Сватбата как точно протича всичко -3-та част
alexandrova_90:
Рязането на тортата не винаги е съпроводено с омазване, зависи как се разберете с мъжа ти :) Както каза ДЖ ни, първо обаче са дамите и няма как, ако ти оцапаш подобаващо съпруга ти, той да ти остане длъжен. Ние направихме уговорката да не се цапаме много, за да не се развали грима и прическата ми, но ако това веече е факт, ще си помисля дали да я спазя :P :danceg: :P :danceg:
Nelka88:
Цитат на: alexandrova_90 в януари 27, 2015, 21:54:54
Гостите ти, които имат деца, да си преценят ще се грижат ли за тях и ще могат ли да ги озъбтяват (ако се наложи) ако мислят, че няма да могат и няма да им се занимава, да не ги водят :)))
Май не е точно така в реалността. "Ама то е дете" примерно, а престолонаследникът същевременно унищожава нещо.
Не може да се разчита само на добросъвестността на гостите, трябва да сме подготвени :)
milenkata:
Аз пък единствено това забравих да обсъдя с ДЖ , но той сам явно се усети...
Като викахме двойките за парче торта, вместо да ги кара да се омазват, условието да си получат парчето торта беше да покажат на какво са способни в целувките и така да си го заслужат парчето. Кой колкото може да целува. Ние с Фил бяхме журито с помощта на гостите, ако решим че не е достатъчно и или не се справят, ДЖ ги кара отново да се целуват, докато кажем че е ок - така хем се забавлявахме , хем нямаше омазани. После двойките много ни благодариха, че сме го направили по този начин, а аз благодарих на ДЖ защото честно - не се бях сетила и затова :)
За децата и гостите - Nelka88 подгответе се наистина, може да ви скъсат нервите (родителите , не децата - децата са си деца, затова имат родители)
Miele:
Ние също няма да имаме омазване с торта. Хич не ми харесва, най-много да се мацнем леко по носа, колкото да спази ритуала, но до там.
Миленка, много ми хареса как се е получило при вас, ще говоря с нашия ди джей да бъде и при нас така :) Мерси много за идеята @}->--
alexandrova_90:
Да, на мен точно така ми го обясни Хорхе, прозвуча ми супер... Изпитано е при вас, супер че е било забавно :)) :danceg: :bravo:
Навигация
[0] Списък на темите