Всичко за кумовете 8-ма част
indonezia:
eleni4ka, моят брат изкара приятелят й, който не беше в по-добро състояние от нея, както и казах на кума просто да се погрижи да изрита кумата. Аз наистина нямах сили да се занимавам с нея. Но те най-нахално си се връщаха и изобщо нямам думи. Лицемерна коза, й подхожда много. Понякога ми се иска да бях избрала Щатите, а не Германия за място за живеене и обучение ;) Мислех, че имат повече обноски, но уви не, станалото станало.
marry_me, съществуват и лошото е че често попадам на тях, но някак си не съм чакала и не съм им давала 1000 шансове. Заспива, защото тя знае, че е най-добрата, че всичко се върти около нея и тя е най-важната навсякъде. Казах ви, че тя си мисли че всичко е наред и нищо ненормално не се е случило, не разбира защо не й говорим, но все пак ни избягва да ни срещне. Може би завижда, но това не значи че трябва да се гаввиш така.
Ще отмине, ще дойде сега септемри и църковната вемчавка в Испания :) :) :) Втори дубъл :) Добре, че човекът до мен е страхотен и безумно се обичаме *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*
silviya91, честито миличка, това се казва радост :) Ще чакаме да те видим из другите теми. Аз съм в София и ако имаш нужда от нещо мога да ти помогна, както и всички тук. Поне със съвети :) @}->-- @}->--
cvete_78:
Когато решихме да създаваме семейство за кумуве избрахме наши приятели от университета.За жалост когато се стигна до официалното им канене той замина за Англия и нямаше да се върне до сватбата ни .И така се оказахме с пита,баница,вино,ракия и всичко нужно приготвено,но.... трябваше спешно да мислим план Б.И го измислихме дъщерята на кумувете на свеки(тя е първа братовчедка на ММ по линия на свекъра)и първия му братовчед по линия на свекито.В нито един миг не съм съжалявала за своя избор.Дори сега когато вече те са семейни се шегувам,че имам два кума и две куми.Те кръщаваха и децата ни.Още на годежа родителите на кумата ни казаха да си изберем млади кумуве защото те са възрастни ,а дъщеря им не е семейна ,е нямаше по-щастлива от нея.Поканихме ги по всички правила, дори с нея имахме разправии какво трябва да купи тя и какво ние .Не сме ги ангажирали с нищо по сватбата ,но за кръщавките на децата всичко каквото трябваше да направи кумата беше напарвено.За жалост рядко се виждаме с тях те помежду си по-често(живеем на различни места).
Пожелавам на всички бъдещи младоженци като нашите кумуве.
Nijolovateddy:
ohmy ohmy ohmy
Lele Indoneziq sachystvam ti mila. Neznam kak si q tarpqla, izvinqvai no ako bqh az oshte predi svatbata sled sluchkite s pricheski i rokli stqx da sam i slojila krasta. Tq e tam da e tvoq moralna podkrepa, oshte poveche che uj se vodi nai dobra priqtelka. Vajnoto e che si imala nai golqma podkrepa ot MM loshite spomeni izblednqvat no az sam potresena! Nadqvam se venchavkata ti v Ispaniq da e bila (ili da bade) neveroqtna!
Sled tvoqt post sam ne samo qdosana na kuma ti, no i se pitam dali napravixme dobar izbor. Kumovete izobsto daje ne stana na vapros, majat mi si gi pokani, a na men pod pretekst mi kaza che trqbvalo da sa hora na koito da razchitash, tova bil edinstveniq chovek na koito toi mojel da razchita, nqmali sme obsti priqteli dvoiki koito da sa podxodqsti. Ne mi stana priqtno no se saglasix, pak i toi veche go beshe pokanil priqtelqt si nqmashe kakvo da mu kaja. Az tova momche sam go vijdala vednaj, nemoga da kaja che imam losho vpe4atlenie ot nego, no jena ne sam q vijdala nikoga. Majat mi me yverq che bila gotina, luda, stqla sam da q haresam, no kato si mislq si kazvam che tova ne e bilo moq me4ta da ne si poznavam kumata predi svatbata. I sled istoriqta ti Indoneziq napravo se pritesnix, nai dobra priqtelka kakvi nerazborii e napravila, a napalno nepoznat chovek nqma ot kakvo da go e sram. Nadqvam se che sa samo pritesneniq. Ne mislq che ste e priqtno da i se obadq i da i kaja che ne iskam da mi e kuma i sam pokanila nqkoi dryg.Malko grybichko nali? :huh: :[
indonezia:
Здрасти Теди,
хиксът отдавна е сложен, повярвай ми. Просто ставам свидетел на последиците след това и малко ми е трудно да изтрия лошите спомени. И това ще стане, след Испания, сигурна съм. Нашата венчавка е на 24.09 (след 2 седмици *YAHOO*) Тя си мисли все още, че ще си направи почивката на моя сметка в Испания. Ще бъде много изненадана.
Не знам кога е вашият ден, но мисля че все пак ако има време може би няма нищо лошо да им дадеш шанс и да се опознаете. Хубаво е да са двойка, и това че твоето момче им има пълно доверие и се чувства, че може да разчита на тях. Дай им шанс и се запознайте възможно най-скоро. Мисля че това са само притеснения. Аз когато ставах кума с брат ми също не познавах булката, но тя никога не ми е споменавала или намеквала, че има предвид някой друг предвид. Постарах се да й помагам във всичко и се получи наистина много весело и хубаво.
Не мога да не кажа, че ако все пак не си допаднете, по-скоро недей да правиш компромис със себе си. Ако решиш все пак да поканиш твоя приятелка за кума, просто им предложи да са със своите половинки (ако и момичето си има половинка) и им кажи, че ще се радваш всички заедно да организирате и преживеете този прекрасен ден. И аз се притеснявах по същият начин как ще го кажа, но накрая просто нямаше как. Грубо е, но зависи как го представиш. Аз въпреки всичко й дадох последен шанс. Сега съжалявам :(
Не се побърквай! Дай им шанс и прецени. Ние сме тук и те поркрепяме *INLOVE*
Bube:
indonezia, прочетох историята ти, просто нямам думи! Но е минало и съм сигурна, че въпреки кумата ти, това си е бил вашият специален ден или по-скоро може би - генерална репетиция, а сега в Испания ще си почувстваш всичко наново и съм сигурна, че ще бъде прекрасно!
Навигация
[0] Списък на темите