Всичко за кумовете 8-ма част
Miele:
Здравейте и от мен :)
Идвам с няколко въпроса. Вече сме решили кои ще са ни кумове и сега остава да ги поканим. Освен че се подарява нещо на кума и кумата има ли нещо друго специално като ги каним? И другият ми въпрос е какво да подаря на кума, тъй като той не пие ( ама грам ), че даже и май е алергичен към алкохол? Идеи?
blackisback:
На нашия кум ще подарим някаква монета, понеже той е колекционер. Иначе знам, че се кани с дарове. Пилета, торти, погачи, ракии, подаръци....зависи от региона. Ние това ще го направим ритуално след два месеца, въпреки че вече се съгласиха. Иначе моите родители са подарили прахосмукачка на техните, но тогава и годините са били различни
Да се похваля, че и ние ангажирахме фолклорна формация. Стана изключително лесно и бързо и вече имам с едно нещо по-малко в списъка.
zai4e_kate:
blackisback честито @}->-- :bravo:
Miele:
blackisback Благодаря за отговора и честито, че сте намерили фолклорна формация :bravo:
Ние в крайна сметка, за сега сме решили да дадем по една покана на кумовете и с нея да ги поканим да ни кумуват. Най-вероятно ще ги заведем на вечеря или ще ги поканим вкъщи. Понататък като решим какво да им подарим ще им вземем нещо :)
crazynelly:
В ресторанта ли се подаравя подаръка за кумовете? :[ :[
Навигация
[0] Списък на темите