Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 26, 2025, 01:51:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема Юли 2014 :sunshine:  (Прочетена 75110 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #135 -: юли 17, 2014, 10:14:56 »

nadelina88 , така де, ще мете, че и обувките му ще сочат вратата Wink на домазетя. И ще те вози с колата, пък ти ще си му благодарна, че мете толкова хубаво и че като него няма втори на волана. Wink.
Добро ти е момчето  heart, щом и каси реже и с ремонти се захваща. Завиждам на такива жени, дето мъжете им могат да правят разни неща. Понеже моят баща беше много сръчен, пък и брат ми винаги се е захващал с майсторене, хич и не обърнах внимание, какво ще може да прави моят мъж, когато се женехме. Ама как две дъски не може да закове....или ако ги закове, ще го направи така, че ще съжаляваш, че го е направил.  Иначе копае по- бързо от трактор, дои и коли всякакви животни, сади и отглежда дървета и зеленчуци, знае всичко за земеделието и животновъдството, ама децата търсеха от мен отвертки, чукове и гаечни ключове. А, забравих да кажа, че и цепи дърва за секунди. Е и, ние сме с климатик.... Хихи, аз го разглобявам, той пере филтрите. Не че не иска, просто не може. Ако той отвори виното, вътре ще плуват парчета от тапата  funnytooth За подобен род дейности хич и не мрънкам, правя го сама.
Много ми харесва девизът на Мацето Wink good. Ама да не ми е на моята глава, нито като снаха, нито като дъщеря  Xixixi
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #136 -: юли 17, 2014, 11:05:45 »

ей верно Наделина сръчен мъж, моя пипа някакви неща вкъщи ама не се трае, опсува целия цвят около него всеки път, аз се изнасям когато трябва да прави нещо. Баща ми е сръчен пипа неща вкъщи,цепи дърва сам самичък, даже едно време построихме давамата една тераса, въпреки че имам брат, аз му помагах angry, завършил е висше земеделско а за една трева не може да се грижи, добре че майка ми  good, но пък каква риба лови, довечера ни чака шаран в кромидарник  Bravo

Аз оправих багажа, заминаваме след малко в Македония и в неделя сме в Гърция живот и здраве, дано да случим на хубаво време good
Активен
svekarva

« Отговор #137 -: юли 17, 2014, 11:43:43 »

Хайде, на добър път и хубаво време! Да си прекарате чудесно  дните good Може да кажеш как се прави шаран в кромидарник когато имаш време. Дано не е толкова трудно, както беше онази рецепта на майка ти преди време.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #138 -: юли 17, 2014, 11:48:08 »

mariola85, лек път и приятно прекарване! Заредете се с големи дози позитивна енергия!  heart
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юли 17, 2014, 11:54:36 »

Е браво Мариолка, отдайте се на заслужена почивка!
Моя тате е много сръчен, буквално прави всичко у нас, той е инжинер и от години има фирма за ел. инсталации, но освен това прави всякакви ремонти (естествено само у нас). И понеже взимаше патето да му помага, а и у нас каквито ремонти има те ги правят- боядисват, слагат гипсокартон, редят паркет и какво ли още не. Майстори големи, ама аз бия всички! От толкова мъже, един ден патето се прибира и ме намира с ножовка да режа шкафа в кухнята, ама толкова усърдно го режех, че като ме видя и дойде да ми взима ножовката от ръцете, защото ще се осъкатя. И понеже съм голям майстор, вече само като видят, че съм нарамила някой инсструмен, взимат ми го и вършат каквото искам.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #140 -: юли 17, 2014, 14:16:43 »

Maриолка, лек път и пожелавам прекрасно време да хванете, тен да хванете, риба да хванете, абе всичко хубаво да хванете хахахахаах

За сръчността - моя е малко като майстор Тричко - може всичко. Проблема е да го накарам да го направи.
 blum

Хване ли се е един такъв детайлен, бавничко , кротичко, докат не го изпипа няма да мръдне... ама докато се хванееееее.
Пример - от 3 месеца микровълновата е за ремонт, исках да я закарам на сервиз - не!, той ще я поправял...
от 3 месеца си стои ли стои, аз подсещам през 2 3 дни, все ми се казва- да ,да тая събота ще я оправя... Докато миналата седмица не го изнудих , че не могада му направя една любима негова закуска , защото нямаме микровълнова - хвана се и за 3 часа я оправи... blum После само ме погледна - и аз затърчах до магазина за продукти за закуска аххаха

Хахахах тва мъжкия глад е голяма работа
Активен
svekarva

« Отговор #141 -: юли 17, 2014, 15:39:48 »

Maриолка, лек път и пожелавам прекрасно време да хванете, тен да хванете, риба да хванете, абе всичко хубаво да хванете хахахахаах

И аз, и аз, особено за последното. И да бързате, че май изпуснахте овнешкото  Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юли 17, 2014, 16:09:07 »

Аз да се похваля: от понеделник почвам курсовете, организирани от ИТ Таланти. От избраните късметлии съм!  girl_wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юли 17, 2014, 16:34:52 »

menyanthe, БРАВО! Bravo Bravo Bravo Bravo
Поздравления! Заслужи си го! Колко време ще ходиш на курсове?
« Последна редакция: юли 17, 2014, 16:36:40 от ratatui » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юли 17, 2014, 17:20:02 »

5 месеца, 3 пъти седмично!  smile
По-късно може да пиша повече, че сега нямам възможност.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юли 17, 2014, 21:20:46 »

браво на менианте, а на мариолка, приятна почивка! smile
Активен
svekarva

« Отговор #146 -: юли 18, 2014, 07:30:07 »

Бравооооо! И да ти е яко д....то! Не е шега работа с две деца /бебета/ и сериозни курсове. Ама ти си ни отличник, после и за нова работа ще чакаме да честитим good
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #147 -: юли 18, 2014, 07:36:28 »

Добро утро!  Sunshine

menyanthe , честито за курсовете! Аз съм чела предните страници диагонално и не съм в час - какви курсове?

Има един лаф: "Като е казал мъжа, че ще го свърши, значи ще го свърши, не е нужно да му напомняте на всеки 5-6 месеца!"
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 18, 2014, 07:59:20 »

Благодаря на всички!  Girl_hide

nadelina88, от ИТ Таланти организират безплатни курсове (PHP, Javascript, Java за Android, Objective C/IOS, Java SE / EE). Курсовете продължават 5 месеца и част от завършилите успешно курса ще получат предложение за работа от Trader.bg и Imperia Online. От организаторите на курсовете казаха, че и други фирми също ще се включат впоследствие. Тъй като интересът е голям, обаче, имаше няколко етапа на подбор: 2 теста и интервю. От около 1100 човека, явили се на първия тест до курсовете успяват да стигнат едва 100 (бяха обявили 80, но понеже курсовете от 4 станаха 5 впоследствие, предполагам, че окончателната бройка е 100 всъщност).

За мъжете - разсмяхте ме. Аз пък съм обратно - моят много иска всичко да върши (но, нали, ако може да не му се напомня постоянно през 5-6 месеца  funnytooth), но аз предпочитам да използваме услугите на специалист, примерно за ремонти и други подобни. А и аз искам аз да правя нещата - не мога да си призная, че съм по-слаба.  girl_wink
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #149 -: юли 18, 2014, 08:04:48 »

menyanthe, браво на теб! Значи си се справила перфектно! Желая ти успех в следващите 5 месеца, докажи какво можеш!  good
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: