Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 06, 2025, 22:12:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 27 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 27 част (Прочетена 181192 пъти)
Vikito_19
Сватбар
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 27 част
«
Отговор #210 -:
юли 11, 2014, 21:49:37 »
и сега ...
Бабата какво каза, ще може ли да я ушие
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #211 -:
юли 11, 2014, 23:18:48 »
Каза че може, ако намерим правилните платове... Стискайте палци
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #212 -:
юли 11, 2014, 23:42:35 »
Цитат на: milenkata в юли 11, 2014, 23:18:48
Каза че може, ако намерим правилните платове... Стискайте палци
стискам
Успех
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #213 -:
юли 12, 2014, 03:10:41 »
milenkata, много е нежна и ефирна роклята ти, стои ти прекрасно. Изглеждаш много красива в нея, както и много влюбена и щастлива.
Аз също днес бях на проба на роклята ми, съвсем леки корекции останаха, почти е готова. Кумата ми в видя за пръв път и беше във възторг, много й хареса. Направо се успокоих, тя е доста голям критик в модата и щом ме хареса, значи е добре
.
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #214 -:
юли 12, 2014, 20:07:37 »
milenkata
, роклята е уникална! Много стилна, нежна, изчистена! Истинско бижу! Дано успеете да намерите хубави качествени платове, стискам палци!
ivanjelina
, поздравления! Явно с теб напредваме успоредно и с роклите
Аз вчера бях на първа проба и толкова много се вълнувах! Треперех и плясках с ръце като малко дете!
Взеха ми мерки, за да я стеснят малко в бюста и на 26.07. съм на втора проба! Вече нямам търпение! Толкова много се харесах в роклята... Даже жената предложи джуфката, която по принцип е част от шлейфа и има за цел да скрие "джобчетата" на кукичките на шлейфа, да я направят така, че да си остава на роклята, когато шлейфа се махне. А воалът е просто разкошен! Абсолютно изчистен и е по-дълъг от шлейфа, точно както го исках! Ох, много се вълнувам!!!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #215 -:
юли 12, 2014, 23:55:29 »
mina_ Звучи прекрасно
Няма ли някоя снимка?
Да кажа при мен как мина... Добрата новина е....Намерих почти всички платове, лошата - без дантелата
Намерих и американския сатен, и испанския тюл и всичките му други фасони, даже намерих единия тюл (който прилича на мрежа) в абсолютно същата шарка...
Всичко е в цвета, който трябва.
Обаче по магазините няма толкова много дантели колкото си мислех - или по-точно има, но не и такива каквито ми трябват
Ходихме до Какаду и алабин, и нито една дантела не става. Намерихме една подобна, даже отделно имаше специално за поръбване в същата шарка, но се оказа че имат само 2 метра от нея и не знаят кога ще има пак...
Добрата новина е че имам достатъчно време за търсене, обаче идея нямам къде да търся. Ако някой знае къде има дантели - моля да сподели
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #216 -:
юли 13, 2014, 02:47:34 »
mina, браво, много се радвам, че си останала доволна. Ако можеш, качи някоя снимка, ще се радваме да те видим. Да, изглежда наистина вървим успоредно с подготовките.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #217 -:
юли 13, 2014, 09:15:10 »
Цитат на: milenkata в юли 12, 2014, 23:55:29
mina_ Звучи прекрасно
Няма ли някоя снимка?
Да кажа при мен как мина... Добрата новина е....Намерих почти всички платове, лошата - без дантелата
Намерих и американския сатен, и испанския тюл и всичките му други фасони, даже намерих единия тюл (който прилича на мрежа) в абсолютно същата шарка...
Всичко е в цвета, който трябва.
Обаче по магазините няма толкова много дантели колкото си мислех - или по-точно има, но не и такива каквито ми трябват
Ходихме до Какаду и алабин, и нито една дантела не става. Намерихме една подобна, даже отделно имаше специално за поръбване в същата шарка, но се оказа че имат само 2 метра от нея и не знаят кога ще има пак...
Добрата новина е че имам достатъчно време за търсене, обаче идея нямам къде да търся. Ако някой знае къде има дантели - моля да сподели
Виждам,че си решила сама да си шиеш роклята,също като мен. И аз като теб бях по магазините за платове.
Роклята, с която те виждам облечена на снимките тук е просто прекрасна.
Ти имаш доста време до сватбата и ако проверяваш през някакво време магазините,може да намериш мечтаната дантела. Те винаги се зареждат с някаква дантела.
Когато отидох да търся платовете за моята рокля просто имах късмета да ги намеря почти веднага.
На Алабин купих всичко. Там,още в първия магазин за платове намерих и сатена и дантелата.
Трябваше да я купя цялата,което беше 5 метра и за щастие ми стигна за роклята,която беше с шлейф и за това ми трябваше повече плат, а пък нали съм и пълничка.
Но представи си,ако не ми беше стигнала. Тогава нямаше как да купя пак същата,защото те вече няма да я имат.
Не мисля,че поръчват винаги една и съща дантела. Твоята шивачка трябва да прецени колко ще й трябва. Дори и повече да е и да остане плат - не е фатално!
Съветвам те обаче да не си поръчваш онлайн платовете. Аз направих тази грешка и се забърках в огромна каша.
На всичкото отгоре дантелата не беше, това което изглеждаше на снимката.
Желая ти успех ! Дано да намериш прекрасна дантела!
Активен
petq_taneva
Ентусиаст
Публикации: 103
«
Отговор #218 -:
юли 13, 2014, 10:22:05 »
Царството на дантелата се намира в Асеновград. Има един магазин, в които има всичко по много. не можах да повярвам, че съществува такова нещо и то в Асеновград. Иначе по Ботев също има - като излезете от Йоан Екзарх и тръгнете към Пиротска.
Активен
Svetla_24
Сватбар
«
Отговор #219 -:
юли 13, 2014, 20:44:45 »
Да, в Асеновград има много голям магазин и има разнообразие
milenkata роклята е много красива и нежна, презрамките на мен най-много ми харесват и шлейфът, който не е супер дълъг.
Успех с дантелата!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #220 -:
юли 13, 2014, 21:21:41 »
Миленка, роклята е разкош! А ти сияеш в нея, което е най-важното! Успех с намирането на дантелата, имаш време, вярвам, че ще намериш, ако не същата, то още по-красива!
Активен
ri80
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #221 -:
юли 13, 2014, 21:53:48 »
Миленка, аз имах голяма драма с едни дантели и съм кръстосала няколко пъти магазините в София (до Асеновград не ми се ходеше). Искам да подчертая, че дантелите не бяха бели и не знам дали ще ти е от помощ, но си струва да провериш. Аз открих дантелата, която търсех, в Пикси на Христо Ботев, имат сравнително голям избор. Ако не откриеш тов,а кото търсиш, помоли за каталозите, може да си поръчаш да ти доставят. Другият вариант е Пиротекс (знам, че имат сайт и там има доста голям избор), но магазинът е в Асеновград.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #222 -:
юли 13, 2014, 23:24:33 »
Момичета прекрасни сте
Наистина, много ми помогнахте
Имам достатъчно време, и смятам да отскоча до този магазин в Асеновград някъде обаче към края на август. Дотогава, ще преровя всички магазини в София, за които ми казахте и дано изскочи от някъде. За шивачката не се притеснявам, тъй като е бабата на мечи, и много се старае жената (тя е професионален шивач и е ушила доста булчински рокли в живота си като се има предвид че е на 75
)
Много ви благодаря за подкрепата
А роклята - като се замисля , бях харесала нещо съвсем различно, но като се видях в тази рокля, просто го почувствах... Даже не знам как да го обясня... Истината е че наистина сияя в нея хихихихих Може да не е с много декорации или да е пищна, но щом я облякох имах чувството че за мен е правена и сякаш само мен е чакала...
Малко ме е яд, че не мога да си я позволя, макар че не е много скъпа, просто няма как. Но се надявам бабата да не се изложи...
Стискайте палци , всичко да се нареди
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #223 -:
юли 13, 2014, 23:34:35 »
Миленка не се ядосвай, определено има какво да се пипне по модела и съм сигурна, че ушита специално за теб ще е още по-красива и уникална
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #224 -:
юли 14, 2014, 08:22:03 »
Миленка, и на мен много ми харесваш в тази рокля! Направо си е като за теб ушита
Това, че сияеш в нея е най-прекрасното
Аз не мога да ти дам съвет от къде да купиш дантела, но мога да те посъветвам, ако си намерила подходящите платове да ги купуваш веднага, за да не се получи така, че после са свършили...
Друг съвет от мен е да не очакваш, че роклята ще е абсолютно същата, защото ще останеш разочарована. От цялата подготовка на сватбата до тук разбрах, че никога, ама никога не се получават абсолютно същите неща, така както ги обяснявам, че искам да са, защото когато има човешки труд всичко има доза лично творчество и не е същото. От това следва разочарование, защото това, което е в главата ми никой не може да го разбере... Може вие да си сложите или махнете нещо
И аз в събота бях на пъва проба... всичко без платовете беше различно от отчакваното
Настана голяма чуденка, защото роклята се шие в една линия, а снимките от които се черпят идеи за акцентите са в друг тип линия... Всяка част от роклята ще се шие от различни рокли и просто трябва голямо търпение
Радвам се, че подходиха със спокойствие и уточнихме детайлите по линията, надявам се, че на следващата проба, която е в края на месеца, нещата ще са изчистени и ще остане да се оправя дължината и да се правят акцентите
Ако не е така, тогава вече ще се притесня... До момента съм учудващо спокойна, чак немога да се позная
«
Последна редакция: юли 14, 2014, 08:24:10 от Feli
»
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]