Сватбата как точно протича всичко -3-та част

<< < (37/38) > >>

Feribotka:
Да си се договорят с църквата, че някои не са толкова гъвкави, но мисля, че е както е казала Тони :)

always_and_forever:
На нас от църквата ни искаха свидетелството за граждански брак, макар че ние не го представихме веднага, защото се оказа, че не се знае къде е.  :huh: Занесохме го в понеделник. Ако са се договорили с църквата, че църковният може да е преди гражданския, тогава вече предполагам, че няма да има проблем.

nansita:
Ахаа, ясно. Защото преди няколко години на други наши приятели им отказаха и разместваха график. Та затова много се учудих,когато ми показаха план за действие с "обърнат словоред". :)

florence:
Не знаех къде точно да си задам въпроса и понеже тук е малко по-обща тема, ще питам вас:
Има ли значение броят на шаферките? Имам две за сега, но не съм сигурна, че това е добра бройка и се чудя... :scratch:

Bube:
florence , според мен няма никакво значение. Ти ги избираш не за бройката, ти подбираш най-близките си приятелки. Никъде няма точни правила, още повече, че това си е западна традиция, която отскоро се практикува и у нас, тъй че пак изборът си е изцяло твой, за да го направиш какво ти харесва на теб  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница