Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 13, 2025, 00:49:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - август 2014  (Прочетена 73125 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: август 13, 2014, 09:20:48 »

Миленка, ЧЕСТИТО! Видя ли как нещата се подреждат! На новата работа да си много по-щастлива и да попаднеш в страхотен колектив!
Мариолка, браво на вас за майсторите! Вече мислите ли си кога ще се местите?
А за времето нямам думи, то май наистина имаме 2 сезона /тая година 3/- голям студ, адска жега и страшен дъжд.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #106 -: август 13, 2014, 11:41:23 »

Кратко включване и от менн smile Ще си призная , че малко попропуснах темата, но като се разчетох - само хубави неща се случват тук , пу пу пу  yahoo Само така момичета!!!

И аз да се похваля, понеделник започвам работа след дъъъългия болничен, стискайте ми палци да не се налага пак, че съм толкова нова на работата..дори се чудя как ми позволиха толкова време платен болничен Girl_hide

Само тези дни малко главоболие ме мъчи, а не знам защо. Майка все ми вика "виж луната, то заради това е" Тя много се влияе от такива неща - пълнолуние, магнитни бури и т.н. А аз все й се подигравах  blush но май май и на мен тази луна взе да ми действа mda  pardon
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 13, 2014, 11:47:56 »

луната е тегава, на мен ми действа като валериан на котка. sad
Оттук натам всички да сме здрави пу-пу. smile
аз хубаво продължавам с физиото на ухото, и хем ми бе минало и вчера взе да пука чат пат, все едно се освобождава като налягане ухото. аман. тъпа работа. Не ми се ходи повече по лекари, почвам бабините рецепти. beating
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #108 -: август 13, 2014, 12:05:37 »

Миленка - честита нова работа
Мариола нямам търпение да ни покажеш готовата кухня

Дано да се задържи топлото време, че ние идваме другата седмица и хич не искам дъжд  angry, тук ги имаме достатъчно дъждовни дни
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #109 -: август 13, 2014, 12:23:15 »

Скорошно оздравяване на всички болни и приятно лято на всички smile

Благодаря за подкрепата

Мариолка казах да, споразумяхме се да ме пуснат без предизвестие и като цяло бяха в шок smile На някои им е мъчно на други не толкова... Нормално като навсякъде
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #110 -: август 13, 2014, 12:28:33 »

Малиииии... много писане, много нещо! Два дни наваксвам с клюките blum Ама те хубавите неща са си за четене и не се оплаквам.
Мариолка, страхотни идеи даваш! Аз обичам да си събирам разни нещица из компютъра - за всеки случаи. Уж апартамента, който ще взимаме, е оправен, ама моят свекър е опасен. Когато нещо си науми, трябва да го свърши. Със сигурност ще имаме промени по кухнята. Той се занимава с такива неща и сегашната кухня и я направи уникално функционална. Много ми харесва, че имам оклона от уреди и фурната ми е над пералнята - та детските ръчички няма да могат да я стигат дълго време. Нещо подобно ще правим и на новото място, ама да видим кога ще е.
Темата с лекарите ми припомни момента, в който не можех да говоря. Моят мъж беше много щастлив, ама ефектът беше временен. После си наваксах lol
Вече чакам с нетърпение морето. Мария има бански (много е смешна в него), аз още не sad Днес тъкмо да се зарадвам и... греда! В тая жега ми е ограничено времето за обиколки по магазините. Май ще си ходя със старите бански!
Успешен ден на всички!
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 13, 2014, 18:55:13 »

Охх да се добера най-накрая и аз да пиша smile
Панди, радвам се че си добре и стискам палци да се размине биопсията smile
Миленка, ЧЕСТИТО! Много се радвам за теб, дано в новата работа ти върви като по вода smile
hulcy, честито и на теб и без повече болести Wink

Охх, искам да дойде другата седмица и за 5 дни да се махнем от София, нямам търпение...
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #112 -: август 14, 2014, 08:35:02 »

Здравейте. smile
Аз имам малко притеснение относно организма си. Имам зацапване. А ми дойде на 29 юли, че нито е да ми свършва, нито да ми идва. Доста му се чудя на какво се дължи...  crazy Знам, че е откачено да го пиша тук като тийнейджърка, ама... Сигурно трябва да звънна да си запиша час за гинеколог, нали?
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #113 -: август 14, 2014, 09:11:53 »

наде има няколко вариянти, възможно е да е от овулация горе долу в тия дни е трябвало да ти бъде, също така е възможно да имаш раничка на шийката. Има и други вариянти, иди на лекар за да отхвърлите възможни притеснения  good
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 14, 2014, 10:52:51 »

Аз определено съм за преглед при гинеколог.
Тея дни ходих да ми горят раничката на маточната шийка и се надявам да е всичко ок.
Беше ужасно преживяване поне за мен.  cray
Другата седмица съм на профилактичен преглед.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #115 -: август 14, 2014, 12:00:32 »

nadelina88, аз преди години имах такъв проблем - около овулация имах зацапване - леко розовеещо и слузесто. Ходих на гинеколог и с повишени дози витамина А нещата се регулираха. Иначе за по-тежки случаи изписват противозачатъчни за регулиране на цикъла. Много са шашкащи тия женски истории crazy Стискам палци всичко да е наред!
П.П. А, да... пак беше лято и пак беше жега. Тия температурни промени променят и функционирането на организмите ни.
« Последна редакция: август 14, 2014, 12:31:52 от Alichka » Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #116 -: август 14, 2014, 12:46:16 »

Това слузестото е всъщност да ти покаже че тялото е в овулация, демек правете бебе, и аз в момента съм в ову, но вече като раждала жена не ми е розово или прозрачно, а кафеникаво прозрачно. Такъв цвят ми беше и тапата като падна. Та изглежда че това е слузта която затваря матката след оплождането.

Иди на лекар наделина, от зацапване до цикъл има разлика, зацапване става и когато плода се захване (та може да е бременност)
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: август 14, 2014, 16:10:48 »

crazynelly, и аз трябва да ходя да си горя раничка, но още се помотвам (то и с бебето е малко по-трудно да се организирам, де) и не знам къде. Ти къде ходи?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #118 -: август 14, 2014, 16:28:32 »

Прочетох, че това зацапване си било нормално по време на овулация, макар че на мен до сега не ми се беше случвало.

menyanthe, чела съм, че след раждане често се образува тази раничка, но в повечето случаи сама се излекува и не е нужно горенето й.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #119 -: август 14, 2014, 17:56:02 »

Ей, съвсем женска станала темата Wink. Нели, не ги плаши хората  smile. Мен поне не ме болеше, но миризмата е доста стряскаща и хубаво, че ме бяха предупредили. ходенето на гинеколог и зъболекар е отврат, ама....налага се nea
Браво на започващите нова работа, да ви върви "по вода".
Ох, толкова ми е топло, просто съм скапана. А и се потя отвратително blush, ходя с хавлиена кърпа в чантата, нищо не ме спасява. Пък и не само главата ми се поти, днес си взех и резервно бельо. Страх ме е да седна и да не оставя диря като някой охлюв...  vivasvat
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: