако обаче е посребрен или позлатен, покритието май можеше да се промени. Аз имам обеци, но ме е страх да се къпя с тях. То май повече потта би навредила, ама все пак pardon
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: август 15, 2014, 13:51:27 »

Благодаря ви, милички!
Ще празнувам с кумовете и нашите.
Момичета, някоя от вас има ли пръстени сваровски, знаете ли дали можете да си миете ръцете, да се къпете с тях и такива неща?
не бива, така ми казаха в магазина на сваровски

На всички празнуващи, честитоооо! give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose heart heart heart
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #137 -: август 15, 2014, 13:55:09 »

Аз имам обеци сваровски и също са ме предупредили да не се мокря с тях.
До колкото е разбрах имат само златна баня.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #138 -: август 15, 2014, 18:40:48 »

Здравейте, дами!

Честит имен да на мацките с празник! Да са ни живи и здрави, много интересни работи да ни разказват още.

Мариолка, много ми допаднаха дизайнерите, които публикува оня ден. Очите ми останаха в нещата, които правят, нищо, че не са ми в стила. Страхотни неща правят от тия катакомби, дето имаха на някои места, харесах ги много, та мерси за линка.

Наделинче, тая раничка взеха ли й цитонамазка да видят кой тип е? А това зацапване, за което говориш, го има често наистина точно при бременност, когато се имплантира ембрионче, но може понякога да е и друго.
Как си ти иначе, сладур? Забравих кога ще ти е истинската голяма почивка, предстои ли?

А иначе за раничките, трябва да се гледа кой тип са. Много от тях си ги има и преди бременността, но след раждането се виждат по-добре. Моя приятелка наскоро й правиха процедура с пълна упойка, в чужбина, след като в БГ й бяха приписали много по-тежка диагноза от реалната, която се оказа после, имаше и малко усложнения, та си трябва грижа, определено. То иначе само по себе си, сигурно си знаете, де, това не е дори раничка, а промяна на клетките на това място, които променят цвета си. Така че не си го представяйте точно като рана, която изгарят, че така като прозвучи, наистина е неприятно.  give_rose

За Сваровски не помня кой пита, че бързо чета по диагонала, преди калпазанинът да ми е откраднал компютъра, но да кажа, че и аз като Еми съм с такъв годежен и понеже не го свалям и с него мия чиниите, му замина халката. Камъчетата и обвивката им са си супер, но халката се одра, прежълтя, падна и сребърното покритие и е като на дупки - явно се изяжда материала, та като се посъсипе още малко, ще карам да ми го преправят, като сменят халката. Така че, за чинии и мокро - сваляйте го. За сметка на това сребърната ми сватбена халка от Етъра не е мръднала. Дори едва се е надрала, много исках оттам да си купя сватбен пръстен и ей го на, дотук не е мръднал, та съм щастлива. smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: август 16, 2014, 09:02:04 »

Дени, то моят годежен е друг пръстен, ама и той се надра и взе да излиза жълтото отдолу- уж бяло злато  beating
А този Сваровският, ми е един огромен бял пръстен, с много камъни . Бебетата го обожават защото свети хаахахаха tease
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v3/900259711_1/New-arrivals-T400-made-with-font-b-swarovski-b-font-elements-crystal-font-b-ring-b.jpg

на мен това за мокренето ми го казаха заради камъните. Моят е от акрил, самият пръстен. Като горепоказания е иначе като моделче, с още по-шарени камъчета. Та жалко че така бързо се разпадат този тип с покритията, за които говорите, защото пък често са доста по -ефектни от типичната класическа златна бижутерия. smile
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #140 -: август 16, 2014, 09:06:38 »

Здравейте, как прекрахте имените и рождените дни? smile Ние бяхме на имени дни на три дами. Аз исках да купим букети, но Митко каза, че няма нужда да купуваме - по-добре да ги направим сами с красивите рози от градината. Не знам вие дали сте правили букет, но за мен се оказа много трудно и ужасно смешно! И опрделено си личеше, че са правени от мен, а не са купени!!!  give_rose

Деница, моята почивка е в този момент, но за съжаление вкъщи.  nea Отпаднаха ми вариантите и за Предел, и за Троян по различни причини. Сега всеки ден гледам да оползотворявам по приятен начин, дори не извън дома. А иначе аз не съм имала раничка.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #141 -: август 16, 2014, 17:37:19 »

Ето ме и мен с малко повече интернет време. Невъзвръщаемата инвестиция замина на ергенско парти по морето и ми е свободно. Днес съм го ударила на готвене, утре чакам да ми гостува приятелката от чужбина с внучето си. Тя е българка, знаете, та правя предимно нашенски неща. Нейната сватба беше на утрешния ден преди 40 години, на Пампорово, в известното ресторантче на Малина. Та ще си припомним малко родопски манджи. Спретнах един пататник, ама още не съм го опитала. То в топло време много не се яде, но не върви и на празна маса. Внучката е една шавлива, не виждам как ще я забавляваме, че тук вече няма играчки, племенникът добре ги натроши.
Ох, така ми е свито сърцето...Нали имахме гости, онова младо семейство. Бебето се е родило в началото на 7-мия месец, много, много рано. Сега е на изкуствено дишане, давали му антибиотици и единственото хубаво нещо е, че е момиченце и има по- големи шансове. Бях ви казала, че оставиха и покупките тук, да им ги пратя по- късно. Само като ги погледна и ми идва да ревна  cray. Дано всичко е добре и детенцето да няма трайни увреждания. Лекарите давали надежда, стискам им палци.
Деничка, аз малко със закъснение, но да ти кажа, че ми стана много мило, че си си спомнила за мен в ресторанта на Раковски на ЦКС. Преди години там управител беше близка наша приятелка, много кадърна и амбициозна. Имаше дни на интернационални кухни с вносни за тях продукти и рецепти. Сега, заради строежа, сигурно е доста шумно и прашно.
О понеделник почвам да мисля за РД на момъка, не отстъпва от събирането вкъщи. Последно е, да има сирена и плодове и бяло вино.
Та така, приятна вече на всички.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #142 -: август 16, 2014, 22:13:14 »

svekarva, и на мен ми стана мъчно като прочетох за мъничето, но дано всичко да се подреди на място  heart една наша много близка семейна приятелка роди в 6-тия месец, бебка беше 650 гр.  cray докторите не даваха надежди, ноо малката оцеля  Bravo изписаха я след 6 месеца. Сега разбира се има проблеми, но с много търпение, усилия и лекарска помощ, надяваме се,че ще се оправи. Най -жалкото е,че българските ни медици тук в София се изказвали по най - жестокия начин, от сорта на "остави го това дете, няма да стане нищо от нея"  crazy и сега водят малкото бонбонче в частна клиника в Истанбул, на специална рехабилитация, където лекарите били учудени от рефлексите и реакциите на малката и в много кратко време обещават успех. Ще я водят и в Германия. Надявам се Господ да е с всички мъници и да ги пази!!! Така,че никога не трябва да се губи надеждата. Моля се и вашата малка бонбонка в най - скоро време да си е при мама и тати вкъщи heart

Приятно прекарване с твоята приятелка svekarva, късметлийка е ,че я очаква богата софра smile освен това, сватбите са ни били в един и същи денн и ние правим утре първа годишнина от първата ни сватба, дай боже и на нас такова щастие, че след 40 години да сме живи и здрави, един до друг и да си спомняме за тези хубави моменти  heart

Нещо много се разписах тази вечер smile Лека и приятна от менн smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: август 17, 2014, 08:35:05 »

здравейте
свекърва, и аз стискам палци на малкото момиченце. вярвам, че ще се пребори.

при мен престоя в болница пак се оказа по-дълъг от плануваното, ама реших да не ви занимавам, че сигурно ви омръзна от мен. но съм добре, скучая основно и утре си тръгвам надявам се.

днес май е хладно. аз този път съм в по-луксозна болница и поне не усетих жегите.

Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #144 -: август 17, 2014, 17:18:39 »

Най - накрая намерих време днес да седна да напила два реда smile Пандичка, никак не си ни омръзнала, недей така..Надявам се всичко да се оправи в най - скоро време good

Аз да направя една виртуална почерпка за нашата първа годишнина от първата сватба  heart

Ииии има още нещо...до сега си търпях и не споделих с вас, само и само защото имахме много проблеми и трудни моменти и не исках да пълня темата с негативи. Но вече нещата се оправят и утре дори почвам работа след болничен 1 месец и половина  smile
Новината, която искам да споделя е , че живот и здраве февруари 2015 ще си имаме първа рожбичка  heart  heart  heart в края на 13 г.с. съм, все още не знаем дали ще е момченце или момиченце, но нямаме претенции - важно е да е живо и здраво Wink

* IMG_17414530534300.jpeg (64.89 KB, 500x375 - видяно 167 пъти.)
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #145 -: август 17, 2014, 17:57:30 »

Хулци! Чеситита първа-първа годишнина и да ви се множат безбройно много! Аз те пододзирах много за бебчето хехех честито и за него! да изкараш от тук нататък една безпроблемна и лека бременност! Май е време fibi_bg да направи нови отчетни  give_rose
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: август 17, 2014, 18:59:37 »

hulcy,  честито и от мен! хехе и аз те подозирах  Wink пожелавам ти лека бременност и здраво бебче  heart
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #147 -: август 17, 2014, 20:04:56 »

Благодаря ви момичета  give_rose хехе аз толкова нахлувах в бебешките теми, че със сигурност съм станала подозрителна. Все да ровя да търся, толкова много изчетох  blush ноо, надявам се, че от тук нататък няма да ми се налага да ровя за разни проблеми, а само за хубави неща.

А само да отметна, бебо ни изненада - ние усилено се бяхме заели с бебеправене февруари,март,април, а то не стана. Казахме си Божа работа, явно не е моментът сега. То взе ,че стана след това. И след няколко отрицателни теста отидох на гинеколог след месец закъснение (бях сигурна,че имам някакви кисти или знам ли някакъв друг проблем), а то се оказа съвсем друго smile smile шушулче на 6 седмици lol  heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #148 -: август 17, 2014, 20:19:17 »

hulcy, честита годишнина, честита и бременност! Да мине леко и един хубав момък да видим през февруари 2015! Е, може и мома, ама те по- трудно стават Wink.
На бебето са му махнали кислорода, дишало вече само. Те горките са направо смазани и още не могат да се зарадват, защото и майката и бабата имат по едно изгубено преждевременно родено момченце. Но това се справя добре, родено било 1600 и било доста жизнено. Май е преместено в софийска болница, докторите били много обнадеждени, всичко да се развие нормално.
Не ги питам, а и те не казват как се казва момиченцето. Опитвам се да им давам кураж, особено след случая на hulcy с бебе с половината на тяхното тегло.
Днес направо си починахме от жегите...С приятелката си приказвахме на дълго и широко и си припомнихме хубавите моменти, когато сегашният и съпруг я ухажваше, а аз и бях "параван". Хаха, бях и преводач на сватбата, ама забравих да преведа, че младоженецът може вече да целуне булката. Излезе, че тя му се нахвърля ни в клин, ни в ръкав. Пък той, понеже му бях казала за настъпването, решил, че тя ще го настъпва и хукна да бяга и да се хили. Весела сватба беше...Майката на приятелката беше приготвила родопски одеала да дарява най- близките сватове. То тогава бяха голяма мода и се намираха само с връзки. Горките германци, доста бодливи им се видяха, пък и как да ги пренесат със самолет? Тайничко оставиха 4броя при мен, а аз като най- съвестна ги мъкна при 7-те ни местенета и само ги пазя от молци. Днес и ги дадох, вързани с панделка, да си ги прави каквото иска. Хихи, задръстиха таксито. Ама много се смяхме, защото наистина бодат, та не се траят. И разни осили и бодлички имат по тях, пък и добре миришат на нафталин. 40 години съхранение е това, ей! Медал заслужавам. Wink. Смята да ги даде в един нов старчески дом в с.Житница.
Ергенът си дойде възмутен от простотията на Слънчака. Ползвали агенция за стриптизьорка и организация на партито, но изобщо не са доволни. Пък и доста пари са дали....
Хайде лека от мен!
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: август 18, 2014, 08:53:41 »

hulcy, честита годишнина и честита бременност. Всичко да мине като по вода и февруари да гушкаш най-сладкото бебче give_rose
svekarva, много ми стана мъчно като каза за твоите близки с бебчето. Стискам палци да се оправи.
Срещата с твоята притрлка звучи много мила и сигурно се е трогнала много като си и дала одеалата. Все пак са 40г, а тя много благородно е решила да ги дари smile По повод Слънчака, хич не го харесвам. Ужасен ми е и нямам никакво желание да стъпвам там. Жалко само, че не са останали доволни, защото все пак ергенското парти е веднъж в живота.

Оххх, аз чакам сряда с нетърпение. Да хващаме нощния влак и да отпрашваме към Добрич, че вече ми писна от София biggrin
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: